çok azaldı canım
Merhaba yıllar olmuş siz bu mesajı yazalı ama sormak istedim.. bende yıllar önce panik atak hastasıydım.. tam iyiyim yıllar oldu panik atak geçirmedim derken ekstra atımlar başladı, gün içinde sık sık.. siz nasıl atlattınız acaba,hala devam ediyor mu, nasıl bir yol izledinizAyni seyleri yasamis biri olarak yaziyorum buraya. Hayatimi kabusa ceviren hergun oluyorum dedigim ekstrasistol. Berbat bisiy seni o kadar iyi anliyorum ki. Kalbin sanki bi an durmasi ve arkadasindan iki guclu atim olmasi. Benim psikolojim babamin vucudunun,tamamen yanmasiyla basladi. Sonra korkulara evde tek duramamalara icimin sıkılmalarina. Sonra panik ataga cevirdi. Panik atagi atlattim derken..... Aniden kalbimin cok hizli atmasindan kac kere acillik oldum. Holter takildi bakildi testlere tabi tutuldu bisey cikmadi.neyse oda gecti derken. En son ekstrasistol yasamaya basladim. İnan bu yasadigim hepsinden beter.kalp duruyo sanki hemen arkasina calisip onun yerine iki kere vuruyo.hala ara ara oluyo alistim onunla yasamaya.bide doktor amca kizimiz var oda demistiki. Ek atimlar genelde her insan olur. Cogu kisiler bunu farketmez bile. Genelde hassas insanlar kendilerini cok dinledikleri icin farkina varirlar demisti. dusmanimin basina vermesin. Berbat bisiy. ilk once korksanda doktora git bisey kaybetmezsin bence bakilir icin rahatlar. Cok cok gecmis olsun.
Bende de var hamileligim de başladı 21.haftadayim holter takıldı 48 saat 2800 ek atim beloc başladım senin sayı olarak kaçtı ben bu kadar hissetmiyorum dedim zaten hissetmediklerin de var dedi çok tedirgin oldumMerhaba yıllar olmuş siz bu mesajı yazalı ama sormak istedim.. bende yıllar önce panik atak hastasıydım.. tam iyiyim yıllar oldu panik atak geçirmedim derken ekstra atımlar başladı, gün içinde sık sık.. siz nasıl atlattınız acaba,hala devam ediyor mu, nasıl bir yol izlediniz
Ben holter taktırmadım, doktora gitmedim yani internette magnezyum takviyesi başlayın diyen okudum iyi geldiğini söyleyen oldu.. magnezyum taurat özellikle bende ona başladım bir haftadır, şükür baya azaldı.. birazda psikolojik sanırım kafayı oraya verince daha çok hissediliyor.. siz hamileymişsiniz, doktora danışmadan kullanmayınBende de var hamileligim de başladı 21.haftadayim holter takıldı 48 saat 2800 ek atim beloc başladım senin sayı olarak kaçtı ben bu kadar hissetmiyorum dedim zaten hissetmediklerin de var dedi çok tedirgin oldum
Merhaba yıllar önce yazmıssınız merak ettım nasıl oldunuz atlattınız mıçok azaldı canım