Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:nazar:canım ilk önce bu güzel sıcacık ve çok düzenli olan evini bizimle paylaştığın için ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum..a.s.aaramıza hoşgeldin diyorum......evine ve özelliklede bir düzen hastası olan ben düzenine hayran kaldım bravo valla.çok şirin derli toplu ve kokoş bir evin var....benim evimi gördünmü bilmiyorum ama birazda kendime benzettim seni kokoşluk bakımından,sanırım sende benim gibi ilginç aksesuarları seviyorsun..kaydirigubbakcemile5bu arada koridorundaki bebişlerede bayıldım.mutluluklar dilerim hayatım....:Saruboceq:
o ne kadar biblo:1shok: nasıl yapıyorsun sen onların temizliğini anacımlaelaelaelaelae herşeyin çok güzel.misler gibi yeni gelin evi kokuyor orası şimdicokacimcoook Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kumpirim.güzeller güzelim.bir de bebiş geldimi tamamdır.:CüvCüv:
Sevgili sena yok kumpir yok su yok yok kuşi :asigim: canim dostum evine bayildim bittim geberdim hatta o kadar zevkli o kadar detayci ve titizlikle dekore edilmişki evin beğenmemek elde değil hele o sicak boncuklu evde senin şuan mutlu olduğunu bilmek tarifi olmayan bi duygu çantani görünce ağladim dayanamadim. Hey gidi zaman nereden nereye kuşim kaydirigubbakcemile biz eskiden muhteşem 3 lü idik kuşi sen ben delikafa gülden hatırlıyonmukaydirigubbakcemile5 içinizde en güzel de bendim ama ne hikmetse siz benden önce evlendinizbenneyaptımki işte çirkin şansi denilen olaya bir kez daha tanik oluyoruz sitece