• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde derdim eşimin ailesi

nurse_asya

Tuğra'nın Annesi
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
230
9
68
Kocaeli
bende forumu uzun zamandır takip edip ilk defa yazanlardanım.Aslında benim derdim çok yeni değil ama nasıl çözülecek fikrinizi almak istedim.Neyse konuya geleyim ben 5 yıllık eviyim ve eşimle 6 yılda flört ettik.Evlenmeden önce benim babam evliliğimize karşı çıktı istemeye gelmelerine bile izin vermedi ama onun dışında tüm aile onayladığı için biz düğünümüzü yaptık.Eşimde bende çalıştığımız için klasik tablo eşimin ailesi maddi olarak hiç destek olmadılar herşeyi tek başımıza yaptık hatta manevi olarak destek olma yanımızda olma ihtiyacıda duymadılar.ben babamın tavrı yüzünden eşimin ailesine karşı kendimi hep ezik hissettim ve herşeyi alltan aldım ama k.v de k.p de çok seviyordum kendi ailem gibi görüyordum ve gayet güzel anlaşıyorduk yada ben öyle sanıyordum.Benim k.v de üstelik çok kaprislidir hep onun istediği olsun ister 2 oğlu ve kocası tarafından şımartılmış hep hazıra alışmış biridir.Buna rağmen ben her lafını her hareketini sineye çektim bırakın cevap vermeyi 5 yılda birkere surat asmadım.Gelelim asıl konuya biz eşimin ailesiyle gül gibi geçinirken eşimin sorumsuz bugüne kadar hiç çalışmamış kaba saba eşimin tam zıttı olan abisi evlendi daha doğrusu çocuklu dul bir kadını pat diye getirdi ve birlikte yaşamaya başladılar.Tabi bunlar beni ilgilendirmez vede kadının dul olması yada çocuklu olmasını hiç kınamıyorum çünkü bizimde başımıza heran herşey gelebilir.Neyse eltim geldi ilk tanışmamızda bana çok soğuk davrandı önemsemedim ben güleryüzümü yine eksik etmedim ama sonunda suçlu ben oldum zaten 2 kez gördüm birdahada görüşmedik.Eltim geldi ve eşmin ailesi bize küstü sebebi ise kaynıma maddi destek olmamamızmış.Bizi düşman bellediler.Ben 5 yılın sonunda uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım ona bile sevinmediler ki daha önce torun diye ölüyorlardı.Hamileliğim çok riskli geçti hergün iğne oldum 9 ay boyunca bebeğim yaşasın diye ve 9 ay boyunca birkere aramadılar yine gücenmedim hep eşimi ailesine gönderdim arayı yap bitsin bu küslük diye onada hep tavır yaptılar eşimi sadece işleri düştüğünde kullanmak için aradılar ana baba hakkı dedik ses etmedik ama doğum önceside hastaneye gitmeden haber verdik oralı olmadılar derken bebişim şuanda 45 günlük ve hala arayıp sormuyorlar.Eşim bu duruma çok üzülüyor bense çok zorluklarla kucağıma aldığım evladıma sarılıp düşünmemeye çalışıyorum.Şimdi sze sorum bu hep böyle mi sürecek yada nasıl düzelecek belki düzelmemesi daha hayırlı olur onuda bilemiyorum.Çok uzun oldu kusura bakmayın ayrıntıları siz sordukça cvplarım yoksa anlat anlat bitmez.Fikirlerinizi bekliyorum

canım bebeğin hayırlı olsun,analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah.sen iyi niyetlisin.takma kafana herşey yoluna girer.onlarda elbet hatasını anlayacak ve bu yaptıklarına pişman olacaklar:16:

teşekkür ederim ama eşimin anne ve babasını tavrı eşimi çok üzüyor ve sürekli onları kafaya takıyor onun bu halide beni etkiliyor mesela 1 yıl önce sigarayı bırakmıştı şimdi evde minnacık bebek olmasına rağmen sigaraya başladı sıkıntıdan balkonda içirtiyorum ama içime sinmiyor ben artık herşeyden önce evladımı düşünüyorum sonrada eşimi tabiki

ihtiyacın olmaya gör...meraketme bebeğin büyüsün nasılda barışıp sahiplenirler,şimdi ihtiyacın var ya ondan böyleler.valla bu forumda yaşanan bi çok olayda azar azarda olsa kendimi görüyorm.benim k.pederde k.valdede çok iyiylerdi başta yani ben iyiy olduğum için iyilermiş benim ihtiyacım olmadığı için iyilermiş,ben hep onlara maddi manevi destek olduğum için iyiylermiş.hamileliğim süresince k.valdem aman kızım ben bakıcılara bırakmam gelirim derdi.doğum yaptım herkese bi haller oldu.anne doğumuma gelecekmisin dediğimde kızım görümcenin çocukları bende nasıl geleyim dedi.oysa görümcemin çocukları zaten hep ordalar o da çalışmıyo yani evleri karşılıklı zaten.ben olayı anlayamadım.doğum yaptım.eşim arıyo anne seni alayımda torununu gör diye,hani getiren yoksa diye düşündük..yok oğlum ben sonra gelecem şimdi pek hastayım dedi.vee sonra geldi tam 2 ay sonra el gibi altınını taktı gitti.ben anlayamadım hatammı oldu dedim eşime yok senin bir hatanda onlarda var bir dalga dedi,ben çok üstelemedim.uzun süre gelmediler telefnda laf sokmalara başladı,artık bebeğinizde oldu bizi unutursunuz gelmezsnz falan demeler....bebeğim büyüdü şimdi gelmeye başladılar gereksiz samimiyet kurmalar falan amaaaannn üff anlatmaya değmez.herkes işi bitene kadar..görümcelerde aynı eltilerde aynı...eşim yurtdışına gidiyor senede 3-4 defa 1 haftalığna bizde yalnız kalmayalım diye görümcemin 7.sınıfa giden kızını çağırdı 1 hafta kalsın diye -aynı şehirde değiliz ama yakınız-görümcem gönderemem dedi..şimdide dün aramış gelsinde kalsın sıkıldı az tatil yapsın yengesi diyo..bende burda olmycam dedim..sinir oluyorum çıkarcılar el bile daha iyi valla

Olsun önemli olan senin çocuğun ve eşinle mutlu olman...ne yazık ki böyle şeyler ailelerin çoğunda yaşanıyor..umarım tez zamanda her şey yoluna girer eşinde sende bebişinizle cok mutlu olursunuz...

çok haklısın bencede biraz evlenirken nasıl hiç destek olmadılar yine destek olmamak için böyle yapıyorlar ama çok ayıp değilmi ben bebeğime herşeyi tek başıma yaptım kimseden zaten destek istemedim ama insan hiç mi torunum deyip heves etmez.İşe başlayıncada mecbur küçücük yavrumu bakıcıya bırakıcam k.v bakmayacağı için ve ben bunca sıkıntıyla büyüttükten sonra eminim bir torunları olduğu akıllarına gelir.

amin kızlar dualarınız için çok tşkler ben bir süre cvp yazamayabilirim bebiş uyandı kusura bakmayın ama yorumlarınızı bekliyorum ilk fırsattada cvp yazarım

Sen eşinle bebeginle mutlumusun gerisi İnan boş
Yok kaynim çalışmaz yok eltim suratsız k v yada k p. Destek olmuyor
Amannn boşver canım senin ve eşinin içi rahat olsun elinizden geleni yapmışsınız..
Belkide böylesi daha hayırlı sizin için..

karşı tarafın yaptıkları sudan sebepler ve saçma bahaneler.
eğer pohpohlayıp her söylediklerinde hizmetçi olmak istiyorsan barış ve hayatına öyle devam et
ya da seviyeni koru araya mesafe al ve hayatına böyle devam et.
kafan rahat olsun.
bugün sen hastaysan telefon etmeleri gerekiyor ve onlar emiyorsa, yarın onlar hastalandığında sen de telefon etmezsin.
olur biter.

aslında bende boşver diyorum ama haksızlığa gelemiyorum çünkü kaynım hiçbirzaman eşime abilik yapmadı maddi manevi hiçbir şekilde üstelik hep eşim ona destek oldu eşim ailenin hayırlı evladıydı bende bu 5 senede onları hep hoşnut eden bir gelindim ama eltim geldi ve tam 2 günde bunca yıl ve emeğimçöpe gitti nasıl daha yeni tanıdıkları birinin dolduruşuna gelip bunca yıllık oğluyla gelininine tavır alabiliyorlar anlamadım.Eltimde ilk günden beni kıskandığını belli etmişti zaten ama ben olayların buralara geleceğini tahmin etmemiştim.Ben ünv. mezunu, iyi bir işi ve geliri olan ona göre daha genç ve daha güzelim bunları kendimi üstün gördüğüm için söylemiyorum bu herkesin fikri ki kibirli bir insan hiç değilim ama o daha ilk dakikadan kendini benle kıyaslayıp komplekse girdi ve öfkesini eşimin ailesini doldurarak çıkarıyor anladığım kadarıyla

Back