- 6 Aralık 2009
- 6.146
- 2.751
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşınıza söyleyin sırf sevgilisi istemiyor diye hayatını değiştirecek kararlar almasın. Daha şimdiden yarı yolda bırakıldı. İnsan kaç yıllık eşine güvenemezken bu ne rahatlık. Günümüz erkekleri çok değişti artık kadından bekliyorlar her şeyi. Daha şimdiden olmayan parasını esirgiyor. Neyse ki gerçek yüzünü göstermiş. Dilerim arkadaşınız önce ayakları üzerinde durmayı öğrenir. Ailesinin varlığına da çok güvenmesin.Cocukta istemiyor. Kizda o yuzden biraz calismak.istemiyor bence. Tembellikten degil yani
Adamın aklımda ayrılık varmış.Arkadaşınızla işide bitti.Ayrılmak ıstemıs ıste.Iyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.
neyini yanlis anlamis olabilir ki akil almak istiyor bende yardimci olmak istedim tesekkurler
Belki de kızın bu kadar hazırcı olmasından soğumuştur. Erkekler de güçlü ve ayakları üzerinde duran kızlar istiyor artık. Eskidendi o ben çalışayım sen çocuklara bak lafları. Devir hesap devri.O değilde şakasi bile iğrenç, "Ilerde sen bana bakarsin". Sanki bir birey, bir insan değilde, evcil hayvan yada bir nesne.
Ve bunu söyleyen üniversite okuyor. Gerçekten çalişma hayalleri olan birinin yerini almiş oluyor.
Çocuk büyük ihtimal ile kizi fazla sevmiyordu fakat ona ders konusunda iyu geldiği için birakmadi. Ayrilasi vardi ve bu bahane oldu. Yinede kizin dediği çok çirkin.
Insaat muhendisligi
Bak bak havalara bakIyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.
neyini yanlis anlamis olabilir ki akil almak istiyor bende yardimci olmak istedim tesekkurler
İşi bitmişIyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.
Son zamanlarda algılar değişmiş ama seninle evlenen, her daim arkanı toplayan,seni senden daha fazla düşünen, beraber evlat yetiştirdiğin eşin, karın hayat arkadaşın, kader ortağının masraflarını karşılamak ( bana göre kadınların yaptığı fedakarlığın yanında erkeklerin para harcaması çok ama çok ufak kalir) seve seve yapılacak bir seydir. Bunun hesabını yapmayı yakıştıramıyorum erkeklere.O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis
Cocuk ayrilmak icin bahane aramistir sacma biseydede hemen noktayi koymustur, sacma oldugu icin kiz zaten anlam verememis. Yani cocugun gizli kapakli isleri vardir ayrilmak icin.. ,Iyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.
Çocuk fena saçmalamş. ayrılmak istiyor belliki. bari daha inandirici bir bahane bulsaymş. Ortada evlilik yok para yok neyin kafası bu.Iyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.
Iyi aksamlar arkadaslar. Arkadasimin basina gelen bir olayi anlatmak istiyorum.aslinda burayi ona onerdim ancak hic biseyle ilgilenecek hali yok.onun yerine ben akil almak istedim. Arkadasimin 3 seneye yakin bir iliskisi var.erkek arkadasinin bolumu zor ve ona cok destek oldu. Birde cocugun alttan cok dersi vardi okulu uzayacak gibiydi. Arkadasim ne yapti ne etti tam zamaninda bitirtti.birde erkek arkadasiyla gelecek hayalleri kuruyorlardi normal olarak.ve ileride cocuklariyla daha cok ilgilenmek icin calismayacakti.cocukta oyle istiyordu. Neyse bunlar bir kac gun once telefonda konusurken cocuk tesekkur etmis arkadasima. Sen olmasaydin bitiremezdim demis. O da kendini mahcup hissetmesin diye sakayla amann sende ilerde bana bakarsin odesiriz demis gulmus. Cocukta ciddi sekilde sen benimle param icin mi birliktesin demis ve kiz ne sacmaliyorsun sen deyip teli kapatmis.cocuk mesaj atmis.biktim yanlis anlamalarindan ayrilmak istiyorum demis. Yani olay o kadar sacma ki kiz suan anlam veremiyor. Ve cocuk kendi demis sakayla karisik dedim diye.