- 25 Eylül 2011
- 7.403
- 11.081
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Herkes davetlidir,maksat muhabbet olsun,guzel keyifli arkadaşliklar olsun.
Bakalim bu yolumda kimler eşlik edecek bana:)
Bakalim bu yolumda kimler eşlik edecek bana:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin:))Selam. Hayırlı olsun topikin :). Sıcaktan uyuyamadım ben yanıyoz bu saatte. orda havalar nasıl?
Hb dum. Bizde sizin gibi tayin sebebiyle 1 yıla yakın burdayız akdenizin sıcak nemli memleketlerinden biri. Kışı beklicez artık uyumak için :)Hoşgeldin:))
valla doğudayiz biz zorunlu gorev sebebi ile.
buranin kisi agir ama yazlarida bi o kadar keyifli:)
serin gunduz kuru sicak var ama suan cok iyi balkonda keyif yapiyorum:)
siz nerdesiniz
Ya akdeniz baskadir ama:)Hb dum. Bizde sizin gibi tayin sebebiyle 1 yıla yakın burdayız akdenizin sıcak nemli memleketlerinden biri. Kışı beklicez artık uyumak için :)
Tanıdık eş dostta yok göçebe misali yaşıyoruz valla.
Ben değil eşim memur adalette. Sizin okul açılacak zamanınız daha dolu geçer çabuk çevre yaparsınız. Bebişde küçükmüş Allah bağışlasın yerime de koklayıver bebek özlemişim yaa.Ya akdeniz baskadir ama:)
bizdensiniz,ogretmenim tatile girdikkimse yok bizimde yaz tatiline girdik kimse de kalmadi .bizde memeleket,tatil dolasiyoruz.yollarda gocebe halindeyiz.
haftasonu yine cikacagiz.
21 aylik kziimla biraz zor oluyor surekli duzen degisiyor.
sizin gorev ne
ya ne guzel ama:) ben daha yolun basindayim,kizim daga 21 aylik.Ben değil eşim memur adalette. Sizin okul açılacak zamanınız daha dolu geçer çabuk çevre yaparsınız. Bebişde küçükmüş Allah bağışlasın yerime de koklayıver bebek özlemişim yaa.
Ben ev hanımıyım çocuklar da büyüdü öyle takı kursu falan takılıyorum.
Çocuklar okula başladı mı yer değiştirmek daha kötü oluyor hadi bize neysede bütün düzenleri tepetaklak oluyor. Neyseki ekonomik sebeplerden dolayı tayinler durdurulmuş Bi kaç yıl rahatız yani :).
Akdeniz güzel evet eskiden Bi ton yol yapardık buralarda denize girmek için şimdi canımız istemiyor mayıştık mi ne :))
Sizin bölüm nedir. Sınıf öğretmenliği mi ya da
e hosgeldin diyelim o galdeKırk yılın başı bir geyik topiğine katılalım dedik geldik ♥ Ankara dan selamlar heloooo
HosgeMerabaaa bende geldim ❤
Hosgeldiniz ne iyi ettiniz.Muhabbet var dediler geldim merhabalar
Hosge
Hosgeldin Nasilsin neler yapiyosun
Bende ayni:) esimide kizimida uyuttum,balkonda keyif yapiyorum:)Hoşbuldum teşekkür ederim ❤ İyiyim balkonda otururken foruma göz atayım dedim topiğinizi görünce bir selam vereyim istedim siz nasılsınız?
Bende ayni:) esimide kizimida uyuttum,balkonda keyif yapiyorum:)
Tesekkür ederım hos buldum bende eşim ve kızımı uyuttum formda geziyorum sıcakta yatılmıooo siz ne yapıyosunuzHosge
Hosgeldiniz ne iyi ettiniz.
hep beraber kalkindralimmi topigimizi Nasilsiniz neler yapiyosun
Burda yiyilen tatlılar kilo yapmıyor değil mi?Herkese benden tatlııı