Benimde evlililigmde 2 yil dolacak ama birlesme malesef olmadi.

sevindim adına..gerçekten olamaması insanı psikolojik olarak mahvediyor..

Evet canım yaaa kadın ve onun oldugumu sımdı anlıyorum ama ınan hıc bısey yokmus yaaaa bumuydu onca ay bekledıgım

ah kızlar bulmuşsunuz anlayışlı kocayı,sömüründe sömürün. anlayışlı diye niye hem kendinizi hem de onu bu güzellikten mahrum bırakıyorsunuz. tamam ilkinde tabiki acıcak,hemen o işide yapamazsın. çünkü benimde hemen ilk yattığımızda olmadı. nişanlılık döneminde yavaş yavaş yanaşmalarla başladı,sonrası çok kolay oldu. e oldu mu şimdi dedim yani düşünün:) şimdi 2 yıllık evliyim ve ya o benim peşimde koşar yada ben onun:) birbirimize çok aşığız tamam ama o işi yapınca inanın ki ona olan sevgim kat kat artıyor. mükemmel bir bağ oluşuyor arada,gerçekten evlendiğini hissediyorsun

ilki kadar çok acıdımı

canımmm bak eşim ok yin kayganlastırıcısını aldı ıyıce kaykanlastırdı benımkınede surdu sonra bırden degıl ama yavas yavas alıstırdı tam içine sokmadı yanı sonra kendımı ıster ıstemez serbest bırakamaya basladımm ama ılkınde bayaca ön sevısme oldu serbest bıraktım bı baktım ıcınde evet acı var ama oyle elıne ıgne batar gıbı degıl azcık derın gerılıyor ama ılk basında ole oluyo ıcındeyken wallaaa ne acı nede baska bıseyyy ohhhhhhhhhhhhhh sefamı surdum wallaaaa onca ay bosunaa zaman kaybıymıss ben cok korkagımdırr ama yendımm wallaaa

Merhaba arkadaşım benimde şuan doktorum Çiğdem hanım gerçekten çok anlayışlı ve iyi bir doktor. Henüz ben vajinusmusu yenemedim ama çok yakında biticek inşallah.

Yagmurumm24 diğer konuştuğun sayfadan vajinismusu dün gece yendiğini öğrendim.Çok sevindim çoooooooook.Aramıza hoş geldin,Çiğdem Tezcan a teşekkür edenler diye bir konu açalım diyorum:)

yagmurumm24 diğer konuştuğun sayfadan vajinismusu dün gece yendiğini öğrendim.çok sevindim çoooooooook.aramıza hoş geldin,çiğdem tezcan a teşekkür edenler diye bir konu açalım diyorum:)

ayyyy ınanmıyorummmm bende cok mutlu oldum canımm yaaaaaaaaaaaaa :))) super bır haber bu

Evet canım yaaa kadın ve onun oldugumu sımdı anlıyorum ama ınan hıc bısey yokmus yaaaa bumuydu onca ay bekledıgım

canım aynen öyle ben bir buçuk ay önce evlendim,düğün bitti otele gittik ben korkudan ölüyorum..

neyse o gün cok tuhaftı ben yapabilecğime inanıyordum ama olmadı..

o ağrı anlatılmaz sebebi kasmaktan izin vermemekten..

cok bağdırdım tamam bıraklım dedikçe ben biraz durup yok yapabilirim diye denemek istiyorum ama o noktaya gelince
kendimi öyle bir skıyorum ki affedersiniz adamın belini sıkmaktan canını yaktım cok..

neyse sabah 5 e kadar uğraştım durdum olmadı ama nasıl ağlıyorum nasıl yapamam bende birşey yok diye

eğer yapamazsam doktor kısmı vardı daha önce okuduğum tedavi yöntemlerinde parmak egzersizi filan vardı

ben onu hic yapamam ne olacak diye düşünmekten gözyaşlarıma engel olamadım..

o ruh hali çok değişikti kuzenime dedım o kimseye deme ben bizimkilere benle konustu oldu derim dedı

ki herkese evlenmeden ben nasıl yapacam diye sızlanıyordum ki bu korkudan nikahta evet bile diyemedim orası ayrı rezillikti

neyse biz kayınvalidemlere gittik ,evimiz yerleşmemişti yaşayacağimiz şehire gelmek için oraya ugradık filan valizlerimizi hazırlıyoruz

ben ağlıyorum hala o yıkıklık çok kötü bir daha deneyemem düşüncesi sevdiğim bana, ben seni 9 yil bekledım 10 yıl daha beklerim olmazsa olmazımız değil hiç düşünme dedi ama ne mümkün...

evimize geldik rahattım adam dedi ya bunu yapmaz birşey heralde diye düşünüyorum ama öyle olmadı ve yine olmadı denedık yinre olmadı ertesi gün işler filan gün içinde fırsat olmadı akşam oldu mu iş çıkarıyorum yalandan olmuyor olmuyor...

bende zaman kazanmak için ya kayganlaştırıcı olsa belki birden hissetmem dedim geçiştirdik...

tabi islerden yine gece 10 oldu aha yırttım dedim almadı kayganlaştırıcı neyse yemek için birşeyler almaya çıktı bizim burlarda herşey var adam gelmedi neyse geldi poşette kayganlaştırıcı aha dedim kızım bittin bunlada

yapamadın neyle zaman geçirecen..kayganlaştırıcıyı kendine ve bana sürdü sonra oldu ama inamamadım agrı magrı yok ya o kasarken kı ağrı nerde o zaman sanki yırtılıyor gibiydi hiç girme olmamıştı..

oldu diyo inanamıyorum alışayım diye biraz beklettim gerçekten o 4 gün yaşadığım kabusu boşuna yaşamışım..

ben 4 gün sonunda yapabildim ama o psikolpji beni mahvetti hayatımda bu kadar yıkık olduğumu hatırlamıyorum,

içimde bir sızı Allahım uzun yıllardır bunu çekenlere yardım etsin..

daha sonraları biraz kayganlaştırıcyla denedik simdi normal...

lütfen herkes bide kayganlaştırıcıyı denesin...o ruh halini kısada olsa yaşadım

kimse yaşasın istemiyorum.

2 yıldır bakiremisiniz yani .s kocanızla ilişkiye 2 yıldır girmediniz ve size zorla bişe yapmaya çalışmadıysa aranız iyiyse o erkeği öp başına koy mu desem niye ısrar etmiyor mu deseemm kolay gelsinn

Biz de 3 ay sonra yapabilmistik, doktorlara gittik kayganlastiricilar denedik yapmadigimiz sey kalmamisti.
2 yil cok uzun ama. Esiniz iyi dayaniyor valla. Tebrik ettim onu buradan :)

ay canımm aynı şeyleri yaşamısızz vallaaa bende her aksam aha bittimmmm DİYODUMMMMMMMMMM ((( neyseee cok şükürrrrr bittii allah ım yardım etsin bu durumda olan herkezeee ama unutmasınlarkııı hersey psikolojık hıc bısey yokkkkmuşş megerrr

Son düzenleme:
Yagmurumm24 diğer konuştuğun sayfadan vajinismusu dün gece yendiğini öğrendim.Çok sevindim çoooooooook.Aramıza hoş geldin,Çiğdem Tezcan a teşekkür edenler diye bir konu açalım diyorum:)
Çok teşekkür ederim canım hayırlısıyla bitti artık. 1 ay sürdü ama deydi. Gerçekten öyle bir konu lazım aslında :))
ayyyy ınanmıyorummmm bende cok mutlu oldum canımm yaaaaaaaaaaaaa :))) super bır haber bu

Çok teşekkür ederim canım. Darısı tüm vajililere inşallahhh.

eee canım naıl oldu acı varmıydı

Hayır canım sadece üzerimde olmanın verdiği bir baskı vardı acı diye bişey hissetmedim girerken. Ama girdim dedikten sonra biraz panik yaptım ve kastım sadece orda ince bir sızı hissettim o kadar. Ama zamanla oda geçer inşallah.

Ayyyy canım benımm ınan cok mutlu oldummm bende bır ay sonra dün gece yaptımmm aslında hıc bısey yokmus gözümüzde büyütmüşüzzz sadece ... hadii gözümüzzzz aydınnnnnnnnnnnn

Ayyyy canım benımm ınan cok mutlu oldummm bende bır ay sonra dün gece yaptımmm aslında hıc bısey yokmus gözümüzde büyütmüşüzzz sadece ... hadii gözümüzzzz aydınnnnnnnnnnnn

Aaaaa sende mi dün akşam başardın :)) İnan bende çok mutlu oldum, şöyle bir düşününce gerçekten hiçbirşey yokmuş günlerimi mahfetmişim boşu boşuna. Hadi gözümüz aydın :))) ben bebek çalışmalarına hemen başlıcam inşallahhh. Bide Rabbim o güzel duyguyu yaşatırsa benden mutlusu olamaz sanırım :)

evet canım bende aştım onu dün aksamm :))) hadı ınsallahhhhh bi bebişşşş haberınıde hemen alalımmm kac aylık evlısınn

merhaba arkadaşlar sıvı yağ değil bu arad hakiki zeytinyağı çok rahatlık sağlıyor ben mesela bir günde aştım çok şükür, ama öyle iltihap falan gibi birşey asla olmuyor saf yağdan bahsediyoruz iyi bir doktordan sordum üstelik. kozmetik içerikli şeylerden korkun asıl. Allah herkese biran önce aşmak nasip etsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

Son düzenleme:
evet canım bende aştım onu dün aksamm :))) hadı ınsallahhhhh bi bebişşşş haberınıde hemen alalımmm kac aylık evlısınn

2 yıllık evliyim canım ben. Boşu boşuna 2 yılımızı çaldım hayatımızdan. Neyse ki atlattım tek avuntumuz o. Sen ne kadarlık evlisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…