- 27 Mart 2015
- 63
- 17
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm seni çok çok iyi anlıyorum. benimde 5 martta birçok anomali yüzünden gebeliğim sonlandırıldı. bebek otopisiye gitti. hala sonuçları çıkmadı. insan çok büyük bir girdaba giriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. beni şimdi ya genetik bir hastalık çıkarsa, ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sardı. hiç aklımdan çıkmıyor.
Bugün akşam üzeri yine buhrana kapıldım ağlama hissi kalbimdeki acı dışa vurdu. İşim gereği müşteri ziyaretleri yapıyorum kendimi toparlayıp işime devam edip müşteriye gitmem lazımdı öylede yaptım İçeri girdiğimde her yerde genç bir çocuğun fotoğrafları asılıydı. Bir sürü genç çocuğun ve ufak bir kız çocuğun fotoğrafları. Firma sahibi ile oturduk sohbet iş falan derken o genç çocuğun oğlu olduğunu ve 21 yaşında trafik kazasında öldüğünü öğrendim. yetmemiş gibi 2 yaşındaki kızı da kalp hastalığından ölmüş. kendimden utandım. böyle acı yaşamış insanların karşısında ağlamaya hakkım yok dedim. peşine bir başka müşteride 25 yaşında evlenmiş hiç bir sebep yokken 5 senedir hamile kalamayan bir bayanla tanıştım.
Ve kızlar ŞüKRETTİM. şuan bol bol dua ediyorum. Allahım kucağım boş kalsa da bana hamilelik duygusunu tattırdığın için sana minnetarım. Benim eşimin annemin babamın kardeşimin ve tüm sevdiklerimin sağlığını bağışladığın için sana şükürler olsun. İnşallah dualarımı kabul edip sağlıklı bir bebeğim olmasını nasip edersin.
AMİNNN..
doğru solüyosun canım nekadar az şükrediyoruz. bazı sıkıntılar yaşamamız dua vaktinin geldiğini gösterirmiş.şükür ki merhamet sahibi yüce yaradan var binlerce kere şükür...bir gün bizde hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ve onları öpüp doyasıya koklamak nasip olur...cnm seni çok çok iyi anlıyorum. benimde 5 martta birçok anomali yüzünden gebeliğim sonlandırıldı. bebek otopisiye gitti. hala sonuçları çıkmadı. insan çok büyük bir girdaba giriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. beni şimdi ya genetik bir hastalık çıkarsa, ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sardı. hiç aklımdan çıkmıyor.
Bugün akşam üzeri yine buhrana kapıldım ağlama hissi kalbimdeki acı dışa vurdu. İşim gereği müşteri ziyaretleri yapıyorum kendimi toparlayıp işime devam edip müşteriye gitmem lazımdı öylede yaptım İçeri girdiğimde her yerde genç bir çocuğun fotoğrafları asılıydı. Bir sürü genç çocuğun ve ufak bir kız çocuğun fotoğrafları. Firma sahibi ile oturduk sohbet iş falan derken o genç çocuğun oğlu olduğunu ve 21 yaşında trafik kazasında öldüğünü öğrendim. yetmemiş gibi 2 yaşındaki kızı da kalp hastalığından ölmüş. kendimden utandım. böyle acı yaşamış insanların karşısında ağlamaya hakkım yok dedim. peşine bir başka müşteride 25 yaşında evlenmiş hiç bir sebep yokken 5 senedir hamile kalamayan bir bayanla tanıştım.
Ve kızlar ŞüKRETTİM. şuan bol bol dua ediyorum. Allahım kucağım boş kalsa da bana hamilelik duygusunu tattırdığın için sana minnetarım. Benim eşimin annemin babamın kardeşimin ve tüm sevdiklerimin sağlığını bağışladığın için sana şükürler olsun. İnşallah dualarımı kabul edip sağlıklı bir bebeğim olmasını nasip edersin.
AMİNNN..
canım birçok anomali derken.amniyosentez sonucu muydu.
ben de 17 haftalık bebeğimi triozmi 21 down sendromundan aldırmak durumunda kaldım.
ama çok zor yaşayan bilir.
amin cnm amin inşallah.doğru solüyosun canım nekadar az şükrediyoruz. bazı sıkıntılar yaşamamız dua vaktinin geldiğini gösterirmiş.şükür ki merhamet sahibi yüce yaradan var binlerce kere şükür...bir gün bizde hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ve onları öpüp doyasıya koklamak nasip olur...
doğru söylüyorsun canım.amniyosentez sonucunda 13. kromozom kopup yeniden birleşmiş bu şekilde detay var. tam tanısı için micro array dedikleri sonuç daha çıkmadı. bebeğim otopsiye gönderildi.onun sonucuda çıkmadı. bekliyoruz. yazmak çok kolay ama yaşamak çok acı verici.
kesinlikle, Allah yardımcımız olsun sağlıklı evlatlar versin inşaalh.doğru söylüyorsun canım.
yaşamak çok acı verici.
nasıl azalıcak bilmiyorum.
unutmak imkansızda..
canım bebeğin hayırlı olsun seni içi kan ağlıyan bebek annelerinden tanıyorum bende senin gibi kızımı doğuma 4 gün kala karnımda kalbi durduğu için kaybetmiştim.bende 8 aydır korunmuyorum ama henüz gebelik yok normal yollamı kaldın .ALLAHIM bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip eder.amin inşaallah canım.8 ay sonunda rabbim tekrar nasip etti. lohusalığımdan sonra hiç korunmadık.ama 8 ay sonunda nasip oldu.
rabbbim bu süreci senin için kolaylaştırsın.ümidini yitirme.unutmayalımki Allah tan ümidini kesen herşeyini kaybetmiştir.
süreç ilerledikçe çok daha zorlandığın zamanlar olacaktır.asla nefsine kulak verme.sağlam dur.tevekkül et.niye neden sorularına kaptırma kendini.rabbim daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşaallah...
canım bebeğin hayırlı olsun seni içi kan ağlıyan bebek annelerinden tanıyorum bende senin gibi kızımı doğuma 4 gün kala karnımda kalbi durduğu için kaybetmiştim.bende 8 aydır korunmuyorum ama henüz gebelik yok normal yollamı kaldın .ALLAHIM bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip eder.
rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda çok ayrı bir acı gerçekten yaşamayan bilmezsaol canım.normal yolla hamile kaldım.ama 8 ay boyunca sürekli bebek planladık.olmadı korunmadığımız halde.çok düşününce olmuyor gerçekten.2 ay önce tayin planları yapmaya başladık.zihnimiz dağıldı bu vesileyle.o ara hamile kalmışım.çok şükür.senin bir sebep bulunabildi mi ölü doğuma dair teikleyen ne olabilir acaba bu soru hala aklımda
canım evet kafayı çok takıyorum.bi sepep yok canım biz otopsiye yollamadık kızımızı doktor zaten hiç bişey çıkmıyor dedi ama hiç bi sebep yok dedi doktorum.sadece kan pıhtılaşma testi istedi onu yaptırdım ondada bişey çıkmadı.Allah ole takdir etti demekten başka bişey gelmio elimden inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ömürlü evlat sahibi olmayı nasip eder.saol canım.normal yolla hamile kaldım.ama 8 ay boyunca sürekli bebek planladık.olmadı korunmadığımız halde.çok düşününce olmuyor gerçekten.2 ay önce tayin planları yapmaya başladık.zihnimiz dağıldı bu vesileyle.o ara hamile kalmışım.çok şükür.senin bir sebep bulunabildi mi ölü doğuma dair teikleyen ne olabilir acaba bu soru hala aklımda
22.haftamda 21 mart sabahi 04:55te uzun uzun acili saatler sonrasi suni sanci veda ettim kuzuma.. inannilmaz fiziksel aci cektim ölümden döndüm ama cektiklerim yüregimin acisi yaninda bi hic. Askim melegim pamugum yavrum bi tanem melek oldu acimi anlatamiyorum kimselere dogumda olumden dondugum icin sukret diolar ediyorumda ama bu acimi bastirmiyor.. ben aglamaktan uyuyamaz yemek yiyemez oldum..
hasretine yandigim melegim annecim yaktin beni yanlizligima terk ettin beni simdi sensiz kalacagim evime yeniden nasi donucem? oysa ne hayeller kurmustum senin icin cabuk geldin cabuk gittin be kuzum terk ettin annecini mumkun olsa seni geri icime koyardim karnimda olman bile yeterdi bana inan hasretinle yaniyorum simdi yarim biraktin beni kalbimi de söktüp götürdün askim benim seni hep sevicem kuzum allah izin verirse sana doya doya cennette sarilicam koklayacagim artk o zmana kadar allaha emanet ol bi tanem seni cok seviyorum
amin cnm inşallah.. benim bebeğim çok hastaydı ve sebebi bilinmiyor.. 2.gebelikte benzer yada aynı şeyi yaşama ihtimalim yüksek.. allah hakkımızda hayırlısın versin artık.. korkular endişeler geçmiyor sürekli akılda duruyo, yürek acısı ise ara ara kanayan sonra kabuk bağlayan daha sonra yine kanayan bi yara gibi kısır döngüde kalıyo.. rabbim bi daha yaşatmasın bu acıları evladını kaybetmeyen anlayamaz.. kimseyi dinleme sakın sana boş umut pompalamalırına izin verme.. belkide etrafındakilerde sevinenler bile vardır benimkiler gibi.. o yüzden kimseyi dinleme cnmallahım dayanma gücü versin bende 12 nisan sabah 8.30 19 haftalık oğlumu kaybettim.tuvalete girdiğimde sabah suyum gelmeye başladı istem dışı gelen o suyu o kanı nasıl unutucam bilemiyorum.. acım daha çok yeni aldığım hava bile içimi canımı acıtıyor gelen giden yaşınız daha genç olur düşüğün ayağı içerde hemen olur diyip geçiyorlar herkes kendi yaşadığı acıyı biliyor yasamayan bilemez bu acıyı ama rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın benimde bugün patoloji sonucum çıktı idrar yolu enfeksiyonu çıkmış birde rahim agzı genişliğime bakılıcak bakalım onda ki sonuç ne olucak yine anneliği hissetmek hamile kalmak isterim ama nasıl cesaret edicem yaşadıklarımı nasıl unutucam bilemiyorum allahım sabırlar versin bizlere tez zamanda hayırlı zamanda inşallah güzel günler görmeyi nasip etsin.. evimde durmak istemiyorum sabahlara kadar uyuyamıyorum kafayı yicek hale geldim psikiyatriste gittim 1 ay sonra gelmemi söyledi tüm acılarını yaşayıp bana öyle geliceksin dedi öyle yapıcam artık.. dr 3 ay gebelik önermedi zaten insan kendini anca toplar inşallah hayat bundan sonra bize sağlıkla hayırla evladımızı kucağımıza almayı nasip eder rabbim
amin cnm inşallah.. benim bebeğim çok hastaydı ve sebebi bilinmiyor.. 2.gebelikte benzer yada aynı şeyi yaşama ihtimalim yüksek.. allah hakkımızda hayırlısın versin artık.. korkular endişeler geçmiyor sürekli akılda duruyo, yürek acısı ise ara ara kanayan sonra kabuk bağlayan daha sonra yine kanayan bi yara gibi kısır döngüde kalıyo.. rabbim bi daha yaşatmasın bu acıları evladını kaybetmeyen anlayamaz.. kimseyi dinleme sakın sana boş umut pompalamalırına izin verme.. belkide etrafındakilerde sevinenler bile vardır benimkiler gibi.. o yüzden kimseyi dinleme cnm
Basiniz sagolsun bende iki aylik bebegimi dusurdum acinizi cok iyi anliyorum allah yardimcimiz olsun hayirli saglikli bebekler bagislar rabbim insallah bizlere sizin bebeginiz ne kadarlikti?22.haftamda 21 mart sabahi 04:55te uzun uzun acili saatler sonrasi suni sanci veda ettim kuzuma.. inannilmaz fiziksel aci cektim ölümden döndüm ama cektiklerim yüregimin acisi yaninda bi hic. Askim melegim pamugum yavrum bi tanem melek oldu acimi anlatamiyorum kimselere dogumda olumden dondugum icin sukret diolar ediyorumda ama bu acimi bastirmiyor.. ben aglamaktan uyuyamaz yemek yiyemez oldum..
hasretine yandigim melegim annecim yaktin beni yanlizligima terk ettin beni simdi sensiz kalacagim evime yeniden nasi donucem? oysa ne hayeller kurmustum senin icin cabuk geldin cabuk gittin be kuzum terk ettin annecini mumkun olsa seni geri icime koyardim karnimda olman bile yeterdi bana inan hasretinle yaniyorum simdi yarim biraktin beni kalbimi de söktüp götürdün askim benim seni hep sevicem kuzum allah izin verirse sana doya doya cennette sarilicam koklayacagim artk o zmana kadar allaha emanet ol bi tanem seni cok seviyorum
Sgl cnm aminn seninde basin sagolsun benimki yaklasik 5,5 aylikti..Basiniz sagolsun bende iki aylik bebegimi dusurdum acinizi cok iyi anliyorum allah yardimcimiz olsun hayirli saglikli bebekler bagislar rabbim insallah bizlere sizin bebeginiz ne kadarlikti?
Allah razi olsun cnm benim.. Allah bu iyiligini guzel gönlune versin.. insallah allahin izniyle yeniden saglikli hayirli bebeklerimiz olur.. bi de aynen dedigin gibi insanlarin gercek yuzleri cikti ortaya.. herseyde bi hayir var gercekten.. rabbimden dilerim kimseye bi daha firsat vermesin kotu dusunceleri.. dualarin icin cok tesekkur edrrim.. bende dua ediyorum bakalim kismet artk.. senin icinde dua ederim cnm cok iyisin bak artk cennette bizi bekleycek meleklerimiz var.. cok sukur rabbime bu guzellige ulasamayan da belkide hic ulasamayaclarda var tipki o icten ice mutlu olanlar gibibu mübarek gecede herkes için dua ettim rabbim şifalar versin sanada herkese sağlıkla yine bize anneliği nasip etsin uzun ömürler versin evlatlarımıza sende çok dua et bu gece dualarımın içinde sende vardın allahım kabul etsin inşalah.. kimsenin lafını takmıyorum zaten dediğin gibi oh diyen insanlarda oldu ve bunu çok iyi gösterdiler arkadaşım dediğim komşum dediğim insanların mutlu olduklarını hissettim yhaa içim kahroldu ama allahım belki de bunu yaşatıp kime güvenip kime inanmam gerektiğini gösterdi her şerde bi hayır gerçekten var.. kandilin mübarek olsun bu arada allahım tez zamanda bizim acımızı hafifletsin inşallah kendine iyi bak
allah sabrını versin canımSgl cnm aminn seninde basin sagolsun benimki yaklasik 5,5 aylikti..