- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
Pişman üzgün görünme çabaları erkeklerin derimAma ertesi gunde aramis. Suan anlatiyor kiz arkadasim. Sozde helallik icin aramis. Kiz arkadasimda beni bir daha arama demis. Ve sozde cocukta aglamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişman üzgün görünme çabaları erkeklerin derimAma ertesi gunde aramis. Suan anlatiyor kiz arkadasim. Sozde helallik icin aramis. Kiz arkadasimda beni bir daha arama demis. Ve sozde cocukta aglamis
Ayrıca yeni mezunlar şu an iş bulsa dahi 2500-3000 arası çalışıyorTanıdığım tüm inşaat mühendisleri şu an işsiz biride erkek arkadaşım
Çocuk ayrılmak istemiş ayrılmış bahane etmişş
Babasinin cevresine guveniyor cocukAyrıca yeni mezunlar şu an iş bulsa dahi 2500-3000 arası çalışıyor
Kizinda durumu iyi yani burs olmadan aylik 2 3 bin lira parayla okuyor.o yuzden paraya ihtiyaci yok cocuklariyla vakit gecirmek istiyorÜniversite okuyup çalışmak istemeyen kiz arkadaşınızı da anlamıyorum.
Eskidendi o hanım evde çocuk baksın ben çalışırım rızkını kazanırım diyen cengaver erkekler :)
Şimdikiler ilk konuşmada birikim soruyor kızlara.
Sakım dönmesin vicdan dan arıyor bu manyaklar. Hata kendisine kaldığını farketmiş veya bir arkadaşı suç sende demiştir. Daha iyi bir gol atmak için şans istiyor. Yoluna baksın arkadaşın daha çok üzülür. Ya da ; daha kalacağı zaman vardır orda ; ayar çektiği kız yüz vermemiştir. Gidene kadar konuşıyım diye aramıştır. Yalansa yalan diyin arkadaşlar. Maalesef hayatın gerçekleri bunlar. Yapmaz demesin çokta güzel inandırırlar insan olduklarına masum olduklarınaAma ertesi gunde aramis. Suan anlatiyor kiz arkadasim. Sozde helallik icin aramis. Kiz arkadasimda beni bir daha arama demis. Ve sozde cocukta aglamis
Kiz memleketinde ama. 70 80 gundur sadece 1 kez gorusebildiler.takilmak icin arayamaz o yuzdenSakım dönmesin vicdan dan arıyor bu manyaklar. Hata kendisine kaldığını farketmiş veya bir arkadaşı suç sende demiştir. Daha iyi bir gol atmak için şans istiyor. Yoluna baksın arkadaşın daha çok üzülür. Ya da ; daha kalacağı zaman vardır orda ; ayar çektiği kız yüz vermemiştir. Gidene kadar konuşıyım diye aramıştır. Yalansa yalan diyin arkadaşlar. Maalesef hayatın gerçekleri bunlar. Yapmaz demesin çokta güzel inandırırlar insan olduklarına masum olduklarına
Bir staj yapsın bir yeni başlasında güvendirirler onu. Hani len çay. ? Abi açıktı demi der sonra.Babasinin cevresine guveniyor cocuk
Haklisinizİyi de sizin kız da daha 1 gün çalışmadan evde yatma hayali kuruyor...yani meslek sahibi bir kadının bu kadar vizyonsuz olması üzücü. Çocuğun da sağlam yere kapılanma peşinde misin fikri gayet normal.
Başka bir komedi nokta da çocuğun zengin falan olmaması daha işinin bile olmamasıYani iş bulamazsa zonk olur bu bebe. Kısacası arkadaşın olmayan paraya güvenip yan gelip yatmak istiyor, çocuk da olmayan parasına sebep tripleniyor Şimdiki gençler bir alem.
Kizinda durumu iyi yani burs olmadan aylik 2 3 bin lira parayla okuyor.o yuzden paraya ihtiyaci yok cocuklariyla vakit gecirmek istiyor
Cocukta istemiyor. Kizda o yuzden biraz calismak.istemiyor bence. Tembellikten degil yaniİyi de bu kız daha evli bile değil Allah aşkına?? Gencecik kız, ortada olmayan çocuğa sebep çalışmak üretmek istemiyor hayatboyu evde oturmak istiyor. Üzücü gerçekten. Bari çocuk olana kadar çalışıp öyle işi bıraksın yani diyecel laf bulamadım.
Gayet tembellik bence de. Ne diye okudu ki o zaman? Diploma duvar süsü değil. Çocuklarına bakıp çalışan birsürü kadın var. Arkadaşınız tembel değil ama evinin kadını, çocuklarının anası olmak için çalışmak istemiyor.Cocukta istemiyor. Kizda o yuzden biraz calismak.istemiyor bence. Tembellikten degil yani
okulu anca bitmis, sigarasinin parasini babasindan alan bebe ne ara para sahibi olmus ki?Iyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.
neyini yanlis anlamis olabilir ki akil almak istiyor bende yardimci olmak istedim tesekkurler