- 25 Ocak 2015
- 77
- 48
-
- Konu Sahibi visnereceli_
Selamlar bende şu an inceleme yapiyordum.bugun itibari ile başlıyorum bende.ama ben kalça ve karın olan 25 günlük programını yapmayı düşünüyorum.umarim işe yarar.Merhaba kızlar chloe ting 2 week shred programını duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Ben bu programı 7 gün felan yaptım. Sonrasın da ara verdim bugün tekrardan 1. günden başlamak istiyorum benimle beraber bugün başlıycak var mı birbirimize destek olalım. Tek yapınca hemen sıkılıyorum. Belki böyle daha motive edici olur diye düşünüyorum.
Sen yazmayınca ben başlamadın sandım ve başlamadım2.günümü de başarıyla bitirdim karın kalça ve kol 1 saatama bittim
Bı kişi daha aynı konuyu açmış oraya yazmıştım buraya yazmamışım.aslinda biraz gelenler olsa daha çok motive olunur.orda da sanırım 2 kişi falan var.1 Haziran'da başladım ben karın kalça olan programini yapıyorum ekstra bide kol.1 saat falan yapıyorum toplamda.kilolarimi verdim aslında 57 kiloyum ama boyum 1.57 ve oldugumdan daha kilolu duruyorum hedefim ilk etapta 54.haftada 5 gün yapmayı planlıyorum.Sen yazmayınca ben başlamadın sandım ve başlamadım
Ama dün ağrıdan yatamamdim kalcam yandığıSen yazmayınca ben başlamadın sandım ve başlamadım
Neredeyse aynıyız ben de 1.55 boy 55 kiloyum aslın da benim de basen sorunum var basenler geniş olunca boyum daha da kısa duruyor ve kilolu duruyorum.Bı kişi daha aynı konuyu açmış oraya yazmıştım buraya yazmamışım.aslinda biraz gelenler olsa daha çok motive olunur.orda da sanırım 2 kişi falan var.1 Haziran'da başladım ben karın kalça olan programini yapıyorum ekstra bide kol.1 saat falan yapıyorum toplamda.kilolarimi verdim aslında 57 kiloyum ama boyum 1.57 ve oldugumdan daha kilolu duruyorum hedefim ilk etapta 54.haftada 5 gün yapmayı planlıyorum.
Yaa çok iyi gitmiş valla azimli olmak lazım.benim de bütün yağların basende ve alt karindabu kızın yaptığı programı yapmaya karar verdim tam ihtiyacım olan şey sanırım ama işte sabır yok bende hemen gitsin kilolar istiyorum ve yemeyi çok sevdiğim için yemekten vazgeçemiyorum
Hhahaha ama bizim köyde tarla da çalışanlar daha kiloluTarlada calışın 50 kilo kalırsınız
Sizde tersine galibaHhahaha ama bizim köyde tarla da çalışanlar daha kilolu
bu kızın yaptığı programı yapmaya karar verdim tam ihtiyacım olan şey sanırım ama işte sabır yok bende hemen gitsin kilolar istiyorum ve yemeyi çok sevdiğim için yemekten vazgeçemiyorum
karantina zamanı insan ne yapacağını bilemiyor ben de tesadüfen buldum öyle spor videosu bakıyordum bu kadını gördümBu hatun birden patladı yakimse yapmaz herhalde diye düşünüyordum zor olduğu için
Düzenli yapıyor musun?karantina zamanı insan ne yapacağını bilemiyor ben de tesadüfen buldum öyle spor videosu bakıyordum bu kadını gördüm