evet 2009 yılında acılmıs boyle bır konu onlara yazmak ıstedım ama yıllar geçmişCok ilginc, sanki boyle bir konuyu daha önce okudum gibi geldi.
evet 2009 yılında acılmıs boyle bır konu onlara yazmak ıstedım ama yıllar geçmiş
evet midemde reflü de var zaten asırı gaz problemı olan bırıyım bende mıdemden suphelenıyorum içim rahatladı bıraz daha cok saolun ♥O zaman soyle diyeyim gastrit olabilir. Midenden dolayidir. Benim de oluyor.
çok haklısınDr fobini yenmelisin.insan muhtaç olabilir Dr.a her an.bence bir Dr a gorun
evet uzun zamandır bunu yasayınca aklıma gelıyor olacakmı acaba dıye kednımı dınleyınce hemen oluyorBiraz psikolojik gibi geldi bana. Sürekli kendini dinliyorsun sanırım.
Zaten panik atağınız da varmış... Onunla da alakalı olabilir gibi geldi banaevet uzun zamandır bunu yasayınca aklıma gelıyor olacakmı acaba dıye kednımı dınleyınce hemen oluyor
özel mesej attım bakarsanız cok sevınırım ♥Ayni seyleri yasamis biri olarak yaziyorum buraya. Hayatimi kabusa ceviren hergun oluyorum dedigim ekstrasistol. Berbat bisiy seni o kadar iyi anliyorum ki. Kalbin sanki bi an durmasi ve arkadasindan iki guclu atim olmasi. Benim psikolojim babamin vucudunun,tamamen yanmasiyla basladi. Sonra korkulara evde tek duramamalara icimin sıkılmalarina. Sonra panik ataga cevirdi. Panik atagi atlattim derken..... Aniden kalbimin cok hizli atmasindan kac kere acillik oldum. Holter takildi bakildi testlere tabi tutuldu bisey cikmadi.neyse oda gecti derken. En son ekstrasistol yasamaya basladim. İnan bu yasadigim hepsinden beter.kalp duruyo sanki hemen arkasina calisip onun yerine iki kere vuruyo.hala ara ara oluyo alistim onunla yasamaya.bide doktor amca kizimiz var oda demistiki. Ek atimlar genelde her insan olur. Cogu kisiler bunu farketmez bile. Genelde hassas insanlar kendilerini cok dinledikleri icin farkina varirlar demisti. dusmanimin basina vermesin. Berbat bisiy. ilk once korksanda doktora git bisey kaybetmezsin bence bakilir icin rahatlar. Cok cok gecmis olsun.
çok haklısınız gıtmem grektıgını bılıyorumDoktor fobinizi kendi sağlığınız için yenmek zorundasınız.
Doktorlar insan yemiyorlar, tam tersine iyileştiriyorlar.
Kendi kendinize internetten yapılan araştırmalar ile teşhis koymanız zaten çok yanlış birşey.
En doğrusu bir an önce bir kardiyoloğa görünmeniz.
Gerekli tekiklerin yapılması.
Şöyle düşünün, ya ihmal istemeyen bir durum ise?
Ya şu anda gittiğinizde belki çok ufak bir sıkıntı var ve çözümlenecek ama boşlarsanız da uzun vadede sağlığınızı tehlikeye atacak bir durum olabilir?
Allah sağlık sıhhat versin ama sağlık ihmale gelmez.
Benden söylemesi...
çok azaldı canımsikayetiniz devam ediyormu acaba?