ihtiyacın olmaya gör...meraketme bebeğin büyüsün nasılda barışıp sahiplenirler,şimdi ihtiyacın var ya ondan böyleler.valla bu forumda yaşanan bi çok olayda azar azarda olsa kendimi görüyorm.benim k.pederde k.valdede çok iyiylerdi başta yani ben iyiy olduğum için iyilermiş benim ihtiyacım olmadığı için iyilermiş,ben hep onlara maddi manevi destek olduğum için iyiylermiş.hamileliğim süresince k.valdem aman kızım ben bakıcılara bırakmam gelirim derdi.doğum yaptım herkese bi haller oldu.anne doğumuma gelecekmisin dediğimde kızım görümcenin çocukları bende nasıl geleyim dedi.oysa görümcemin çocukları zaten hep ordalar o da çalışmıyo yani evleri karşılıklı zaten.ben olayı anlayamadım.doğum yaptım.eşim arıyo anne seni alayımda torununu gör diye,hani getiren yoksa diye düşündük..yok oğlum ben sonra gelecem şimdi pek hastayım dedi.vee sonra geldi tam 2 ay sonra el gibi altınını taktı gitti.ben anlayamadım hatammı oldu dedim eşime yok senin bir hatanda onlarda var bir dalga dedi,ben çok üstelemedim.uzun süre gelmediler telefnda laf sokmalara başladı,artık bebeğinizde oldu bizi unutursunuz gelmezsnz falan demeler....bebeğim büyüdü şimdi gelmeye başladılar gereksiz samimiyet kurmalar falan amaaaannn üff anlatmaya değmez.herkes işi bitene kadar..görümcelerde aynı eltilerde aynı...eşim yurtdışına gidiyor senede 3-4 defa 1 haftalığna bizde yalnız kalmayalım diye görümcemin 7.sınıfa giden kızını çağırdı 1 hafta kalsın diye -aynı şehirde değiliz ama yakınız-görümcem gönderemem dedi..şimdide dün aramış gelsinde kalsın sıkıldı az tatil yapsın yengesi diyo..bende burda olmycam dedim..sinir oluyorum çıkarcılar el bile daha iyi valla