• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle param icin mi birliktesin

Paşa önce iş bulsun da öyle şakasını yapsın. Her üniversiteli toparla para kazanmıyor,kaç tane işsiz var
Is bulmakla da o triplere girmemeli bence. Benim esimin dolar yukselene kadar cok iyi bi işi vardi maasi iyiydi isi rahatti altimizda sirket arabası vardi. Dolar yukselince insaat sektörü durdu esim de issiz kaldi. Suan issizlik maasi ve tazminatla geçinmeye calisiyoruz. Cok iyi bi cv si var ama gel gör ki is yok basvurulara dönüş yok. Ne oldum demiyceksin is bulsa da o triplere giremez okumak hicbiseyin garantisi olmuyor is bulmakta oyle :)

Belki de kızın bu kadar hazırcı olmasından soğumuştur. Erkekler de güçlü ve ayakları üzerinde duran kızlar istiyor artık. Eskidendi o ben çalışayım sen çocuklara bak lafları. Devir hesap devri.

Zaten tek maaş ile geçinilmiyor. Geçinilse bile, dünyanin binbir türlü hali var. Üniversiteli bir kizin tek hayali bir ev hanimi olmasi, biri ona bakmasini istemesi gerçekten üzücü.

Bu arada kadin olarakta biz "bana bakarsin" diyen erkekte istemeyiz. Elbette erkek bunu diyen kadini istemez.

Bölümü zor deyince ve zengin olacağını zannettiği için içimden mimarlık geçmişti, inşaat mühendisliğiymiş.
Kendi mesleğinin asgari ücretini geçtim, normal asgari ücrete iş bulursa dua etsin.

Arkadaşınız neden çalışmayı düşünmüyor?
Bu ülkede, bu şartlarda geleceğini asla bir erkeğin eline bırakmasın. O okulu boşuna okumuyor. Bakın böyle lafı yer işte.
Çocuk ayıp etmiş ama "Ben çalışmanı istemiyorum" diyen insandan bu cümleyi duymak da şaşırtıcı değil.
Aslinda ilk cocuk demis calismana gerek yok diye arkadasimda cocuklarla daha iyi ilgilenmek icin ilerde calismayi dusunmuyordu.yani teklif ilk erkekten geldi zaten

Ay yok niye okumus da calismiyormus.ya hu size ne?bu ulkede universite okumanin sadece para kazanmak icin algilanmasina deli oluyorum.erkek kadin farketmez.ihtiyaci yoksa calismayabilir.konuya donersek cocuk arkadasina asik degil.yardimlari oldugu icin vicdan yapmis da dinmek istiyor.arkadasin barismasin.uyice de vicdan yaptirsin bence laflariyla.hakkini helal etmesin falan ve basrismasin.
Cocuk sevmiyorsa dun nedeen aramis peki sizce? Arkadasimunda kafasini kurcalayan o

Bir kadının oğlum ilerde bana bakar diye okutup meslek sahibi yapması gibi bir durum olmuş bu.

Daha ortada evlilik yok evlilik olsada çocuk olacağı kesin değil neyin hesabı bu.
Ayrıca o okul arkadaşınız olmadanda biterdi belki biraz geç ama biterdi. Ben yapılan iyiliklerin dile getirilmesine karşıyım. Ya hiç yapmayacaksın yada yaptıysan unutacaksın.
Arkadasim dile getirmiyor cocuk diyor zaten sen olmasaydin bitiremezdim diye. Kizda mahcup olmasin diye cocugun her zaman dile getirdigi calismama olayini diyor. Basta cocugun fikri calismamasi

Cocuk sevmiyorsa dun nedeen aramis peki sizce? Arkadasimunda kafasini kurcalayan o
Ya hu kizin iyiligi varmis.sevgiden ne anladiginiza bagli.insan olarak seviyordur.ben sevgililik iliskisinde mesela bana iyilik etti ben de bi sure daha yaninda durayim diye yanimda duracak adami istemem sahsen

Zaten tek maaş ile geçinilmiyor. Geçinilse bile, dünyanin binbir türlü hali var. Üniversiteli bir kizin tek hayali bir ev hanimi olmasi, biri ona bakmasini istemesi gerçekten üzücü.

Bu arada kadin olarakta biz "bana bakarsin" diyen erkekte istemeyiz. Elbette erkek bunu diyen kadini istemez.
Bence kız rahata çok alışmış. Ailesinin durumu da iyiymiş. Sevgilisinin ailesinin durumu daha da iyiymiş. Yani hep karşı taraftan bir şeyler bekleyerek ömür geçmez. Ailesi okutmaz anlarım da bu kadar imkan varken evlenip çocuklarıma bakarım anlayışı çok yanlış.

Back