• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde evlililigmde 2 yil dolacak ama birlesme malesef olmadi.

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
96
Merhaba arkadaslar,

Onceki konularimdan bilen vardir belki beni. Evlililigimizde ikinci yil dolmak uzere ama biz hala birlesme yasamadik.

Kendimi cok yetersiz ve suclu hissediyorum esime karsi. Ne zaman deneyecek olsa bacaklarim kitleniyor esimi itekliyorum. Zaten bundan dolayi artik denemede yapmiyoruz, esim herdefasinda husrana ugradigi icin deneyesi gelmiyor. Ilk adimi artik senden bekliyorum diyor adam dogal olarak.
Denemektende korkar oldum, cunku orama bakamiyorum bile dusunun.

Sorunun bende oldugunu farkindaydim ama cozumunu bulamiyorum, cocukta istiyoruz. Ama icraat olmadan cocuk kucagina dusmuyor, cok sukur esim anlayisli ama nereye kadar bu anlayis surecek? ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten, yani bu is uzadikca uzuyor ve evliligimden giden gunleremi aylarami yanayim?

Benim cektigimi ancak bu illeti ceken anlar. Sizin tecrubelerinizi merak ediyorum arkadaslar, nasil kurtuldunuz?

Arkadaşım bende vajinismusu yenen birisi olarak isteyenlere yol göstermek için buradayım.Vajinismusun bir erteleme hastalığı olduğunu sonradan öğrendim, öğrendim ki ertelediğim aslında umutlarım,mutluluğum,evliliğimmiş.Vajinismus tedavisi çok kolay bir hastalık sana da benim doktorum çiğdem tezcan ı önerceğim.İnternetten bulabilirsin, tedavisi çok kolay kendisi çok iyi bir insan kesinlikle tavsiye ederim.Ertelemeden vazgeçmeni ve biran önce bu kabustan uyanmanı dilerim.

canım ben de çektim bu hastalığı hem de senden daha fazla... inan bana erteledikçe erteliyorsun ve yıllar geçiyo benim de kocam anlayışlı Allah razı olsun ama ona bunu yaşatmaya hakkım yoktu helede bu kadar kolay bir mevzuuyken... konu açtığın yerin en üstünde bi topic varhttp://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/251269-vajinismus-nedir-tecrube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html diye ben ve belki binlerce arkadaşım orda yendik. bir çok arkadaşımız ben de dahıl hamile kaldık yendikten sonra benimki maalesef sonlandı ama çocuklarını kucaklarına alanlar çoğunlukta... o yüzden daha fazla zaman kaybetme. seni boşa umutlandırmak için yazmıyorum ama sadece ve sadece 4 günde yenen arkadaşımız oldu, ben 1.5 ayda yendim ama benim zamanım kısıtlıydı. bir haftada yenen de var. ramazanda olmayacak diye bir şey yok akşam kendine yarım saat ayır ki eşin de bu konudan dolayı sana anlayış gösterecektir, belki de 2 yıldır çektiğin bu dert 2 günde 4 günde bitecek. süresi senin azmine isteğine kalmış ama inandıktan sonra başaracaksın inşaallah...

Son düzenleme:
Kedicikk kullanıcısından alıntı
Hayir esim standart turk kafa mantigiyla yasayan bir es degil. Bunun bir hastalik rahatsizlik oldugunu biliyor, caba gosterdigimide biliyor. Cinselligimiz yok ama biz cok guzel ve eglenceli kaliteli vakit gecirebiliyoruz, hersey cinsellikle bitmiyor evlilikte. Yani onsuzda olur emin olun!
Bu mantıkta olan bir insan neden yeni konu açar yardım ister anlamadım doğrusu.

Merhaba arkadaslar,

Onceki konularimdan bilen vardir belki beni. Evlililigimizde ikinci yil dolmak uzere ama biz hala birlesme yasamadik.

Kendimi cok yetersiz ve suclu hissediyorum esime karsi. Ne zaman deneyecek olsa bacaklarim kitleniyor esimi itekliyorum. Zaten bundan dolayi artik denemede yapmiyoruz, esim herdefasinda husrana ugradigi icin deneyesi gelmiyor. Ilk adimi artik senden bekliyorum diyor adam dogal olarak.

Sorunun bende oldugunu farkindaydim ama cozumunu bulamiyorum, cocukta istiyoruz. Ama icraat olmadan cocuk kucagina dusmuyor, cok sukur esim anlayisli ama nereye kadar bu anlayis surecek? ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten, yani bu is uzadikca uzuyor ve evliligimden giden gunleremi aylarami yanayim?

Benim cektigimi ancak bu illeti ceken anlar. Sizin tecrubelerinizi merak ediyorum arkadaslar, nasil kurtuldunuz?

nolur yaşamayan bilmiyo tanışıp birbirimize yardımcı olalım yazdıklarında kendimi gördüm

kızlar bu linke tıklayın orda inanın sizin gibi bir sürü insan var egzersiz yaparak herkes kurtuluyor ve herkes birbirine yardımcı oluyor tedavisi olan bir hastalık umudunuzu kaybetmeyin :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-15540.html

Vajinismusun bir erteleme hastalığı olduğunu sonradan öğrendim, öğrendim ki ertelediğim aslında umutlarım,mutluluğum,evliliğimmiş.

ramazanda geliyor bu surec icindede olmasi imkansiz zaten

kedicikk bak sende nasıl erteliyorsun.. neden ramazanda olmazmış ? nerde yazıyor bu kural :) belkide ramazanda aşacaksın kim bilir..
yatagın kenarında yat sırt üstü,eşin ayakta kalsın aç bacaklarını hatta eşinin omzna filan uzat. eline de al bi yastık ısır ve bekle koyver gitsin :) saniyelik mesele.. tabi bunu benim için söylemek çok kolay :( keşke bir anlık cesarete sahip olmak bu kadar kolay olsa. Ama şunu söyleyeym bir anlık cesarete sahip olmazsan eğer ileride kötü günler seni bekleyebilir :( lütfen azimli ve cesur ol. inan saniyelik mevzu. kolunu kesmeyecekler bacağını kesmeyecekler gözünün önünde anneni babanı öldürmeyecekler. hangi acı bunlardan büyük olabilir de ondan korkuyorsun ? korkma. Eşin sana zarar vermeyecek. cesaretini topla dişini azıcık sık. amann canım yanarsa da yansın de (yanmıyor) eşine de ne kadar kararlı olduğunu hissettir ve Allahın izniyle bu işten kurtul canım. bak 2 yıl diyorsun :( az değil..
evet orası kapalı gibi biraz zorlanıcaksın ama eşine müsade edersen ay uy derken yavaş yavaş pompalama hareketi gibi ileri geri minik minik girdiğinde yavaş yavaş daha fazlası girmeye başlayacak ve bir bakmışsın olmuş bitmiş. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
:(( offf canım yaaa bende o durumdayımmm 2 aylık evlıyım olmuyorrr olmuyorrrrr iştee :( kendını rahat bırak dıyolar anam yokk rahat bırakılacak gıbı degılkı üffffffffffff yardım edınn banadaa

Merhaba arkadaslar,

Ben evli değilim yakında evlencem ve fikir edinmek için geziniyorum buralarda böyle yazılarıda okuyunca ben korkuyorum.İnşallah düzelir diycem fakat bi destek almadan düzelmeyeceği belli 2 yıl olduguna göre.Bu kadar kasılıp cinsel organınıza bakamadıgınıza göre benim aklıma ilk gelen bilinç altınızda birşeylerin olabileceği geldi.Bi korku...Sizi olumsuz etkileyecek bişey yaşadınız mı daha evvel yada sizi etkileyen bişey.Bence bi psikolaga görünün derim ben.Çünkü bu anlayış hep böyle gitmez.Allah kurusun ama eşinizi başka yönlere sevk etmeyin istemeden.Siz benden daha ii biliyosunuzdur ki evlilikte cinsellik çok önemli bir bağ

kedicikk bak sende nasıl erteliyorsun.. neden ramazanda olmazmış ? nerde yazıyor bu kural :) belkide ramazanda aşacaksın kim bilir..
yatagın kenarında yat sırt üstü,eşin ayakta kalsın aç bacaklarını hatta eşinin omzna filan uzat. eline de al bi yastık ısır ve bekle koyver gitsin :) saniyelik mesele.. tabi bunu benim için söylemek çok kolay :( keşke bir anlık cesarete sahip olmak bu kadar kolay olsa. Ama şunu söyleyeym bir anlık cesarete sahip olmazsan eğer ileride kötü günler seni bekleyebilir :( lütfen azimli ve cesur ol. inan saniyelik mevzu. kolunu kesmeyecekler bacağını kesmeyecekler gözünün önünde anneni babanı öldürmeyecekler. hangi acı bunlardan büyük olabilir de ondan korkuyorsun ? korkma. Eşin sana zarar vermeyecek. cesaretini topla dişini azıcık sık. amann canım yanarsa da yansın de (yanmıyor) eşine de ne kadar kararlı olduğunu hissettir ve Allahın izniyle bu işten kurtul canım. bak 2 yıl diyorsun :( az değil..
evet orası kapalı gibi biraz zorlanıcaksın ama eşine müsade edersen ay uy derken yavaş yavaş pompalama hareketi gibi ileri geri minik minik girdiğinde yavaş yavaş daha fazlası girmeye başlayacak ve bir bakmışsın olmuş bitmiş. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Allah yardımcın olsun.

Tsk ederim olumlu yazin icin oncelikle :)
Evet mantikli dusunmek gerekirse milyonlarca kisi yapiyor bu isi zevkle. Ama o ilkini becermek cesaret isi bence. Kendimi yetersiz hissetigim icin artik yanasmayada cekiniyorum, kanka kanka yasiyoruz evin icinde ama nereye kadar? Esim su anda sabir ve anlayis gosteriyor ama bu boyle devam edemez.. Birde ikimizde haftanin 5 gunu calisiyoruz eve gelince ne onun hali oluyor denemeye ne benim ( onun isi baya agir) haftasonlarida annemlere fln gidiyoruz oyle geciyor zaman ve deniyecek zaman kalmiyor, belkide bahane diyeceksiniz ama kizlar isden gelince ne esimin ne benim halim kaliyor denemek icin.

:(( offf canım yaaa bende o durumdayımmm 2 aylık evlıyım olmuyorrr olmuyorrrrr iştee :( kendını rahat bırak dıyolar anam yokk rahat bırakılacak gıbı degılkı üffffffffffff yardım edınn banadaa
Ay senin daha 2 ay olmus benim 2 sene, bi an once kurtul bu illetten benim gibi uzatipte gunlerini zehir etme. rabbim yardimcin olsun.

Ben evli değilim yakında evlencem ve fikir edinmek için geziniyorum buralarda böyle yazılarıda okuyunca ben korkuyorum.İnşallah düzelir diycem fakat bi destek almadan düzelmeyeceği belli 2 yıl olduguna göre.Bu kadar kasılıp cinsel organınıza bakamadıgınıza göre benim aklıma ilk gelen bilinç altınızda birşeylerin olabileceği geldi.Bi korku...Sizi olumsuz etkileyecek bişey yaşadınız mı daha evvel yada sizi etkileyen bişey.Bence bi psikolaga görünün derim ben.Çünkü bu anlayış hep böyle gitmez.Allah kurusun ama eşinizi başka yönlere sevk etmeyin istemeden.Siz benden daha ii biliyosunuzdur ki evlilikte cinsellik çok önemli bir bağ

Aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin ! evlenmeden once boyle topiclerde gezinirseniz basiniza allah korusun bu illlet gelebilir. Ben cok okurdum bu konulari okumaz olaydim, okuya okuya korktum boyle seylerden, yok kanama, yok aci yok su yok bu.

aminnnn canım 2 ay bıle bana cok gelırken senin 2 yıl olmus yaaa :( canım benımmm Allah yardımcımız olsun ben bugun cok cesaretlendım ölüm yokki sonunda sıvı yag cok ıyı gelıyomus onu surup vallaa uzanıcam kendımıde serbest bırakıcam ne korkmuyorum işteeee kime ne olmuşki bize ne olsun zaten sorun ıcıne gırene kadarmıs ıcınede sıvı yagla hemen gırer ve ıcıne girerken ıkın canım oyle dıyolar bana bugun denıcem ve sana mutlaka yazıcamm :)

aminnnn canım 2 ay bıle bana cok gelırken senin 2 yıl olmus yaaa :( canım benımmm Allah yardımcımız olsun ben bugun cok cesaretlendım ölüm yokki sonunda sıvı yag cok ıyı gelıyomus onu surup vallaa uzanıcam kendımıde serbest bırakıcam ne korkmuyorum işteeee kime ne olmuşki bize ne olsun zaten sorun ıcıne gırene kadarmıs ıcınede sıvı yagla hemen gırer ve ıcıne girerken ıkın canım oyle dıyolar bana bugun denıcem ve sana mutlaka yazıcamm :)

Ben siviyagdan korktum canim, iltihap riski varmis siviyag kullaniminda.
Ben ancak ramazanda deneyebilirim onumuzdeki gunlerde evde degilim malesef. Ama bende denemeyi cok istiyorum ama yine yatti bizim is. Sen neden kendini kasiyorsun canim, siz denedinizmi hic biz deneme bile yapamiyoruz hertarafim kitleniyor o yanasinca bilmiyorum nolcak, insallah sen bugun muradina erersin canim, rabbim yardimcin olsun hayirli guzel haberlerini bekliyoruz :16:

hic biz deneme bile yapamiyoruz hertarafim kitleniyor o yanasinca bilmiyorum nolcak

sakinleştirici veya kas gevşetici ilaç içmeyi denedin mi canım lustral vs gibi ? pamuk gibi yapıyo hiç birşeye kızmıyosun kendini kasmıyosun :)
ön sevişmeyi uzun tutun, bırak elini gezdirsin heryerinde, evet yine kasılcaksın itmeye yeltenceksin ama yapmamaya çalış. dediğim gibi inan ne acı var ne bişey. kanama bile kanama değil. 3-4 damlacık pembemsi şey o da wc ye gidince peçeteye geliyor :)
kolay değil bunca yıl kapalı orası :) ama kolay olmaması acıdığı anlamına gelmiyor. sadece zorlanıyorsun ay uy değme çekil demek zorlaştırıyor. halbuki kendini bi bıraksan dünya varmış diyeceksin.
lütfen topla konsantreni giyin süslen al bi sakinleştirici şuan hazırım de ve bismillah diyip başlayın :)
Allah büyük önce ondan isteyeceksin ;)
bir anlık cesaret başka hiç bişey değil. hadi bana haıyrlı haberler verin :) sizin kadar mutlu olurum valla.. çok üzülüyorum ben bu hastalığa yakalananlara :(

Ben siviyagdan korktum canim, iltihap riski varmis siviyag kullaniminda.
Ben ancak ramazanda deneyebilirim onumuzdeki gunlerde evde degilim malesef. Ama bende denemeyi cok istiyorum ama yine yatti bizim is. Sen neden kendini kasiyorsun canim, siz denedinizmi hic biz deneme bile yapamiyoruz hertarafim kitleniyor o yanasinca bilmiyorum nolcak, insallah sen bugun muradina erersin canim, rabbim yardimcin olsun hayirli guzel haberlerini bekliyoruz :16:

ben denedım ilk gecem oldu ama birdaha yapamadım

aynen öyle yap kendini serbets bırak :) içine girene kadar dediğinde çok küçük bir mesafe de darlık var o darlığı geçtiğin zaman gerisi derya deniz :) Sıvı yağ değilde kayganlaştırıcılı prez. ile yapsanız daha iyi olmaz mı? mesela durex elite tavsiye ederim çok kolay olur.
hadi hayırlı haberler bekliyoruz :)

ben denedım ilk gecem oldu ama birdaha yapamadım

bende öyle olmuştum :)) 1-2 gün yapamadm ama ne kadar çok zaman geçerse orası kapanıyor ve sanki başa dönüyosun onu anladım :) o yüzden ilk 1 hafta filan her gün yapmak lazım. sık dişini ya zorlanacağın en fazla 2-3 sefer daha. sonrasında çok rahat ediceksin ;)

bende öyle olmuştum :)) 1-2 gün yapamadm ama ne kadar çok zaman geçerse orası kapanıyor ve sanki başa dönüyosun onu anladım :) o yüzden ilk 1 hafta filan her gün yapmak lazım. sık dişini ya zorlanacağın en fazla 2-3 sefer daha. sonrasında çok rahat ediceksin ;)

ılk yaptıgımda 2 3 damla pembemsı kan geldı bırdaha yapmadım acaba sımdı yapsam kan gelırmı acaba kızlıgım bozulmamıs olabılırmı

ılk yaptıgımda 2 3 damla pembemsı kan geldı bırdaha yapmadım acaba sımdı yapsam kan gelırmı acaba kızlıgım bozulmamıs olabılırmı

ilkinde içinde hissettin mi bi engelin aşıldığını o anda? hissettiysen zaten olmuş bitmiş demektir. ama hissetmeyedebilirsin o heyecanla :)
benimde 2-3 damla pembemsi oldu ve birdaha gelmedi. eğer gelirse de orası 2. kez kullanıma açılacağı için darlığından gelir belki :)
ama dediğim gibi bu akşam hallet ve yarında sonraki gnde 3-5 gün devam et. inan orası alışıyor bu duruma her seferinde daha az zorlanıyorsun. zaten regl filan girer araya 1 hafta mola :) sonrada düzene girer. ama bu akşam hallet mutlaka erteleme :)
eşine müdahale etme elini kolunu kullanma ona karşı yeter :) boşuna beklemişim bunca zaman diyeceksin :)

ıcındeyken sankı bir duvar varmıs gibi hıssedıyodum sankı biryere degısyomus gıbıydı zaten 4 5 kere geldi gitti sonra oldu ya dıyıp ittim sonra 3 - 4 damla geldi ondan sonra bırdaha yapamadım bu aksam yapıcamm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Back