• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde br derdim var yorumlarınızı bekliyorum

yede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
240
23
73
Çorum
kızlarrrrrrrrrrr :(( esimle ufak tefek tartışmalarımız her ailede olduğu gibi oluyordu fakat o aşırı rahat büyüyen biri olarak aile sorumluluğunu anlattıkça ben dırdır yaptığımı söyleyerek evde t.v bilgisayar ne geçerse kırıyordu işimde çok yoğundu istediğim konumada geçmek için farklı bir ilçeye geçiş yaptım tatil beldesindeydik fakat ortam çocuk yetiştirmeye ve aile olarak yaşamaya uygun değildi birazda ondan istedim bu sürecde sonuna kadar yanım daydı müdürümden istediğim il onaylanıp eve geldiğimizde herkes kendi yoluna baksın dedi ve şok oldum nedemekdi bu :(( ve esyalarınıda toplayıp gitti bu surecde evimi taşıdım kızımın okula kaydını yaptırdım şuan çalışıyorum kızım için özür diledim eve çağırdım ve beni istemediğini ölsem cenazeme gelmeyecek kadar nefret ettiğini söyledi sizce aldatılıyomuyum dırdır yapıyodu ondan demek gerekçemi yoksa bahanemi dış görünüş açısında herkesin hayranlıkla baktığı güzelliğe sahibim,her yönden aktifim daha ne yapmalıyım günlerdir içim içimi yiyor üzüntüden sabahlara kadar ağlıyorum çocuğunu 3 günde bir arıyor bu kadar rahatsa güvendiği birileri yokmudur sizce desteğe çok ihtiyacım var eşimin annesiyle 6 aydır konuşmuyoruz dün aradılar çocuğu görmek hakkımız dediler akıllı bir kadın olsaydında esinın huyuna göre davransaydın dediler ben kölemiyim benim hiçmi isteklerim yok diye çıkıştımbende offff ki ne offf

bence öncelikle biraz sakin olmalısın. aşırı rahat büyüyen her insan aile sorumlulugunu alamaz diye bir sey yok. bence eşinle oturup neden böyle davrandıgını ögrenmeye calıs. suclayıcı olma. cunku ne ailesi ne de bir arkadasında değil cevap, cevap onda. hemen aldatılıyor muyum gibi düşüncelere kapılmadan önce bu davranışının nedenlerini düşün. ve uzman bir görüşten yardım al bence.

bir insanı değiştirmek cok zordur. sen de değişme. ama ona göre birbirinizi "şekillendirmeye" çalışın. adam akıllı konuşmalısınız bence. başka yolu yok.

ha, eger, bu ilişkinin artık ikinize de iyi gelmediğini görüyorsanız, o zaman artık savaşmayı bırak derim ben. eger karslılık alamıyorsan boşuna üzme kendini.

umarım iyi olur her şey.

eşinizin tam olarak neden gittiğini yazmamışsınız sadece dırdır ettiğinizi iddia edip mi gitti
büyük bi olay olmadı mı yani

dırdırın boyutu,konuşmalarınızın ağırlığıda elbetteki evliliğin yıpranmasında büyük ölüde etkilidir..
ancak gerek sebebini,ne yaptığınızı bilmenizde fayda var..ailesine sorabilirsiniz..
sorun gerçekten sizmi yoksa eşinizin bahanesimisiniz...

tam olarak bende bilmiyorum dırdır yaptığımı hayatına çok müdahele ettiğimi artık dayanamadığını söyledi ama biz gayet iyiydik şimdi ne arıyor ne soruyor beni aramasın ama kızımızı sormaması çok üzüyor beni nerde emeklerim nerede kaldı fedakarlıklarım ben bunu hakkedecek hiçbirşey yapmadım çok oralim bozuk sürekli ağlıyorum içimde fırtınalar koparken kızım için çalıştığım ortam gereği güler yüzlü olmaya çalışmak dahada mahvediyor beni

Başka ile gitme fikrini daha önce onunla paylaşıp karar vermişmiydiniz.

evet hep istediğimi biliyordu ve mantıklı olanın bu olduğunuda biliyordu,dünkü konuşmamızda kafasından evliliği tamamen bitirdiğini ve bir bayanla tanıştığını syledi açık açık ama evliliği kafasında bitirdikden sonra olduğunu söylüyor ben inanmıyorum yoğun stres altındayken insan bunları düşünebilirmi sizce aylardır gözüne kestirmiş şimdide gün doğdu ona,dırdır mırdır bahaneymiş yani günlerdir boşuna mücadele etmişim.

evet hep istediğimi biliyordu ve mantıklı olanın bu olduğunuda biliyordu,dünkü konuşmamızda kafasından evliliği tamamen bitirdiğini ve bir bayanla tanıştığını syledi açık açık ama evliliği kafasında bitirdikden sonra olduğunu söylüyor ben inanmıyorum yoğun stres altındayken insan bunları düşünebilirmi sizce aylardır gözüne kestirmiş şimdide gün doğdu ona,dırdır mırdır bahaneymiş yani günlerdir boşuna mücadele etmişim.

Sakın boşanmayı kabul etme. Sürünsün pis. Tazminat şu bu ne alabiliyorsan al sakın gurur yapma. Mahkemede o kadından da bahset. Hukuken evli olduğun sürece aldatmış sayılıyordur kafasında bitirmek diye bir şeyi kabul edeceklerini sanmıyorum. Ben biraz fesatım galiba ama ben olsam o kadını bulur ailesine ulaşır ağzıma geleni sayarım. Sizin kızınız yuvamı dağıttı derim. Yavrumun vebali var iki yakanız bir araya gelmez dahası 7 sülalenize rezil ederim filan der gözlerini korkuturum. Yardım lazım olursa bana ulaş :))

Back
X