• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle param icin mi birliktesin

Üniversite okuyup çalışmak istemeyen kiz arkadaşınızı da anlamıyorum.

Eskidendi o hanım evde çocuk baksın ben çalışırım rızkını kazanırım diyen cengaver erkekler :)
Şimdikiler ilk konuşmada birikim soruyor kızlara.

Üniversite okuyup çalışmak istemeyen kiz arkadaşınızı da anlamıyorum.

Eskidendi o hanım evde çocuk baksın ben çalışırım rızkını kazanırım diyen cengaver erkekler :)
Şimdikiler ilk konuşmada birikim soruyor kızlara.
Kizinda durumu iyi yani burs olmadan aylik 2 3 bin lira parayla okuyor.o yuzden paraya ihtiyaci yok cocuklariyla vakit gecirmek istiyor

Ama ertesi gunde aramis. Suan anlatiyor kiz arkadasim. Sozde helallik icin aramis. Kiz arkadasimda beni bir daha arama demis. Ve sozde cocukta aglamis
Sakım dönmesin vicdan dan arıyor bu manyaklar. Hata kendisine kaldığını farketmiş veya bir arkadaşı suç sende demiştir. Daha iyi bir gol atmak için şans istiyor. Yoluna baksın arkadaşın daha çok üzülür. Ya da ; daha kalacağı zaman vardır orda ; ayar çektiği kız yüz vermemiştir. Gidene kadar konuşıyım diye aramıştır. Yalansa yalan diyin arkadaşlar. Maalesef hayatın gerçekleri bunlar. Yapmaz demesin çokta güzel inandırırlar insan olduklarına masum olduklarına🙄😠

Sakım dönmesin vicdan dan arıyor bu manyaklar. Hata kendisine kaldığını farketmiş veya bir arkadaşı suç sende demiştir. Daha iyi bir gol atmak için şans istiyor. Yoluna baksın arkadaşın daha çok üzülür. Ya da ; daha kalacağı zaman vardır orda ; ayar çektiği kız yüz vermemiştir. Gidene kadar konuşıyım diye aramıştır. Yalansa yalan diyin arkadaşlar. Maalesef hayatın gerçekleri bunlar. Yapmaz demesin çokta güzel inandırırlar insan olduklarına masum olduklarına🙄😠
Kiz memleketinde ama. 70 80 gundur sadece 1 kez gorusebildiler.takilmak icin arayamaz o yuzden

İyi de sizin kız da daha 1 gün çalışmadan evde yatma hayali kuruyor...yani meslek sahibi bir kadının bu kadar vizyonsuz olması üzücü. Çocuğun da sağlam yere kapılanma peşinde misin fikri gayet normal.

Başka bir komedi nokta da çocuğun zengin falan olmaması daha işinin bile olmaması😂😂😂Yani iş bulamazsa zonk olur bu bebe. Kısacası arkadaşın olmayan paraya güvenip yan gelip yatmak istiyor, çocuk da olmayan parasına sebep tripleniyor😂😂 Şimdiki gençler bir alem.

İyi de sizin kız da daha 1 gün çalışmadan evde yatma hayali kuruyor...yani meslek sahibi bir kadının bu kadar vizyonsuz olması üzücü. Çocuğun da sağlam yere kapılanma peşinde misin fikri gayet normal.

Başka bir komedi nokta da çocuğun zengin falan olmaması daha işinin bile olmaması😂😂😂Yani iş bulamazsa zonk olur bu bebe. Kısacası arkadaşın olmayan paraya güvenip yan gelip yatmak istiyor, çocuk da olmayan parasına sebep tripleniyor😂😂 Şimdiki gençler bir alem.
Haklisiniz🤣

Kizinda durumu iyi yani burs olmadan aylik 2 3 bin lira parayla okuyor.o yuzden paraya ihtiyaci yok cocuklariyla vakit gecirmek istiyor

İyi de bu kız daha evli bile değil Allah aşkına?? Gencecik kız, ortada olmayan çocuğa sebep çalışmak üretmek istemiyor hayatboyu evde oturmak istiyor. Üzücü gerçekten. Bari çocuk olana kadar çalışıp öyle işi bıraksın yani diyecel laf bulamadım.

İyi de bu kız daha evli bile değil Allah aşkına?? Gencecik kız, ortada olmayan çocuğa sebep çalışmak üretmek istemiyor hayatboyu evde oturmak istiyor. Üzücü gerçekten. Bari çocuk olana kadar çalışıp öyle işi bıraksın yani diyecel laf bulamadım.
Cocukta istemiyor. Kizda o yuzden biraz calismak.istemiyor bence. Tembellikten degil yani

Cocukta istemiyor. Kizda o yuzden biraz calismak.istemiyor bence. Tembellikten degil yani
Gayet tembellik bence de. Ne diye okudu ki o zaman? Diploma duvar süsü değil. Çocuklarına bakıp çalışan birsürü kadın var. Arkadaşınız tembel değil ama evinin kadını, çocuklarının anası olmak için çalışmak istemiyor.
Çocuk haklı demiyorum kesinlikle ama bu ağız olmana arkadaşınız vermiş. Durumu olmasi ayrı bir şey çalışmak istememesi çok ayrı bir şey.

Iyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.
neyini yanlis anlamis olabilir ki akil almak istiyor bende yardimci olmak istedim tesekkurler
okulu anca bitmis, sigarasinin parasini babasindan alan bebe ne ara para sahibi olmus ki?

dev aynasinda kendine bakan essege benziyor cocuk. aynaya bakan esek ama gordugu yaris ati :))

emek harcadim.senelerimi verdim kafasina girip umarim cocuga yapismaz kiz, yol verir.
bu cocuga en cok yol yakisir cunku.

İkisi de ayrı alem.
Aslında tam tencere kapak olmuşlar.
Biri daha yeni mezun kendini zengin ilan etmiş şimdiden.
Öteki daha dakika bir gol bir kendini çocuğun üstüne yıkma peşinde.
Ayrılmasınlar bence.

İşi bitmiş bahane hepsi.
Ayrıca çocuğa okulu bitirtip kendisinin gelecek hayali olmamasının sebebi ne ki(iş açısından)?

Gerçekten okul bitirtti diye ömür boyu ona bakması kolaya kaçması nedir? Arkadaşınız kendini küçük düşürmüş, çocuk da bahaneyi iyi bulmuş

Ileride sende bana bakarsin cok cirkin bir laf bana göre.

Kim söylerse söylesin gözümde itici gözüküyor.

Kimse cocuk değil.
Evliligin anlami da bu degil.
Cocuk da daha is guc yok sen benim param icin bla bla...

Bakin cocuk ne guzel kiymet bilip bir lafa kiza gule gule demis.
Kimseyle böyle bebek gibi ilgilenmeyeceksin.
Sorumluluk alip bitirseymiş okulunu kendi için.

Back