• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde evlililigmde 2 yil dolacak ama birlesme malesef olmadi.

ıcındeyken sankı bir duvar varmıs gibi hıssedıyodum sankı biryere degısyomus gıbıydı zaten 4 5 kere geldi gitti sonra oldu ya dıyıp ittim sonra 3 - 4 damla geldi ondan sonra bırdaha yapamadım bu aksam yapıcamm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

psikolojikman zor olanı aşmışsın zaten daha ne bekliyosun.. orda bi engelinde yok artık. acıyan bişi yok merak etmee :) sadece tam girene kadar zorlanıcaksın biraz. bi kaç gün azcık dişini sık buna değer :)
eşin bunu hakediyor sen bunu hakediyorsun.. bunları düşün. artık dayanamıyorum bu akşam olcak bu iş de atla üstüne :)) onu da heyecanlandır kendinde heyecanlan :)

psikolojikman zor olanı aşmışsın zaten daha ne bekliyosun.. Orda bi engelinde yok artık. Acıyan bişi yok merak etmee :) sadece tam girene kadar zorlanıcaksın biraz. Bi kaç gün azcık dişini sık buna değer :)
eşin bunu hakediyor sen bunu hakediyorsun.. Bunları düşün. Artık dayanamıyorum bu akşam olcak bu iş de atla üstüne :)) onu da heyecanlandır kendinde heyecanlan :)

ne bılım canım yaa psıkolojık sanırımmm kocam zavallııı kedi gibi :( bu aksamm bızım aksamımız olucakkk yarınnnn güzel haberi verıcem sizeee :)

sakinleştirici veya kas gevşetici ilaç içmeyi denedin mi canım lustral vs gibi ? pamuk gibi yapıyo hiç birşeye kızmıyosun kendini kasmıyosun :)
ön sevişmeyi uzun tutun, bırak elini gezdirsin heryerinde, evet yine kasılcaksın itmeye yeltenceksin ama yapmamaya çalış. dediğim gibi inan ne acı var ne bişey. kanama bile kanama değil. 3-4 damlacık pembemsi şey o da wc ye gidince peçeteye geliyor :)
kolay değil bunca yıl kapalı orası :) ama kolay olmaması acıdığı anlamına gelmiyor. sadece zorlanıyorsun ay uy değme çekil demek zorlaştırıyor. halbuki kendini bi bıraksan dünya varmış diyeceksin.
lütfen topla konsantreni giyin süslen al bi sakinleştirici şuan hazırım de ve bismillah diyip başlayın :)
Allah büyük önce ondan isteyeceksin ;)
bir anlık cesaret başka hiç bişey değil. hadi bana haıyrlı haberler verin :) sizin kadar mutlu olurum valla.. çok üzülüyorum ben bu hastalığa yakalananlara :(
Yurtdisinda satiliyormus acaba o Lustral dedigin sey sen kullandinmi?
Valla utaniyorum kendimden millet bizden bebek haberi bekliyor biz daha birlikte olmadik ne kadar gulunc bir durumdayim. On sevisme onemli gercekten ama onda bile kendimi kasiyorum bacaklarima kramp giriyor kendimi kasmaktan kas gevsetici bencede iyi fikir ama bunu doktordan istemeye utaniyorum offf en iyisi 1 paket paracetemolu devirmek zaten o uyusturur :( Ben orama bile bakamadim iki yildir inanirmisiniz, millet parmak egzersizinden bahsediyor bide onu hayatta yapamam, siz nasil yendiniz?

aynen öyle yap kendini serbets bırak :) içine girene kadar dediğinde çok küçük bir mesafe de darlık var o darlığı geçtiğin zaman gerisi derya deniz :) Sıvı yağ değilde kayganlaştırıcılı prez. ile yapsanız daha iyi olmaz mı? mesela durex elite tavsiye ederim çok kolay olur.
hadi hayırlı haberler bekliyoruz :)

Ilk birliktelik prez. olmadan olsa daha iyi olmazmi, normal kayganlastirici kullansak... Ay benden daha hayirli haber cikmaz onumuzdeki gunlerde annemgilde kalacagiz onlar baska sehirde 1 hafta ordayiz, ordada bisey olamiyacagina gore :P yine yatti araya ramazanda giriyor iftardan sonra o isi deneyecek pek halimiz kalicagini zannetmiyorum ama deneyecegim :16:

ne bılım canım yaa psıkolojık sanırımmm kocam zavallııı kedi gibi :( bu aksamm bızım aksamımız olucakkk yarınnnn güzel haberi verıcem sizeee :)

tedirgin olman çok doğal..tecrübesizsin sonuçta ama bende 2 aylık tecrübeli biri olarak diyorum ki hiç korkma tadını çıkart. evet bak zor oluyor ilk bir kaç sefer ama zor acı demek diil. olay zor :) yani o seni incitmemek için narin davranıyor, sen istemsizce bacaklarını kasıyorsun vs vs. yani bunlarla ugraşmak zor iki taraf içinde :) sonuca odaklan. bu akşam o oraya girmeden bitmeyecek de. kendini şartlandır ama zaten belli şuan yarın güzel haberler alıcazzzzzz :))

Arkadaşım bende vajinismusu yenen birisi olarak isteyenlere yol göstermek için buradayım.Vajinismusun bir erteleme hastalığı olduğunu sonradan öğrendim, öğrendim ki ertelediğim aslında umutlarım,mutluluğum,evliliğimmiş.Vajinismus tedavisi çok kolay bir hastalık sana da benim doktorum çiğdem tezcan ı önerceğim.İnternetten bulabilirsin, tedavisi çok kolay kendisi çok iyi bir insan kesinlikle tavsiye ederim.Ertelemeden vazgeçmeni ve biran önce bu kabustan uyanmanı dilerim.

Merhaba arkadaşım benimde şuan doktorum Çiğdem hanım gerçekten çok anlayışlı ve iyi bir doktor. Henüz ben vajinusmusu yenemedim ama çok yakında biticek inşallah.

tedirgin olman çok doğal..tecrübesizsin sonuçta ama bende 2 aylık tecrübeli biri olarak diyorum ki hiç korkma tadını çıkart. Evet bak zor oluyor ilk bir kaç sefer ama zor acı demek diil. Olay zor :) yani o seni incitmemek için narin davranıyor, sen istemsizce bacaklarını kasıyorsun vs vs. Yani bunlarla ugraşmak zor iki taraf içinde :) sonuca odaklan. Bu akşam o oraya girmeden bitmeyecek de. Kendini şartlandır ama zaten belli şuan yarın güzel haberler alıcazzzzzz :))

canım benım yaaa cok tatlısınn cok tesekkur ederımmmm cok ıyı geldin vallaa banaa :) bu aksam işlem tamamm

Yurtdisinda satiliyormus acaba o Lustral dedigin sey sen kullandinmi?
Valla utaniyorum kendimden millet bizden bebek haberi bekliyor biz daha birlikte olmadik ne kadar gulunc bir durumdayim. On sevisme onemli gercekten ama onda bile kendimi kasiyorum bacaklarima kramp giriyor kendimi kasmaktan kas gevsetici bencede iyi fikir ama bunu doktordan istemeye utaniyorum offf en iyisi 1 paket paracetemolu devirmek zaten o uyusturur :( Ben orama bile bakamadim iki yildir inanirmisiniz, millet parmak egzersizinden bahsediyor bide onu hayatta yapamam, siz nasil yendiniz?

Ilk birliktelik prez. olmadan olsa daha iyi olmazmi, normal kayganlastirici kullansak... Ay benden daha hayirli haber cikmaz onumuzdeki gunlerde annemgilde kalacagiz onlar baska sehirde 1 hafta ordayiz, ordada bisey olamiyacagina gore :P yine yatti araya ramazanda giriyor iftardan sonra o isi deneyecek pek halimiz kalicagini zannetmiyorum ama deneyecegim :16:

canım ben sana daha kötüsünü söyleyeyim bir arkadaşım 6 yıldır bu hastalıkla savaşıyor :( lütfen bu duruma gelme..
git bi doktora iste yazsın bi kasgevşetici veya sakinleştirici ya da git aczaneden al eczacı tavsiye eder zaten. 1 kere kullanıcaksın alt tarafı :) ben korkmaıdm hiç ama istemsizce hep kastım kendimi. bacaklarım kapandı hep :) en sonunda aa yeter be dedim ısırdım yastıgı :))) aslında hiç bişi olmadığını gördüm sonra niye kastım kendimi bunun için mi dedim yani :)
biz prez ile denedik. çünkü ben en ufak riske giremezdim hamile kalma konusunda. (roaccutanne diye siviklce ilacı kullanıyordum %100 sakat oluyor çocuk:( ) o yüzden prez. ile denedik hep. annenlerde olmuyor mu bu iş ? bak yine ertelyorsun :))))
gece ayrı bir odanız yokmu ? hem daha iyi fazla bağırıp çağıramazsında duycaklar diye :))) şıp diye olur biter :)

kedicik önceki konunda sana bir sürü tavsiyelerde bulunuldu ama sen onları önemsemeyip yeni bi konumu açtın burdada farklı bişey söylenmicekki aynı şeyler yine sen bu işin üstüne gitmedikçe sayfalarca tavsiyeler olsada hepsi boş. bi kaç saniye acır canın sonra herşey çok güzel olur emin ol

canım benım yaaa cok tatlısınn cok tesekkur ederımmmm cok ıyı geldin vallaa banaa :) bu aksam işlem tamamm

he şöylee :) unutma orda bi engelin yok zaten :) bundan sonrası zevkine.. :) ilki görevdi çünkü :)
o an geldiğinde ayy yapamıcam ben diye umutsuzluğa kapılma yine :20: kapılırsan hemen bizleri düşün yarın bize o haberi vermekle yükümlüsün :)) kız çoluk çocuk yapıyor bu işi yaa :) benimde canım çok tatlıdır o kadar nazlıyımdır ki.. ben bile acı yok, sadece zor, azcık içeri girene kadar dişi sıkmak gerekiyor diyorsam öyledir emin ol :))) çok ufak bir mesafeyi atlattın mı gerisi zaten hemen giriyor unutma. acı filan hissedersen zorlanırsan kendine bunu hatırlat. şu dar alanı geçene kadar de :) kum saati gibi orası..
iltifat edlince utanırım ben :26:

Son düzenleme:
tamamm bıtanemm cok ama cok tsk ederımmm cok yardımcı oldun bana Allah razı olsunn wallaaa

canım ben sana daha kötüsünü söyleyeyim bir arkadaşım 6 yıldır bu hastalıkla savaşıyor :( lütfen bu duruma gelme..
git bi doktora iste yazsın bi kasgevşetici veya sakinleştirici ya da git aczaneden al eczacı tavsiye eder zaten. 1 kere kullanıcaksın alt tarafı :) ben korkmaıdm hiç ama istemsizce hep kastım kendimi. bacaklarım kapandı hep :) en sonunda aa yeter be dedim ısırdım yastıgı :))) aslında hiç bişi olmadığını gördüm sonra niye kastım kendimi bunun için mi dedim yani :)
biz prez ile denedik. çünkü ben en ufak riske giremezdim hamile kalma konusunda. (roaccutanne diye siviklce ilacı kullanıyordum %100 sakat oluyor çocuk:( ) o yüzden prez. ile denedik hep. annenlerde olmuyor mu bu iş ? bak yine ertelyorsun :))))
gece ayrı bir odanız yokmu ? hem daha iyi fazla bağırıp çağıramazsında duycaklar diye :))) şıp diye olur biter :)

hahhahahahahahaah benim koca annemgilde odada oldugumuzda bile sarilmiyor bana sip diye ufak kardeslerimden birisi girer diye odanin kilidi yok tam annemgilin odasinin dibi bide :P Birak o isi yapmayi adam bana yanasmaz bile hayatta annemgilde ahhahaa, ay aklima geldide gulesim geldi.. Bu aksam denemek isterdimde evde sakinlestirici kas gevsetici yok:16:

hahhahahahahahaah benim koca annemgilde odada oldugumuzda bile sarilmiyor bana sip diye ufak kardeslerimden birisi girer diye odanin kilidi yok tam annemgilin odasinin dibi bide :P Birak o isi yapmayi adam bana yanasmaz bile hayatta annemgilde ahhahaa, ay aklima geldide gulesim geldi.. Bu aksam denemek isterdimde evde sakinlestirici kas gevsetici yok:16:
Bak hep bi bahane yaa :) hadi hazir istegin varken git eczaneye ben bi kas gevsetici istiyorum de. Iyi bitane versin. Sonra sabahlar olmasinnnn :)))

KEDİCİKKKK WALLAAA BEN Bİ CESARETLENMISIMKIII BU AKSAM BU İŞİ BİTİRİCEMMM KOCAM KACICAKK BEN HALENN YOK ACIYOO YOK YAPAMIYORUMM AMANN ONCA MILLETTT YAPMIS ÖLMEMİŞŞTE BİZ YAPINCAMI ÖLÜCEZZZ KÖYDE KÜÇÜK KÜÇÜK KIZLAR EVLENIP CATIR CATIR COCUK DOGURUYOR BIZE NE OLUYORRR ALLAH ASKINAAA SUS SESINI CIKARMA AKSAM BI ILIK DUS GUZEL KOKU VE UZAN BOYLU BOYUNCA SESİNİ DE CIKARMAA :DD ben öyle yapıcam aksammmm

Bak hep bi bahane yaa :) hadi hazir istegin varken git eczaneye ben bi kas gevsetici istiyorum de. Iyi bitane versin. Sonra sabahlar olmasinnnn :)))

Haha yok bugun gercekten olmaz o kadar utu var 4 gun evde olmiyacagiz o is icin tum gunumuzun bos olmasi lazim cunku bizde zaten uzun suremizi alicak. eczane ne icin diye sorarsa ne diyecegim? utanirim ben :17:

KEDİCİKKKK WALLAAA BEN Bİ CESARETLENMISIMKIII BU AKSAM BU İŞİ BİTİRİCEMMM KOCAM KACICAKK BEN HALENN YOK ACIYOO YOK YAPAMIYORUMM AMANN ONCA MILLETTT YAPMIS ÖLMEMİŞŞTE BİZ YAPINCAMI ÖLÜCEZZZ KÖYDE KÜÇÜK KÜÇÜK KIZLAR EVLENIP CATIR CATIR COCUK DOGURUYOR BIZE NE OLUYORRR ALLAH ASKINAAA SUS SESINI CIKARMA AKSAM BI ILIK DUS GUZEL KOKU VE UZAN BOYLU BOYUNCA SESİNİ DE CIKARMAA :DD ben öyle yapıcam aksammmm

HAHAHA BENI GULDURDUN, cok tatlisiniz hepiniz ya cok candansiniz :) Insallah rabbim gonlumuze gore verir.
Benimkide onu diyor koyde cocuklar catir catir yapiyor bide ustune ustelik dogruyor biz cok mizmiziz ama niye biz boyle oldukki :( cevremdeki en yakin dostuma bile anlatamiyorum bu durumumu, bi burda rahatliyorum iyiki varsiniz kizlar? siz cevrenizde anlattinizmi arkadas annenize fln

İŞYERINDE Kİ EVLI ARKADASLARIMA ANLATTIM AYYY NE KADAR SALAKSIN DIYORLAR KIZIMM BOYLE BIR ZEVKTEN NASIL MAGRUM KALIRSIN DIYORLAR ACIYO TABIKI AMA IGNE ELİNE BATAR GİBİ Bİ ACI ARTIK HANGI IGNEDEN BAHSEDIYOLARSAAA :DDDDDDDDDDDD neyseee ben ılk gecemı yasadımm aglaya aglayaa hadıııı yappp artık yaaaaaaaaaa dıye bagırdımm kendımı serbest bıraktım bı baktım oldu tabııı bıdaha yapamadım cunku psıkolojık narınım yaa sözdeee :D hattaa afedersın ama oldugu zaman yanı ıcındeyken nıye bagırmıyosun dedı bende acımıyokı nıye bagırıyım dedımmm :D zaman gectıkten sonra ayyyy uyyyy yokkk olmuyoorr ıtıklıyomm falan fılannn yapamadım bırdahaa eeee yaptımmm bırdaha nıye olmuyorr dıyorum kendıme psıkolojık benımkısı ıkı aydırrr cocukk yanasamıyor banaaa :D bugun dedımkı kendı kendıme baslarım senın psıkolojınee heee aksam yapıcammm wallaaaaaa kızzzz vallaa rahat ollll kasmayınca hoppppp gırıyorrrr koclarımıza yapmayalım bu ezıyetı yazık gunayy yaa baskasına gıderlerseee kızzzzzzzzzz wallaaa ben aksama yapcammmm kocayı zor buldum zatennnn :D

sımdılık cıkıyorumm paydossss eve gidiyorummm yarın güzel haberlerle burda olurum ınsallahhhh kızlarrrrr dua edınnn :( kedıcıkk dualarımdasınnn relaks korku yokkkkk :D

kızlarrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size müjdeli haberi vermek ıstıyorumm olduda bittii masallahhhh :DDDDDD

Back