Dün sağ ve sol yanağımda ve burnumun üstünde ki benimi aldırdım. Burnumun üzerindeki bant açıldı. Yara ıslak koyu sarı gibi olmuş. İz kalacağını biliyordum ama sanırım çok derin bir iz olacak.Bu durumla karşılaşan arkadaslardan tavsiye bekliyorum
Dün sağ ve sol yanağımda ve burnumun üstünde ki benimi aldırdım. Burnumun üzerindeki bant açıldı. Yara ıslak koyu sarı gibi olmuş. İz kalacağını biliyordum ama sanırım çok derin bir iz olacak.Bu durumla karşılaşan arkadaslardan tavsiye bekliyorum
Bende benimi aldirmayi düşünüyorum ama çok karasizim burrnumla yanagimin birlestigi yerde benim benim hafif cikintili sizce riskli olurmu yani dikis atcaklar ya itici dururmu dizce
hafif bi çukurluk oluyo ilk başlarda sonra soluyor benmde burnumun üstünde nokta ben vardı fazla büyük değildi lazerle sildirmistim. hani birinin çok dikkatli bakması lazım anlamasi için kafana takma.
Yok cnm tahmin ettigim gibi oldu dr zaten beyaz tenlisin cok gecmesini bekleme demisti ben cok memnunum benm ki buyuyodu ve yuzumde cok dikkat cekiyodu simdi fotolara bakinca keske faha once aldirsaymisim diyorum