Oyun mu oynuyormuş ? İnsanlar için böyle dengesizlikler yapmak ne kadar kolay ya.
Karşılarındaki insanı kukla sanıyorlar.
Shanna, bu erkekleri anlamak zor canım. Ne yaptıkları ne yapacakları belli değil. Ayrıca sana hakaret etmesi çok çirkin. Hem suçlu hem güçlü. Sanırım sana kendince trip atmaya çalışmış gelmiyorum diyerek ama eline yüzüne bulaştırmış.
Sinirlenmekte haklısın çünkü sinir bozucu ama bir ayrılık sebebi de değil.Ben baştan kızdım bi kaç gün önceden söyle diye ama sonra herşeyi ayarladım yani. Trip atmasına gerek yoktu oyun oynuyo sanki benimle çok sinirliyim çok
Sinirlenmekte haklısın çünkü sinir bozucu ama bir ayrılık sebebi de değil.
Ben baştan kızdım bi kaç gün önceden söyle diye ama sonra herşeyi ayarladım yani. Trip atmasına gerek yoktu oyun oynuyo sanki benimle çok sinirliyim çok
Çok üzüldüm senin adına canım. Benimde 4 yllk uzaktan ilişkim oldu. Sonuç ayrıldk bitti gitti.. Bzde bu senin yaşadığın sorunlar yüzunden hep kavga ederdik. Arada mesafe olunca maalesef kavga uzayp gidiyor bir türlü tartısmayı net olarak kapatamazdık. Gunlerce aynı şeyi tartısıp dururduk. Arada mesafe olunca birbirini net anlıyamıyo insan, ne düşünüyor. Ne istiyor anlamak daha da zor oluyo arada mesafe olunca. Bahsettiğin seyi bende çok yaşadım. Ve maalesef arada ki mesafe aşılmaz bi hal alınca da bitirdim mecbur. Çünkü zaman sonra yıllar geçtikce birbirimizi anlamamaya basladık ve bende bitirmenin doğru oldugunu düsündum.. onunla güzelce konuş illaki bi sebebi mantikli bi açiklamasi olacaktır. Mutlulukla kalınn :)
Bana da gelecekti ama sen gelmeden önce söylemesi konusunda uyarınca zoruna gitti ve teklifini geri çekti gibi gelmişti. Neden böyle düşündün ki sen?Konuşmuyoruz şuanda. Anlamadığım konu aslında gelmeyecek öyle bi niyeti yok ama niyeti olmayan bi konuyu söylüyor sonra da benimle kavga ediyor
Bu öyle üstü kapatılabilecek türden bir şey değil ama sende ona onun gibi karşılık ver de görsün mahsus nasıl oluyormuş.
Ben ona böyle bişey yapsam varya delirir, kesin ayrılırız yani
Bana da gelecekti ama sen gelmeden önce söylemesi konusunda uyarınca zoruna gitti ve teklifini geri çekti gibi gelmişti. Neden böyle düşündün ki sen?
Canım sen beni anlarsın. Uzaktan ilişki olduğu zaman insan zaten buluşamıyo fazla , buluştuğu günde de mükemmel görünmek istiyo. Ona bi kaç gün önceden söyle dememin sebebi hani hazırlığımı yaparım , evdekileri ayarlarım diye. İzin günü zaten belli bi kaç gün önce söylersin , anlaşırız güzel güzel buluşuruz . Haksız mıyım :26:
Haksız olduğu zaten aşikar. Demek istediğim konu çok uzarsa ilişkinizde birbirinizi daha çok kırmaya davetiye çıkarırsınız.Böyle düşünse bile haksız ki. Ben ona kötü bişey demedim bi kaç gün önceden söylersen çok iyi olur dedim. Ama anlamıyo işte
Biz daha önceleri haftalar önceden anlaşırdık . Son ikidir böyle yapıyo sanki bana gıcıklık olsun diye. Kıyamam ya sende ne kadar üzülmüşsündürCok iyi anliyorum canim. Haklısın.Bende dedigin gibi önceden güzel detaylı hazırlanmak için bana birkaç gün önce Söyle derdim.Bunu ona en az 100 söylemişimdir. Her zaman bir dahaki buluşmada Şunu yapcam, Şunu giycem diye planlar yapardım. Lakin o hep inatla birkaç gün önce söylemezdi ve bende hiç birşey yapamazdım. Hevesle hazırlanmak yerine acele acele hazırlanırdım. Arada hazırlanıp evde kaldığımda Olurdu. Gelmezdi. YaptığıM makyajı ağlayarak temizlerdim.
bence sen haklısın sonuna kadar. beyfendi olayı büyütmüş aklı sıra intikam almakta istemiş hani. ya mesafeler çok zor nasıl yürüyosunuz yukarda arkadaş çok güzel özetlemiş aslında. benim sevgilim tatil için 2 ay ailesinin yanına gitti 1 ayı kaldı ve ben öldüm öldüm dirildim resmem höhh geldi !tartışsak adam gibi tartışamıyoruz barışsak adam gibi barışamıyoruz valla helal olsun sen bunca sene iyi yürütüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?