• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle varmısınız???

fantasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
671
2
26
İstanbul
Merhaba kızlar aylardır ingilizce ögrenmek için çabalıorum ama hep az çalısıp pesedıorum.8 ay kadar kursa gıtmıstım ıyı kotu alt yapım var ama kelıme haznem 0.varmısınız benımle bırlıkte hergun kelıme ezberlemeye?

ben varım canım benım de az cok alt yapım var beraber sohbet ede ede hem kelıme ogrenır hem pekıstırme yapmıs oluruz dıye düsünüyorum ne dersın ? benım ıs yerım musaıt sureklı takıpte olabılırım ...

Son düzenleme:
ben varım canım benım de az cok alt yapım var beraber sohbet ede ede hem kelıme ogrenır hem pekıstırme yapmıs oluruz dıye düsünüyorum ne dersın ? benım ıs yerım musaıt sureklı takıpte olabılırım ...

benım işyerımde musaıt bende tkıpte olabılırım yavaş yavaş konusrak balayalım ozaman

tamam birlikte başlıyalım ozaman ama bıze yardım edıcek bılen bırılerıde olsaydı keske:(benım kelımede eksıklerm cok gramerımde fena sayılmaz.sizde durum nasl
olur başlayalım bende az kelime biliyorum fazla bilgim yok çalışıp geliştirelim birlikte

olur başlayalım bende az kelime biliyorum fazla bilgim yok çalışıp geliştirelim birlikte

ben şöyle bişey düşündüm aslında hergun bir grup kelıme ezzbelıyıp bunları kelıme içinde kullanalım mesela bugun hayvan isimlerini anlamlarıyla ezberlıyıp cümlede kullanalım mı?

sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim.

İşim nedeniyle hemen dönemesem bile, mutlaka cevap veririm...:40:

Ahtapot -> Octopus
Arı -> Bee
Aslan -> Lion
At -> Horse
Ayı -> Bear
Balık -> Fish
Balina -> Whale
Çekirge -> Grassopher
Çıta -> Cheetah
Civciv -> Chick
Crow -> Karga
Deve -> Camel
Domuz -> Pig
Eşşek -> Donkey
Fare -> Mouse
Fil -> Elephant
Güvercin -> Pigeon
İnek -> Cow
Kaplan -> Tiger
Kaplumbağa -> Turtle
Karınca - Ant
Kartal -> Eagle
Keçi -> Goat
Kedi -> Cat
Kelebek -> Butterfly
Koyun -> Sheep
Köpek -> Dog
Köpek Balığı -> Shark
Kurbağa -> Frog
Kurt -> Wolf
Kuş -> Bird
Maymun -> Monkey
Örümcek -> Spider
Penguen -> Penguin
Serçe -> Sparrow
Şahin -> Falcon
Tavşan -> Rabbit
Tavuk -> Chicken
Tilki -> Fox
Timsah -> Crocodile
Yarasa -> Bat
Yılan -> Snake
Yunus -> Dolphin
Zebra -> Zebra
Zürafa -> Giraffe

mesela hergun bu sekılde ezberlıyp cunlu kuralım ama haftasonları gıremıorum ben.

ben şöyle bişey düşündüm aslında hergun bir grup kelıme ezzbelıyıp bunları kelıme içinde kullanalım mesela bugun hayvan isimlerini anlamlarıyla ezberlıyıp cümlede kullanalım mı?
olabilir peki nasıl cümle kuracağız

Son düzenleme:
The dog is barking(köpek havlıyor)present continous (şimdiki zaman) fiil ing eki alıyor.aslında gramerıde gözden geçirebılırız.sen tam anlamıyla bılıomusun canıımcı m?buarada ne iş yapıorsun yada okuyormusun

The dog is barking(köpek havlıyor)present continous (şimdiki zaman) fiil ing eki alıyor.aslında gramerıde gözden geçirebılırız.sen tam anlamıyla bılıomusun canıımcı m?buarada ne iş yapıorsun yada okuyormusun

yok bilmiyorum okuyorum ben açık lise sosyoloji bölümü hım anladım evet sen benden daha iyi biliyorsun

yok bilmiyorum okuyorum ben açık lise sosyoloji bölümü hım anladım evet sen benden daha iyi biliyorsun

yok bende cok fazla bılmıorum ama bu sekılde kelıme haznemmız gelısır en azından dıe dusunuorum onumuzdekı ay ısyerınde ıng egıtım baslıycak ın ordanda bişiler kaparım sanda aktarırım

yok bende cok fazla bılmıorum ama bu sekılde kelıme haznemmız gelısır en azından dıe dusunuorum onumuzdekı ay ısyerınde ıng egıtım baslıycak ın ordanda bişiler kaparım sanda aktarırım
ozaman bugun ku dersımız sadece hayvanları ezberlemek ve kelıme ıcınde kullanmak olsunmu?araya haftasonu gırıo pazartesi baska bır konudan devam ederız.birde kaytarmak yok bak banada sen yardım etcen en azından bırlıkte baslaşırız nasıl gdıo dıe cunku ezber bayagı sıkıcı oluo

ozaman bugun ku dersımız sadece hayvanları ezberlemek ve kelıme ıcınde kullanmak olsunmu?araya haftasonu gırıo pazartesi baska bır konudan devam ederız.birde kaytarmak yok bak banada sen yardım etcen en azından bırlıkte baslaşırız nasıl gdıo dıe cunku ezber bayagı sıkıcı oluo
yalnız ben birazdan hastaneye gitmem gerek dedemin kontrolü var çünkü yok kaytarmam birlikte çalışırız devam ederiz tek sıkıcı oluyor

Back