Merhaba arkadaslar,
Onceki konularimdan bilen vardir belki beni. Evlililigimizde ikinci yil dolmak uzere ama biz hala birlesme yasamadik.
Kendimi cok yetersiz ve suclu hissediyorum esime karsi. Ne zaman deneyecek olsa bacaklarim kitleniyor esimi itekliyorum. Zaten bundan dolayi artik denemede yapmiyoruz, esim herdefasinda husrana ugradigi icin deneyesi gelmiyor. Ilk adimi artik senden bekliyorum diyor adam dogal olarak.
Denemektende korkar oldum, cunku orama bakamiyorum bile dusunun.
Sorunun bende oldugunu farkindaydim ama cozumunu bulamiyorum, cocukta istiyoruz. Ama icraat olmadan cocuk kucagina dusmuyor, cok sukur esim anlayisli ama nereye kadar bu anlayis surecek? ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten, yani bu is uzadikca uzuyor ve evliligimden giden gunleremi aylarami yanayim?
Benim cektigimi ancak bu illeti ceken anlar. Sizin tecrubelerinizi merak ediyorum arkadaslar, nasil kurtuldunuz?
nolur yaşamayan bilmiyo tanışıp birbirimize yardımcı olalım yazdıklarında kendimi gördüm
Vajinismusun bir erteleme hastalığı olduğunu sonradan öğrendim, öğrendim ki ertelediğim aslında umutlarım,mutluluğum,evliliğimmiş.
ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten
Merhaba arkadaslar,
Onceki konularimdan bilen vardir belki beni. Evlililigimizde ikinci yil dolmak uzere ama biz hala birlesme yasamadik.
Kendimi cok yetersiz ve suclu hissediyorum esime karsi. Ne zaman deneyecek olsa bacaklarim kitleniyor esimi itekliyorum. Zaten bundan dolayi artik denemede yapmiyoruz, esim herdefasinda husrana ugradigi icin deneyesi gelmiyor. Ilk adimi artik senden bekliyorum diyor adam dogal olarak.
Denemektende korkar oldum, cunku orama bakamiyorum bile dusunun.
Sorunun bende oldugunu farkindaydim ama cozumunu bulamiyorum, cocukta istiyoruz. Ama icraat olmadan cocuk kucagina dusmuyor, cok sukur esim anlayisli ama nereye kadar bu anlayis surecek? ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten, yani bu is uzadikca uzuyor ve evliligimden giden gunleremi aylarami yanayim?
Benim cektigimi ancak bu illeti ceken anlar. Sizin tecrubelerinizi merak ediyorum arkadaslar, nasil kurtuldunuz?
kedicikk bak sende nasıl erteliyorsun.. neden ramazanda olmazmış ? nerde yazıyor bu kural :) belkide ramazanda aşacaksın kim bilir..
yatagın kenarında yat sırt üstü,eşin ayakta kalsın aç bacaklarını hatta eşinin omzna filan uzat. eline de al bi yastık ısır ve bekle koyver gitsin :) saniyelik mesele.. tabi bunu benim için söylemek çok kolaykeşke bir anlık cesarete sahip olmak bu kadar kolay olsa. Ama şunu söyleyeym bir anlık cesarete sahip olmazsan eğer ileride kötü günler seni bekleyebilir lütfen azimli ve cesur ol. inan saniyelik mevzu. kolunu kesmeyecekler bacağını kesmeyecekler gözünün önünde anneni babanı öldürmeyecekler. hangi acı bunlardan büyük olabilir de ondan korkuyorsun ? korkma. Eşin sana zarar vermeyecek. cesaretini topla dişini azıcık sık. amann canım yanarsa da yansın de (yanmıyor) eşine de ne kadar kararlı olduğunu hissettir ve Allahın izniyle bu işten kurtul canım. bak 2 yıl diyorsun az değil..
evet orası kapalı gibi biraz zorlanıcaksın ama eşine müsade edersen ay uy derken yavaş yavaş pompalama hareketi gibi ileri geri minik minik girdiğinde yavaş yavaş daha fazlası girmeye başlayacak ve bir bakmışsın olmuş bitmiş. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Allah yardımcın olsun.
Ay senin daha 2 ay olmus benim 2 sene, bi an once kurtul bu illetten benim gibi uzatipte gunlerini zehir etme. rabbim yardimcin olsun.( offf canım yaaa bende o durumdayımmm 2 aylık evlıyım olmuyorrr olmuyorrrrr iştee kendını rahat bırak dıyolar anam yokk rahat bırakılacak gıbı degılkı üffffffffffff yardım edınn banadaa
Ben evli değilim yakında evlencem ve fikir edinmek için geziniyorum buralarda böyle yazılarıda okuyunca ben korkuyorum.İnşallah düzelir diycem fakat bi destek almadan düzelmeyeceği belli 2 yıl olduguna göre.Bu kadar kasılıp cinsel organınıza bakamadıgınıza göre benim aklıma ilk gelen bilinç altınızda birşeylerin olabileceği geldi.Bi korku...Sizi olumsuz etkileyecek bişey yaşadınız mı daha evvel yada sizi etkileyen bişey.Bence bi psikolaga görünün derim ben.Çünkü bu anlayış hep böyle gitmez.Allah kurusun ama eşinizi başka yönlere sevk etmeyin istemeden.Siz benden daha ii biliyosunuzdur ki evlilikte cinsellik çok önemli bir bağ
aminnnn canım 2 ay bıle bana cok gelırken senin 2 yıl olmus yaaacanım benımmm Allah yardımcımız olsun ben bugun cok cesaretlendım ölüm yokki sonunda sıvı yag cok ıyı gelıyomus onu surup vallaa uzanıcam kendımıde serbest bırakıcam ne korkmuyorum işteeee kime ne olmuşki bize ne olsun zaten sorun ıcıne gırene kadarmıs ıcınede sıvı yagla hemen gırer ve ıcıne girerken ıkın canım oyle dıyolar bana bugun denıcem ve sana mutlaka yazıcamm :)
hic biz deneme bile yapamiyoruz hertarafim kitleniyor o yanasinca bilmiyorum nolcak
Ben siviyagdan korktum canim, iltihap riski varmis siviyag kullaniminda.
Ben ancak ramazanda deneyebilirim onumuzdeki gunlerde evde degilim malesef. Ama bende denemeyi cok istiyorum ama yine yatti bizim is. Sen neden kendini kasiyorsun canim, siz denedinizmi hic biz deneme bile yapamiyoruz hertarafim kitleniyor o yanasinca bilmiyorum nolcak, insallah sen bugun muradina erersin canim, rabbim yardimcin olsun hayirli guzel haberlerini bekliyoruz
aminnnn canım 2 ay bıle bana cok gelırken senin 2 yıl olmus yaaacanım benımmm Allah yardımcımız olsun ben bugun cok cesaretlendım ölüm yokki sonunda sıvı yag cok ıyı gelıyomus onu surup vallaa uzanıcam kendımıde serbest bırakıcam ne korkmuyorum işteeee kime ne olmuşki bize ne olsun zaten sorun ıcıne gırene kadarmıs ıcınede sıvı yagla hemen gırer ve ıcıne girerken ıkın canım oyle dıyolar bana bugun denıcem ve sana mutlaka yazıcamm :)
ben denedım ilk gecem oldu ama birdaha yapamadım
bende öyle olmuştum :)) 1-2 gün yapamadm ama ne kadar çok zaman geçerse orası kapanıyor ve sanki başa dönüyosun onu anladım :) o yüzden ilk 1 hafta filan her gün yapmak lazım. sık dişini ya zorlanacağın en fazla 2-3 sefer daha. sonrasında çok rahat ediceksin
ılk yaptıgımda 2 3 damla pembemsı kan geldı bırdaha yapmadım acaba sımdı yapsam kan gelırmı acaba kızlıgım bozulmamıs olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?