Erkek İnfertilitesi benimle aynı kaderi yaşayanlar bana umut olun AGLUTİNASYON POZİTİF (+) çıktı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esimde de daha önceden böbrek tasi düşürmüştü. Belki de ondan olabilir. Siz su anda ne şekilde tedavi görüyorsunuz hangi asamadasiniz
Esimde de daha önceden böbrek tasi düşürmüştü. Belki de ondan olabilir. Siz su anda ne şekilde tedavi görüyorsunuz hangi asamadasiniz
Benimde eşim geçen senr düşürmüştü ama gene iltihaplanma varmış dr ilaç vrrmrdi biz alternatif tıpla tedavi ediyoruz bir kaç çay îçiyor iltihabı kurutmak için dr çocuk için engel bir durum değil demiş

Tesekkur ederim. Bir şey daha soracagim siz su an deniyor musunuz yoksa bitki desteği aldıktan sonra mi deneyeceksiniz
Denemelere devam :) benim aynı zamanda polikistikoverim var bu ay klomene başlayacağım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda :KK68:

Bizde de aglutinasyon sıkıntısı var. Bir kaç doktora gittik sorun yok olur diyorlar ama olmuyor. Kümeleşme olduğu için sperm yumurtaya ulaşamıyor. Tüp bebekten önce aşılama düşünebilirsiniz. Ben öyle yapıcam. Aşılamanın da ne olduğunu bilmiyordum. Spermleri yıkayıp, yani aglitünasyon ortadan kalkmış oluyor, rahimin içine spermler bırakılıyor. Gerisi Allaha kalmış dua edicez bol bol....yani sperm sayısında problem yoksa, hgs çektirip tüpler de açıksa Allahın izniyle olur. Haa bu arada pree sed jel. Bu ay bunu aldım. 2 gün sonra yumurtlayınca deniycem. Bu jel de hamileliği kolaylaştırıyormuş. Spermler jelin içinde rahat hareket ediyormuş. Jeli de araştırırsınız iyi olur. Çok faydalı uygun ph ve ortam hazırlıyor. İnşallah olur da aşılamaya gerek kalmaz, olmazsa da 4 keze kadar aşılama denenebiliyor. Tüp bebek için aceleye gerek yok bence kızlar. Haberleşelim

Teşekkürler siyahinci bence de buradan sureci paylaşalım. Bizdeki varikosel sorunu bence çok önemli değil çünkü sperm sayı ve hızında problem yok. Atkestanesi kapsülü kullanıyoruz varikosel için yine de. Bunun disinda Keciboynuzu kuru uyguluyoruz. Onun dışında aglütinasyon için herhangi bir şey kullanmiyoruz ve doktorun da bir yönlendirmesi yok. Deneyip göreceğiz haberleşmeye devam edelim

merhaba arkadaslar ben de ikinci cocugum icin tedavi goruyorum esimin sperm testinde aglitunasyon pozitif cikti doktorum onemli birsey olmadigini soyledi 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandim henuz hamile kalamadim

merhaba arkadaslar ben de ikinci cocugum icin tedavi goruyorum esimin sperm testinde aglitunasyon pozitif cikti doktorum onemli birsey olmadigini soyledi 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandim henuz hamile kalamadim
Bende bu ay klomen kullandım sonuç negatif yarın yeniden kullanıcam bakalım eşiminde aglitunasyon pozitif çıktı ama gebekiğe engeldeğişmiş Benim pko var sizinde probleminiz barmı

merhaba bende pko yok prolaktin hormonum yuksek cikmisti dostoneks kullandim inmistir baska bir sorun gozukmuyo eger bu ayda kalamazsam rahim filmi cekcek doktorum hayirlisi olsun hepimiz icin

siz kac ay kullandiniz klomen
Benimde ilk ayımdı hastalandım yrn tekrar başlıyorum klomene bu ay olmazsa rahim filmi isticem dedi benim drum da tedavimiz aynı ilerliyor benimde lh hormonum sınıra yakın çıktı hepsi normal gözküyor ama adet düzensizliği problemi var bende hem kendi drma gemde üroğa eşimin sonucunu gösterdim normal dediler ilaç bile vermedi dr eşime siz ne kadar süredir düşünüodunuz bebek ?

Benimde ilk ayımdı hastalandım yrn tekrar başlıyorum klomene bu ay olmazsa rahim filmi isticem dedi benim drum da tedavimiz aynı ilerliyor benimde lh hormonum sınıra yakın çıktı hepsi normal gözküyor ama adet düzensizliği problemi var bende hem kendi drma gemde üroğa eşimin sonucunu gösterdim normal dediler ilaç bile vermedi dr eşime siz ne kadar süredir düşünüodunuz bebek ?
1 sene olcak canim ama 3 aydir tedavi goruyorum catlatms ignesi kullandinmi lh hormonu yuksek olunca yumurta catlamiyo diye biliyorum

1 sene olcak canim ama 3 aydir tedavi goruyorum catlatms ignesi kullandinmi lh hormonu yuksek olunca yumurta catlamiyo diye biliyorum
Benimde haziranda 1 senem dolucak benim klomen sonrası dr yumurta takibi yaptı 2 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatlamış dr senin yumurtaların kendiliğinden çatlıo dedi ama nie adet olamıom dedim işleyişle ilgili başka bi sıkıntı var hamile kalırsan düzelir dedi tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz falan da dedi bi kaç aya hamiş bırakıcam seni dio ama fazla da ümitlenmek istemiorum bakalım

Benimde haziranda 1 senem dolucak benim klomen sonrası dr yumurta takibi yaptı 2 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatlamış dr senin yumurtaların kendiliğinden çatlıo dedi ama nie adet olamıom dedim işleyişle ilgili başka bi sıkıntı var hamile kalırsan düzelir dedi tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz falan da dedi bi kaç aya hamiş bırakıcam seni dio ama fazla da ümitlenmek istemiorum bakalım
umutduz olma insllh zamani gelince olur hayirlisiyla

aglitunasyon sorunu cok nadir herhalde sordugum zaman yabanci geliyo herkese ben en cok bunun uzerinde duruyorum baska bi doktora daha gostericem arastirmalarima gore boyle sorun olunca asilama oneriyorlarmis inslh gerek kalmaz

Back
X