Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle deme ya gün doğmadan neler doğar..kasıklarının ağrıması iyi diye duymuştum...inş bu sefer gelecek meleğin...bu kadar emek karsılıksız kalmayacaktır inş....bizi dakika dakika bütün gelişmelerden haberdar et tamam..?
arkadaşlar merhaba,bende bugün aşılama ile bebeğim için ilk yolculuğumuza başlıyorum.rabbim dileyen herkese versin inşallah.bebeklerimiz,meleklerimiz bizlere sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
çok iyisiniz ya..yazdılklarınızı ancak okudum,internetteki sorunlar yüzünden..ben devam ediyorum iğnelerime..112,5 vurunuyorum gonal f i..şuan tek bi yumurtam var oda 8 mm falan..yine çok yavaş büyüyor,hayırlısı...yarın tekrar gitcem kontrole,bakalım ilerleme varmı...burdaki bütün arkadaşalrım için dua ediyorum,Allah yüzlerini güldürsün diye..bakalım güneş doğacak mı...?
benimde5 gundur falan kasiklarim ve goguslerim agriyor 11. ve 13.. gun test yaptim dayanmayip idrar testi negatif cikti moralim cok bozuk kan testi yaptiramadan adet oucam heralde sanirim yine olmadi...
mehaycım idrar testi adet 5-6 gün geçmeden bhcg belli seviyeye gelmeden hamile olsan bile negatif çıkar. o yüzden üzülme canım. allah kerim ne yapalım. bence kan testi yaptır merakını gider hiç olmazsa bu kadar stress yapmamış olursun canım
benimde5 gundur falan kasiklarim ve goguslerim agriyor 11. ve 13.. gun test yaptim dayanmayip idrar testi negatif cikti moralim cok bozuk kan testi yaptiramadan adet oucam heralde sanirim yine olmadi...
canım tek yumurta bile işe yarayabilir olacağı varsa......bence moralini iyi tutman inanman lazım ki olsun değil mi yaaa.....
bence olacak kapkara
canim sali gunu...tabi o zamana kadar hayal kirikligina ugramassam...
ah canım
sabır etmekten ve yarının müjdeler getirmesini dilemekten başka çaremiz yok
senin yaşadığın duyguları kaçkere yaşadık