benımde ıkız bebeklerım olucak

ikizannesiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
37
0
38
bende aranıza yenı katıldım.allahın ıznıyle 2ay sonra ıkızlerıme kavusucam.cok heycanlıyım Allahım her ısteyene versın...:emir_bebek::emir_bebek:

öncelikle aramıza hoş geldin canım.ne güzel ikiz annesi olacaksın.benim 5 yaşında kızım var şimdide 38 haftalık hamileyim allahın izniyle oğlumda aramıza yakında katılacak.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah tek avazda kurtuluruz.:teytey:

tesekur ederım ınsallah benımde ıkısıde erkek allah yardımcımız olsun.ısımı bellımı?benım ılk bebeklerım ısımlerıde mehmet ve kaan..

canım allah tamamına erdirsin inşallah allah bir avazda kurtarsın inşallah..

gozun aydin canim korkma allah yarim eder iki erkek diyorsun kocisleride sayarsak yandik onlarda birer cocuk. bu arada benimde ilk hamileligim insaallah sali gunu ogrenecegim kizmi oglanmi hayirlisi:emir_bebek:

gozun aydin canim korkma allah yarim eder iki erkek diyorsun kocisleride sayarsak yandik onlarda birer cocuk. bu arada benimde ilk hamileligim insaallah sali gunu ogrenecegim kizmi oglanmi hayirlisi:emir_bebek:

ben cok heycanlanmıstım bı kz bı erkek dıodum ıkısıde erkek cıktı:dance:sen ne ıstıosun gonlunden ne gecıo?

allahim saglikli bi sekilde kavusmanizi nasip etsin ,dogumdan sonrada allah yardimcin olsun :)

ben hep ozenmisimdir ikiz annelerine,ne mutlu sana :1hug:

AMIN:dance:cok degısık bı duygu yaa...bı bırı kıpırdıyo bı bırı:dance:hayırlısıyla vakıt gecse bıdee..ıkısı bırden nasıl olucak bakalım.

canım allah sağlıkla kucağına versin bebişlerini, valla bende bi tane oğlan var, şimdi 2.5 yasında koltuktan atlayıp duruo tepelerde dolasmaktan zevk alıo hiç dinlemio düseceğindednde haberi yok sabırla babasıyla konusuoruz ama kime ne:)))allah yardımcın olsu erkek cocukları biraz aksi ve hareketli oluo ama hersylerdende tatlı oluolarr...
senin tedaviylemi oldu canımda ikiz oldu...

hayirli ugurlu olsun ay cok heyecanli allah bana da ikiz nasip eder insallah allah bir avazda kurtarsin arkadasim hayirli ugurlu evlatlar olur insallah allah bi kolayliginiverir hic dert etme bi arada ikiside buyur iste allah saglik versin tum dualarimiz seninle alaha emanet ol hoscakal

evet tedavıyle oldu ve cok zor bı donemden gectım ama allahım yuzume guldu ve ılk denemede oldu tup benım tosunlar:dance:

allah tamamına erdirsin canım. ay ikiz annesi olacak olmak çok heyecanlı birşey olsa gerek. İnşallah hayırlısıyla büyütürsün. Allah tüm isteyenlere (bana da) nasip eder inşallah.:nazar:a.s.

X