• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu benim zevkim salonum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Cok zevklisin... Renk uyumu, materiallerin uyumu ve desen uyumu... Hersey harika...
Lambana bayildimm...
Güle güle oturun insallah, bu odayi görünce digerlerinide merak etmemek elde degil...​

Cok zevklisin... Renk uyumu, materiallerin uyumu ve desen uyumu... Hersey harika...
Lambana bayildimm...
Güle güle oturun insallah, bu odayi görünce digerlerinide merak etmemek elde degil...​

begenmene sevindim.suan evde tadilat var.tamamlandiginda yemek odasi ve buyuk salonumun resimlerini de paylasmak istiyorum.

güle güle huzurla otur evinde canım..öncelikle şunu söylilyim mor renge bayılırım.bu yüzden salonun çok tatlı olmuş..

bayıldım çok güzel canım salonun ve oturma odan mor ve beyazı bende çok severim benim iiçinde fikir oldu sağol canım güle güle otur içinde ben bayıldım çok güzel:nazar:

güle güle oturun bende yerleri merak ettim granit mi salonda kullanımı nasıl soğuk olmuyor mu tşkler

tesekkurler aleydi.yerler kirik beyaz fayans (60 x 60cm).parlak oldugu icin granit gibi gorunuyor.ama bu odada buyuk pencerenin onundeki basamakta siyah granit kullandim.(3. resimde sol tarafta azicik gorunuyor).her ikisinin temizligi de basit aslinda,paspaslayip kurulamak yeterli.parke kadar sicak olmasa da ben kalorifer borularini zeminin altindan gecirttigim icin cok soguk olmuyor..

güzel hayırlı olsun evin muhteşem inş bende şehir şehir geze geze kırılıp dökülen eşyalarımı kısa zamanda yenilerim

Dekorasyonda mor rengi sevmem ama onu beyazla kombine edip kullanmanız gerçekten çok güzel olmuş.:46:Çok zevklisiniz gerçekten.Bende ileride beyaz kullanmayı düşünüyorum bu yüzden merak ediyorum zor olmuyor mu beyaz koltuklar temizlik acısından ?:31:

Back
X