• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi benimle paylaşın: bebeğim kilo almıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

egemenfiliz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
9
0
6
34
Samsun
merhaba arkadaşlar bebebğim 3 aylık oldu.mama yiyor bugün dr knt vardı sağlık açısından hiç bir sorunu olmadığı halde 1 aydır hiç kilo almamış geçen ay 1 kilo almıştı bu ay hiç almamaış. bu dururm beni çok korkuttu mama yiyen bir çocuk neden hiç kilo almaz sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı?
:18:

boyu uzamısmı ? boyu uzamıssa bazı aylar boya gıdıyor bazı aylar kıloya.benım bebegım öyle olmustu. bırde mama yıyor ama yeterlı mı yıyor az mı cok mu bunu kendın degerlendırebılırsn aslında bebegını tanıyorsundur.bırde 1 ay almadı dıe hemen almıyor dıe paık yapma bakalım bu ay nasıl olcak.kakasını ne sıklıkla yaptıgı da onemlı.mesela bnım oglum cok sık yapar suan 1.5 yasında bıraz fazla yesın gun ıcınde 3kez bıle yaptıgı oluyor hergun 1 kez kesın yapar.kımı ınsan depo eder herseyı tuwalete az cıkar kımısı depo etmez cıkarır.. mesela yani

Son düzenleme:
Mrb benim kizimda kilo konusunda sanssiz olanlardan cok kafama takiyorum her hafta saglik ocagina goturup tartiyorum hemsireler kizdi her hafta goturmeme ama uyanikken meme ve mamayi almiyor kasiklada denedim ama onida almadi cok strese giriyorum zayiflayip kilodan dusecek diye sizce ne yapmaliyimki uyanikkende emsin suanda 4 aylik lutfen bana yardim edin en azindan benim gibi olan varsa ne gibi cozum bulmus bana yardim edin lutfen

Back