- Konu Sahibi nurse_asya
bende forumu uzun zamandır takip edip ilk defa yazanlardanım.Aslında benim derdim çok yeni değil ama nasıl çözülecek fikrinizi almak istedim.Neyse konuya geleyim ben 5 yıllık eviyim ve eşimle 6 yılda flört ettik.Evlenmeden önce benim babam evliliğimize karşı çıktı istemeye gelmelerine bile izin vermedi ama onun dışında tüm aile onayladığı için biz düğünümüzü yaptık.Eşimde bende çalıştığımız için klasik tablo eşimin ailesi maddi olarak hiç destek olmadılar herşeyi tek başımıza yaptık hatta manevi olarak destek olma yanımızda olma ihtiyacıda duymadılar.ben babamın tavrı yüzünden eşimin ailesine karşı kendimi hep ezik hissettim ve herşeyi alltan aldım ama k.v de k.p de çok seviyordum kendi ailem gibi görüyordum ve gayet güzel anlaşıyorduk yada ben öyle sanıyordum.Benim k.v de üstelik çok kaprislidir hep onun istediği olsun ister 2 oğlu ve kocası tarafından şımartılmış hep hazıra alışmış biridir.Buna rağmen ben her lafını her hareketini sineye çektim bırakın cevap vermeyi 5 yılda birkere surat asmadım.Gelelim asıl konuya biz eşimin ailesiyle gül gibi geçinirken eşimin sorumsuz bugüne kadar hiç çalışmamış kaba saba eşimin tam zıttı olan abisi evlendi daha doğrusu çocuklu dul bir kadını pat diye getirdi ve birlikte yaşamaya başladılar.Tabi bunlar beni ilgilendirmez vede kadının dul olması yada çocuklu olmasını hiç kınamıyorum çünkü bizimde başımıza heran herşey gelebilir.Neyse eltim geldi ilk tanışmamızda bana çok soğuk davrandı önemsemedim ben güleryüzümü yine eksik etmedim ama sonunda suçlu ben oldum zaten 2 kez gördüm birdahada görüşmedik.Eltim geldi ve eşmin ailesi bize küstü sebebi ise kaynıma maddi destek olmamamızmış.Bizi düşman bellediler.Ben 5 yılın sonunda uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım ona bile sevinmediler ki daha önce torun diye ölüyorlardı.Hamileliğim çok riskli geçti hergün iğne oldum 9 ay boyunca bebeğim yaşasın diye ve 9 ay boyunca birkere aramadılar yine gücenmedim hep eşimi ailesine gönderdim arayı yap bitsin bu küslük diye onada hep tavır yaptılar eşimi sadece işleri düştüğünde kullanmak için aradılar ana baba hakkı dedik ses etmedik ama doğum önceside hastaneye gitmeden haber verdik oralı olmadılar derken bebişim şuanda 45 günlük ve hala arayıp sormuyorlar.Eşim bu duruma çok üzülüyor bense çok zorluklarla kucağıma aldığım evladıma sarılıp düşünmemeye çalışıyorum.Şimdi sze sorum bu hep böyle mi sürecek yada nasıl düzelecek belki düzelmemesi daha hayırlı olur onuda bilemiyorum.Çok uzun oldu kusura bakmayın ayrıntıları siz sordukça cvplarım yoksa anlat anlat bitmez.Fikirlerinizi bekliyorum