• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde evlililigmde 2 yil dolacak ama birlesme malesef olmadi.

Insallah canim bi temizleniyim deneme olcak ama adamin hali pek kalmiyor iftardan sonra bizim burda aksam 22.00den sonra aciliyor iftar yemek yiyor adam sonra hemen uyukluyor derman kalmiyor adamda.. Yanii buyuk ihtimal bayrama kaldi :P Bakalim bizim bayramimizmi olacak? canim sende nasil oldu yani cok ozel olmiyacaksa hangi poz. daha acimasiz ?? Kusura bakma cok ozeline girdiysem cok korkuyorum cunku

hep bi bahane hep bi erteleme içindesin işin gerçekten çok zor kusura bakma. şu durumunu atlatmayı bi başarabilsen varya yorgunlukmuş uyuklamakmış yok annenin eviymiiş hiç bişey umrunda olmaz

[/QUOTE]
ne kusuru canım kadın kadına konsuyoruzz :) bende cok korkuyordum 1 aydan berı yapamıyodum bende yenı yaptım bır hafta falan oluyorr kendı kendıme dedımkı kızım salakmısın sen Allah bunu uygun gormus demekkı kötü bısey yok kulunun canının yanacagı bırseyı yaptırırmı hayır dımı? sonra normal dogumu ızledımm dedımm yuhhhhh su esneklıye bakk bıldıgın orası et yani kemık falan yok dedimki bu cocuk burdan cıkıyosa ben su kucucuk seyden mı korkucam yan uzandım arkamada esım uzandı aynı sekılde arkadan sarılır gibi cunku o sekılde kasılmayacagımı dusundum ve esim oraya yerlestırdı oncesınde kayganlastırıcı surduk sonra yavas yavas geldi gitti derken hoppppppppppppp bı baktım ıcımdee kasmazsan hemen giriyorr eger sıkarsan kendını hem acı cekersın hemde olmaz canımm bak ben de acayıp korkuyodumm ama uyuyacak gibi bir moda gır ve bırak kendınıı bak wallaa gırcek hemenn :)[/QUOTE]

merhaba özelden msj attım ama görmediniz sanırım msn adresimi ekleyebilir misiniz burda yazamayız dediğiniz taktiği bana da yollar mısınız belki benimde işime yarar lütfen kaç gündür şansızlığımdan saçlarındanbirtelaldım mıydı o arkadaşsiteye girsin diye bekliyorum yada siz artık ertelemek istemiyorum yardım ederseniz sevinirim. şimdiden hakkınızı helal edin

Arkadaslar dun yine denemeye karar verdi, ama benim bacagim tir tir titredi, resmen panik atak oldum. Baslarda boyle degildim ama o yanastikca kalbim skisti, bacaklarim titredi, uzerimden ittim. Niye bacaklarim tir tir titriyor, niye korkuyorum bu kadar.

Hatta esime dedim. Istersen bosan benden benden ne kadin olur ne anne diye, sacmalama askim yenecegiz beraber dedi. Ama hic ilerleme yok ben inanmiyorum birlesmenin olacagini, cok otlegim cok korkagim, kendimi yetersiz hissediyorum, oyleyim zaten.

Bilmiyorum sonumuz nolcak...

canım aslında korkulacak birsey yok ama tabii ki yaşamadan bilemezsin o yüzden bu sorunlarla karşılaşıyorsun..

sana kızıyorum aslında kendi başına bunu yenemezsin..bunu ilk önce anlaman lazım denedik deniyoruzla birşey olmaz..

çünkü yapabilsen bu zamana kadar yapardın..uzmana gitmen şart..

yurt disindayım diyorsun bu seferde orada anlamıyorlar diyrsun ama bu vajinusmus dünya çapında bir olay..

haa olmadı orada güven duymadın bir kas gevşetiyle yolladıysa okey geniş bir şey yapmamış..

aralıkta yurt dişinda tatiller oluyor (bende yut dışınsan yaşadım ) türkiyeye gel..

burada bir çok doktor ismi var arkadaşların sonuca ulaştığı ulaş ve bı şekilde hallet..

şuanda sen cinsellik istemediğin için herşey normal ama eşin için öyle değildir.

ayrıca bedenen bütünleşmek daha farklı bir olay..

ne yap ne et kesinlikle türkiyeye gel doktora, yazık ediyorsun gençliğine..

bugün emin ol eşin boşanmak istemeyecek ama yarın ya da birkaç sene sonra bundan emin olmazsın ha senini için belkı

önemli değil ama sevğinde mi yok?

Son düzenleme:
Back