Off off bende anlamadım ne olduğunu. ama çok sinir oldum. Sende aynı şekilde düşünmez miydin ? Düşün zaten binde bir buluşuyosunuz o gününde en azından bi kaç gün önceden haberin olsun ona göre kendini ayarlamayı isterdin değil mi ? Bi de ben o geldiğinde gündüzden akşama kadar eve gitmiyorum o yüzden ailemi de ayarlamam gerekiyo
Zaten gelmez ki :) Sadece birinci günmüş tatili ilk günü de ailesiyle olur insan
Off off bende anlamadım ne olduğunu. ama çok sinir oldum. Sende aynı şekilde düşünmez miydin ? Düşün zaten binde bir buluşuyosunuz o gününde en azından bi kaç gün önceden haberin olsun ona göre kendini ayarlamayı isterdin değil mi ? Bi de ben o geldiğinde gündüzden akşama kadar eve gitmiyorum o yüzden ailemi de ayarlamam gerekiyo
Kuzum 4 senede zaten bunları biliyor olması gerekir. Senin durumunu, isteklerini vs. Bayramda da bence zor gelir akraba ziyaretleri falan filan iş arada kaynayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam bi sene önce falan yine böyle geleceğim diye diye oyalamıştı seni 3-4 ay kadar.
Kuzum 4 senede zaten bunları biliyor olması gerekir. Senin durumunu, isteklerini vs. Bayramda da bence zor gelir akraba ziyaretleri falan filan iş arada kaynayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam bi sene önce falan yine böyle geleceğim diye diye oyalamıştı seni 3-4 ay kadar.
Aynen beni tanımış olması gerek. Bayramda daha da zor gelmesi :)
Valla ben unutuyorum artık o kadar olay yaşadık ki kuzum , doğrudur gelmemiştr aylarca
İleride çok pişman olucağını düşünüyorum senin shannacım..
Neden dersen bu çocukla çok zaman kaybediyorsun sizin sonunuz yok ki...
Ne zaman bir şey yazsan çoğu olumsuz şeyler.
Bazı şeylerin farkına vardığında, en güzel zamanlarını boşa beklemekle geçirdiğini, boşuna kendini üzdüğünü ve onun için boşuna ümitlendiğini anlıcaksın..
Ve arkana dönüp baktığında keşke gözüm kör olmasaydı da yol yakınken hayatıma devam etseydim diceksin..
Şimdi böyle diyenlere kızıyorsundur belki ama insan içinde olduğu durumun bazen farkına varmaz. Daha doğrusu farkına varmak istemez bazı şeyleri görmezden gelmek kabullenmekten daha kolay gelir insana.
Bi ilişkiden sonra başka bi insanı sevemeyeceğini düşünürsün alışamayacağını , yada en basiti birlikte olduğun insanı sırf bi başkasıyla olmasın diye bir çok olumsuzluğa belirsizliğe hatta sonu olmayan bir ilişkiyi devam etmeye zorlarsın kendini.
Ama sana bi arkadaş tavsiyesi hayatın insana sundukları insanların elinde..Mutlu olmak istiyorsan bu sadece senin elinde. Senin seçimlerinin elinde. Hayat kısa değerini bilmek lazım.
Bi ilişkide karşı tarafa verilen şansların bi sınırı olmalı. Olmalı ki o insan bir daha seni üzmesin kırmasın hayal kırıklığına uğratmasın seni kaybetmekten korksun ki hata yapmasın ilişkisi için çabalasın. Seni kaybetmekten korkmayan birine verdiğin kaçıncı şans? Sana bakınca bundan 7 sene önceki halimi görüyorum.