• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde evlililigmde 2 yil dolacak ama birlesme malesef olmadi.

1.5 aylık evlıyımm canımmmm ..senın baya olmuşşş :( neyse dusunme ogunlerı artıkkk geride kaldı

Evet canım hayırlısı buymuş hakkımızda ne yapalım. Sen yine çok iyisin 1,5 ay nedir ki. Neyse oldu bitti artık önümüze bakıcaz geçmişe değil ;)

kızlarrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size müjdeli haberi vermek ıstıyorumm olduda bittii masallahhhh :DDDDDD

ay ben gündemden uzak kaldım dün :27: tebrik ediyorum canım belliydi zaten halledeceğin :32: el birliği ile o kadar gaza getirdik :52:
çok sevindimmmmmmmmmmm:16:

egzersiz sayfasında okudum mum falan kullanıyorlarmış egzersizde ben parmağımla bile dokunamam başka yolu yok mu acaba?

ahhh canım benım yaaaaaaaaaa ben de nelerr cektımmmmmmm sunu unutmayın bu yasadıklarımız bu korkularımız tamamen psikolojik aslında hiç bişey yok sadece zaman kaybı rahat bırakıcaksın kendını bide kayganlastırıcı surmenız gerekıyor ve tamamenn o anı dusuneceksın ve rahat bırakıcaksın kendınıı canımm

egzersiz sayfasında okudum mum falan kullanıyorlarmış egzersizde ben parmağımla bile dokunamam başka yolu yok mu acaba?

canım bende yapamam egzersiz filan

ama kayganlaştırıcıyla bir denesiniz ben öyle yaptım..

siz ve eşiniz kullanın birden oluyor..affedersin içine girilincede insan kasıyor ama bakıyor agrı sızı yok

gevşiyor..yani o duruma gelince yani birleşme olunca hareket etmeden içinde beklet sonra hafif hareketler iste birkaç birleşmede

kayganlaştırıcı kullanın sonra alışıloyor..

ben hiç yapamam sanıyordum oldu insallah seninde olur

Merhaba arkadaslar,

Onceki konularimdan bilen vardir belki beni. Evlililigimizde ikinci yil dolmak uzere ama biz hala birlesme yasamadik.

Kendimi cok yetersiz ve suclu hissediyorum esime karsi. Ne zaman deneyecek olsa bacaklarim kitleniyor esimi itekliyorum. Zaten bundan dolayi artik denemede yapmiyoruz, esim herdefasinda husrana ugradigi icin deneyesi gelmiyor. Ilk adimi artik senden bekliyorum diyor adam dogal olarak.
Denemektende korkar oldum, cunku orama bakamiyorum bile dusunun.

Sorunun bende oldugunu farkindaydim ama cozumunu bulamiyorum, cocukta istiyoruz. Ama icraat olmadan cocuk kucagina dusmuyor, cok sukur esim anlayisli ama nereye kadar bu anlayis surecek? ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten, yani bu is uzadikca uzuyor ve evliligimden giden gunleremi aylarami yanayim?

Benim cektigimi ancak bu illeti ceken anlar. Sizin tecrubelerinizi merak ediyorum arkadaslar, nasil kurtuldunuz?

Kedicikk,hala mı olmadı ilk konuyu açtığında bile o kadar yol gösterdk sana,inatla tavsiyelerimize uymamışsın hala.
Hatırlıyorum seni nasıl korkutlarını zamanında..
Bunların saçma sapan olduğunu,korkularının boş olduğunu gırtlağiımız parçalanana kadar anlatmıştık sana..
Görüyorum ki hala değişe bişey yok hayatında..

ahhh canım benım yaaaaaaaaaa ben de nelerr cektımmmmmmm sunu unutmayın bu yasadıklarımız bu korkularımız tamamen psikolojik aslında hiç bişey yok sadece zaman kaybı rahat bırakıcaksın kendını bide kayganlastırıcı surmenız gerekıyor ve tamamenn o anı dusuneceksın ve rahat bırakıcaksın kendınıı canımm

canım bende yapamam egzersiz filan

ama kayganlaştırıcıyla bir denesiniz ben öyle yaptım..

siz ve eşiniz kullanın birden oluyor..affedersin içine girilincede insan kasıyor ama bakıyor agrı sızı yok

gevşiyor..yani o duruma gelince yani birleşme olunca hareket etmeden içinde beklet sonra hafif hareketler iste birkaç birleşmede

kayganlaştırıcı kullanın sonra alışıloyor..

ben hiç yapamam sanıyordum oldu insallah seninde olur

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah işime yarar hakkınızı helal edin sağolun cvp verdiğiniz için

Vajinana biraz krem sur bak cok ise yarayacak

bende cok korkuyodum evlendım ıkı gun olmadı ama cok agladım sonra dayanamadım bu olucak dedım ve oldu gercı kan falanda gelmedi ama :) oldu korkma cesaretlen evlılık bu olmadan da ılerler ama o daha cok sey katıyo daha mutlu oluyosun esınle bır butun oluyosun va,baglanıyousun cesaretlen ve yapp korkma olmadı doktora gıt tedavını gorr caım cok gecmıs olsun kasılma cok kotu ısey canın cok yanar rahat bırak guzel seyler dusun ben hep bebiş düşünuom kucagımızda ole rahatladım):

arkadaşım sen koyver gitsin diyenleri dinleme ... en yakın arkadaşım yaşadı ..." ben yastığı ısırırım sen bana bakma ve yap" demiş kocasına ve daha kötü oldu sonrasında kocasını gördüğünde bile karnına ağrılar girdi.. çünkü canı yanmıştı... daha sonra profesyonel destek aldı.. doktora gitti ve şu anda 5 aylık hamile :):):)... bence bir gün daha bekleme ve doktora git...

Merhaba arkadaslar,

Onceki konularimdan bilen vardir belki beni. Evlililigimizde ikinci yil dolmak uzere ama biz hala birlesme yasamadik.

Kendimi cok yetersiz ve suclu hissediyorum esime karsi. Ne zaman deneyecek olsa bacaklarim kitleniyor esimi itekliyorum. Zaten bundan dolayi artik denemede yapmiyoruz, esim herdefasinda husrana ugradigi icin deneyesi gelmiyor. Ilk adimi artik senden bekliyorum diyor adam dogal olarak.
Denemektende korkar oldum, cunku orama bakamiyorum bile dusunun.

Sorunun bende oldugunu farkindaydim ama cozumunu bulamiyorum, cocukta istiyoruz. Ama icraat olmadan cocuk kucagina dusmuyor, cok sukur esim anlayisli ama nereye kadar bu anlayis surecek? ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten, yani bu is uzadikca uzuyor ve evliligimden giden gunleremi aylarami yanayim?

Benim cektigimi ancak bu illeti ceken anlar. Sizin tecrubelerinizi merak ediyorum arkadaslar, nasil kurtuldunuz?

mrb cnm
Durumuna inan çok üzüldüm. Bende ilk aylarımda bu sorunla yüzyüzeydim ve derdimide kimseye anlatamamıştım. eşimde bu durumdan oldukça sıkılmıştı nede olsa erkek bende bunu çok hissediyodum o çok istekliydi bendeyse tık yoktu dolayısıyla her gece hüsran .Sonra kendi kendimi rahatlatmam gerektiğini düşündüm ve kafamı sıfırladım kendimi stresede sokmadım olursa olucak dedim ilk denemem sonuçsuz kaldı fakat üçüncü gecede oldu. anladım ki işte ozaman boşu boşuna evliliğimin en güzel aylarını çalmışım.Öncelikle sana tavsiyem asla olmucak diye kendini koşullama önce bi sakinleş kafanı rahatlat içindeki cinsel arzuyu serbest bırak. Hatta rahatlamak için bi kadeh şarap iç sadece bir kadeh ama sonra süslen püslen parfümünü falan sık ve en önemliside kendini çok seksi olduğuna ikna et yoksa olmaz.Kendini suçlamaktanda en başta vazgeç. makyajını yap eşini bekle inan sonrası hemen geliyo kendin bile şaşıcaksın. ha canım bu arada mesajını geç gördüm inşallah bu sorunun hallolmuştur. bide dişiliğini kullan özgüvenini tavana çıkar ve kendinle barışık ol inan dileğim biran önce bu sorunun hallolması allah kolaylık versin cnm seni çok iyi anlıyorum

kedicikk 2 sene olmuş yazık eşine ya
biraz düşün onu
cinsellik olmazsada olmaz degil
evlilikte en önemli şey cinsellik

Arkadaslar malesef bisey olmadi cunku pazar gunu adet oldum :( ama kayganlastirici ve kas gevsetici haplarimi aldim gecen hafta, olumlu gelisme benim icin yani

Arkadaslar malesef bisey olmadi cunku pazar gunu adet oldum :( ama kayganlastirici ve kas gevsetici haplarimi aldim gecen hafta, olumlu gelisme benim icin yani

oooo superr ilrlemee canım benımm kocana cok yazık edıyosun 2 sene az bir süre degıll bunu soylemek ıstemıyorum ama seni aldatabılırde :( bu ıhtımalleri düşün 2 sene hangi erkek karısıyla kardes gibi yatar :( erkek bayanlardan daha cok isteklıdırrr bunu sende bılıyosunn bunu kendıne yapma canım ben yaptıysam ınan herkez yaparr acı yokkkk sadece cok rahat bırak kendını olay bıtıyoo ve bolca kayganlaştırıcı sürün her ıkı tarafta artıkk güzel haberlerını beklıyoruzzzz

Insallah canim bi temizleniyim deneme olcak ama adamin hali pek kalmiyor iftardan sonra bizim burda aksam 22.00den sonra aciliyor iftar yemek yiyor adam sonra hemen uyukluyor derman kalmiyor adamda.. Yanii buyuk ihtimal bayrama kaldi :P Bakalim bizim bayramimizmi olacak? canim sende nasil oldu yani cok ozel olmiyacaksa hangi poz. daha acimasiz ?? Kusura bakma cok ozeline girdiysem cok korkuyorum cunku

Insallah canim bi temizleniyim deneme olcak ama adamin hali pek kalmiyor iftardan sonra bizim burda aksam 22.00den sonra aciliyor iftar yemek yiyor adam sonra hemen uyukluyor derman kalmiyor adamda.. Yanii buyuk ihtimal bayrama kaldi :P Bakalim bizim bayramimizmi olacak? canim sende nasil oldu yani cok ozel olmiyacaksa hangi poz. daha acimasiz ?? Kusura bakma cok ozeline girdiysem cok korkuyorum cunku[/QU

ne kusuru canım kadın kadına konsuyoruzz :) bende cok korkuyordum 1 aydan berı yapamıyodum bende yenı yaptım bır hafta falan oluyorr kendı kendıme dedımkı kızım salakmısın sen Allah bunu uygun gormus demekkı kötü bısey yok kulunun canının yanacagı bırseyı yaptırırmı hayır dımı? sonra normal dogumu ızledımm dedımm yuhhhhh su esneklıye bakk bıldıgın orası et yani kemık falan yok dedimki bu cocuk burdan cıkıyosa ben su kucucuk seyden mı korkucam yan uzandım arkamada esım uzandı aynı sekılde arkadan sarılır gibi cunku o sekılde kasılmayacagımı dusundum ve esim oraya yerlestırdı oncesınde kayganlastırıcı surduk sonra yavas yavas geldi gitti derken hoppppppppppppp bı baktım ıcımdee kasmazsan hemen giriyorr eger sıkarsan kendını hem acı cekersın hemde olmaz canımm bak ben de acayıp korkuyodumm ama uyuyacak gibi bir moda gır ve bırak kendınıı bak wallaa gırcek hemenn :)

Back