benimde bebeğim beni bıraktı....

tatlixsxoxgxlum

kızım İLKE 1 yaşında:))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
1.707
2
geçen konu açmıştım bir haftadır süren kahverengi kanamalarım için neden uzun sürüyor neden geçmiyor hala diye endişelenmiş sizlerle dertleşmiştim bugün kontrole gittim normalde 8 haftalık olmam gerekirken bebğim 6 haftalık göründü ve doktoor gelişmediğini söyledi kendiliğinden düşmesini bekleyeckmişim cuma gününe kadar düşmezse cuma günü kürtaj ile alınacakmış çok ama çok üzgünüm kürtajdanda çok korkuyoryum hiç olmadım hayatımda nasıl olacak bilmiyorum bana çok dua edin kızlar şimdilerde buna çok ihtiyacım var...

canım çok üzüldüm ne denilirki böyle bir durumda...
yanlız sadece şunu söyleyim geçen haftada benim kuzenimin başına geldi seninkiyle aynı durum:KK43:
bebek gelişmemiş beklediler düşmesini ama düşmedi
sonra kürtajla aldılar...
ruhen çok yıprandı orası ayrı ama canı çok yanmamış böyle bir durumda rahatlatırmı bilemem ama söylemek istedim..
ALLAHIM SABIRLAR VERSıN,ve en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşatsın inşallah canım

ben de aynı sorunu yaşadım kanamam olmadı prorgestan kullanıyordum kürtaj oldum genel anesteziy iste hatırlama birşeyi zaten zor bi de hatırlamak

doktor küçük belki kendi düşer dedi ama bilmiyorum sanki kürtaj olacakmışım gibi geliyor bayılıtıyorlarmı yoksa sadece alt tarafımı uyuşturuyorlar?

geçmiş olsun canım, üzülme diyemeyeceğim biliyorum çok zor ama allah kolaylığını verir bir şekilde ben ilk bebeğimi düşük yapmıştım 4 aylık hamileydim sonra kürtaj olmak zorunda kaldım... Allahtan hayırlısını isteyelim, bana o zamanlar dr nin dediği sağlıklı olmayan bebek düşer demişti, hatta dalga bile geçmişti bu imalat hatası olmuş diye sonra benimle.... Ama şimdi daha iyi anlıyorum doğruymuş, allah sana ve eşine sağlık versin ne diyelim takdir Allahtan

evet canım üzülmemek elde değil gerçekten bende biliyorum aslında sağlıklı olmayan bebkelrin düştüğünü ama işte kendini bi şekilde hazırlıyorsun sonrada hayal kırıklığı işte ... hayırlısını diledim her zaman demekki bu hayırlı bilmiyorum inş bu günleride atlatacağım:KK43:((

canim cok gecmis olsun.benimde ikinci bebegimi kürtajla aldilar 22 eylülde.genel anestezi yapiyolar uyuyosun 15 dklik bir islem, ayilma 50 dk falan sürdü bende hicbir aci hissetmiyorsun.Allaha emanet ol!!

cok gecmis olsun cok uzgunsum anliyorum ama basta olmasi cok daha iyi, kulaga tuhaf geliyor ama oyle be guzelim. Allah bir daha hicbirimize yasatmasin.
kurtajdan hic korkma kurtajin adi cok feci ama kendisinin ne oldugunu anlamiyorsun bile hic ama hicbir sey anlamiyorsun. psikolojisi berbat ama fiziksel hicbir sey anlamayacaksin, uyuyup uyanacaksin o kadarn gerekirse genel aneztezi yaptir.

ayyy canım benim ya bende yaşadım onları benimde öyleydi benimkide 7 haftalık olduğunda düşmüştü bende evde düşürdüm kürtajdan çok koruyordum
birde çok sancım old u3 gün sürdü sakın korkma her sancın olduğunda bol bol dua et rabbim bana salihlerden hayırlı evlat ver diye
rabbim yardımcın olsun....

hepinizden allah razı olsun çok teşkkür ederim... henüz sancım falan yok kürtaj kelimesi gerçekten çok ürkütücü ne biliyim hep filmlerde oluyormuş gibi geliyordu bana işte insanıoğlunun başına herşey gelebiliyormuş. inş kendi düşer ne biliyim.....

tatlişoğlum canım... benim de tıpkı seninki gibi 8 haftalıkken 6 -7 haftalık gibi görünüyordu. 1 hafta sonra kanamayla gittim ve kürtaja aldılar.. bayıltıyorlar zaten... hiçbişey anlamıyorsun... korkma canım hayırlısı Allahtan....

geçmiş olsun
üzülme sakın
Rabbim hayırlısını versin sabır versin.
korkma hem. herşey yoluna girer inşallah

geçmiş olsun canım
benim de bebeğim 10 haftalık olması gerekirken 8.haftalarda kalbi durmuş aldılar geçen hafta bayılttılar ve hiç bişi hissetmedim sonrasında da bi problem yaşamadım
daha sağlıklı bebeklerimiz olacak inşallah sabır diliyorum ama korkma ve şükret

geçmıs olsun...kürtaj olman gerekırsede korkma...gecen yıl oldum...narkoz ıstemedım...narkozsuzda korkutucu degıl...simdıden geçmıs olsun..

hayırlı olsun tabi. canım benım ınsallah n yakın zamnda saglıkla bı bebgın daha olur.. kucagına almak ta nasıp olsun nsallah

canım senin adına çok üzüldüm bende 2 kere düşük yaptım ama benimkiler 5 ve 6 haftalıklardı.. bi insanın karnındaki bebeini kaybetmesi qerçekten çok acı bişey seni çok iyi anlıyorum ama kader.. demekten başka çaremiz yok inşallah rabbim bidahaki sefere bebeğini sana bağışlar :gitme:

X