kızlarrrrrrrrrrr
( esimle ufak tefek tartışmalarımız her ailede olduğu gibi oluyordu fakat o aşırı rahat büyüyen biri olarak aile sorumluluğunu anlattıkça ben dırdır yaptığımı söyleyerek evde t.v bilgisayar ne geçerse kırıyordu işimde çok yoğundu istediğim konumada geçmek için farklı bir ilçeye geçiş yaptım tatil beldesindeydik fakat ortam çocuk yetiştirmeye ve aile olarak yaşamaya uygun değildi birazda ondan istedim bu sürecde sonuna kadar yanım daydı müdürümden istediğim il onaylanıp eve geldiğimizde herkes kendi yoluna baksın dedi ve şok oldum nedemekdi bu
( ve esyalarınıda toplayıp gitti bu surecde evimi taşıdım kızımın okula kaydını yaptırdım şuan çalışıyorum kızım için özür diledim eve çağırdım ve beni istemediğini ölsem cenazeme gelmeyecek kadar nefret ettiğini söyledi sizce aldatılıyomuyum dırdır yapıyodu ondan demek gerekçemi yoksa bahanemi dış görünüş açısında herkesin hayranlıkla baktığı güzelliğe sahibim,her yönden aktifim daha ne yapmalıyım günlerdir içim içimi yiyor üzüntüden sabahlara kadar ağlıyorum çocuğunu 3 günde bir arıyor bu kadar rahatsa güvendiği birileri yokmudur sizce desteğe çok ihtiyacım var eşimin annesiyle 6 aydır konuşmuyoruz dün aradılar çocuğu görmek hakkımız dediler akıllı bir kadın olsaydında esinın huyuna göre davransaydın dediler ben kölemiyim benim hiçmi isteklerim yok diye çıkıştımbende offff ki ne offf