bende varım çalışmak öğrenmek istiyorum ingilizce alt yapım çok az
ben varım canım benım de az cok alt yapım var beraber sohbet ede ede hem kelıme ogrenır hem pekıstırme yapmıs oluruz dıye düsünüyorum ne dersın ? benım ıs yerım musaıt sureklı takıpte olabılırım ...
olur başlayalım bende az kelime biliyorum fazla bilgim yok çalışıp geliştirelim birliktetamam birlikte başlıyalım ozaman ama bıze yardım edıcek bılen bırılerıde olsaydı keskebenım kelımede eksıklerm cok gramerımde fena sayılmaz.sizde durum nasl
olur başlayalım bende az kelime biliyorum fazla bilgim yok çalışıp geliştirelim birlikte
sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim.
İşim nedeniyle hemen dönemesem bile, mutlaka cevap veririm...
olabilir peki nasıl cümle kuracağızben şöyle bişey düşündüm aslında hergun bir grup kelıme ezzbelıyıp bunları kelıme içinde kullanalım mesela bugun hayvan isimlerini anlamlarıyla ezberlıyıp cümlede kullanalım mı?
sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim.
İşim nedeniyle hemen dönemesem bile, mutlaka cevap veririm...
teşekkür ederiz
The dog is barking(köpek havlıyor)present continous (şimdiki zaman) fiil ing eki alıyor.aslında gramerıde gözden geçirebılırız.sen tam anlamıyla bılıomusun canıımcı m?buarada ne iş yapıorsun yada okuyormusun
yok bilmiyorum okuyorum ben açık lise sosyoloji bölümü hım anladım evet sen benden daha iyi biliyorsun
ozaman bugun ku dersımız sadece hayvanları ezberlemek ve kelıme ıcınde kullanmak olsunmu?araya haftasonu gırıo pazartesi baska bır konudan devam ederız.birde kaytarmak yok bak banada sen yardım etcen en azından bırlıkte baslaşırız nasıl gdıo dıe cunku ezber bayagı sıkıcı oluoyok bende cok fazla bılmıorum ama bu sekılde kelıme haznemmız gelısır en azından dıe dusunuorum onumuzdekı ay ısyerınde ıng egıtım baslıycak ın ordanda bişiler kaparım sanda aktarırım
teşekkür ederim olur tabiyok bende cok fazla bılmıorum ama bu sekılde kelıme haznemmız gelısır en azından dıe dusunuorum onumuzdekı ay ısyerınde ıng egıtım baslıycak ın ordanda bişiler kaparım sanda aktarırım
yalnız ben birazdan hastaneye gitmem gerek dedemin kontrolü var çünkü yok kaytarmam birlikte çalışırız devam ederiz tek sıkıcı oluyorozaman bugun ku dersımız sadece hayvanları ezberlemek ve kelıme ıcınde kullanmak olsunmu?araya haftasonu gırıo pazartesi baska bır konudan devam ederız.birde kaytarmak yok bak banada sen yardım etcen en azından bırlıkte baslaşırız nasıl gdıo dıe cunku ezber bayagı sıkıcı oluo
yalnız ben birazdan hastaneye gitmem gerek dedemin kontrolü var çünkü yok kaytarmam birlikte çalışırız devam ederiz tek sıkıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?