Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Yemeğe gıderım ve ınsanların içinde Anne ben olmasam nasıl altından kalkacaktın bu işlerin acaba der lafımı sokup gonul rahatlığıyla evime giderdim:))

evet böyle bisey olabilir mesela

kesinlikle dogru, hayal ettiklerini veya olmasini istediklerini oluyormus gibi anlatiyor.

Eşiniz sizi annesi konusunda zorlamıyor sanırım. Yemek almaya veya sık sık yemeğe gitmeye zorunlu hissetmiyorsunuz. Onun hatırı var. Hem de ramazan. Siz gidin, kaynananızın hava atmasına mahal vermeden üzerinize düştüğü kadarını yapın. Sizin arkanızdan yalan yere övünmek dışında bir kabahati yoksa inat için kocanızla ağız tadınızı bozmayın. Bir daha öyle bir yalanını duyarsanız, 'aşkolsun anne, şurada kaç defa yemeğe geldik' dersiniz veya kocanıza arkanızdan böyle konuşunca kırıldığınızı anlatırsınız.

Yok hizmet etmem sadece yardim ederim. Oda oturup benden hizmet beklemez :)
Zaten sadece yemege cagirmis. Yemeklerini vs kendisi yapcak

O zaman git sen zaten kayinvalideni taniyosun biraz kulaklarini tika mubarek gunlerin hatrina die icinde sabir cek

evet esim annesi konusunda hic zorlamiyor. Oda pek istemiyor annesinden yemek almamizi veya onlara sIk sIk yemege gitmemizi. Annesiyle ve benimle olan iliskisini cok iyi dengeliyor. Misal öglen ise basladiginda ben sabahtan iste gitmis oluyorum, o hafta ise gitmeden önce annesine ugrar mutlaka ama diger hafta yani beraber ise baslayip beraber paydos yaptigimiz zamanlardada annesine gitmez veya orda yemek yemek istemez. Dengeyi cok iyi saglayabiliyor bu konuda.

Haklisiniz esimin hatrina gidip gerektigi yerdede kalbini kirmadan cevabimi vermeliyim :)

Esimde durumun farkinda. Can cikar huy cikmaz, sen duymamazliktan gel, annemi bu yastan sonra ne sen neden ben degistirebiliriz diyor. Bide sözde diger gelinleri eslerinin üzerine benim esimin üzerine düstügüm gibi düsmüyorlarmis ve kaynanam ondan beni rakip görüyormus.

Bence tatlı tatlı yemekte laf sokabilirsiniz Annecim elinizesaglık uzun zamandır o guzel yemeklerinizi yemek nasip olmadı bu yemek olaylarını sıklaştıralım bence filan.
Kırmadan inciltmedn en doğrusu bana kalırsa. Birde gıcık gidip inatlaşmalar başlar mazallAh

böyle şeyler duyduğunuzda düzgün bir üslupla konuşabilirsiniz. veya yeri geldi mi sizde öyle bir şey söylersiniz ki hem cevap verecek bir lafı olmaz hem de insanlar gerçeği anlar
ben olsam çok üstelemezdim ya, konuşsun dursun kaç yaşında kadın tek eğlencesi sizler kalmışsınız :))

gittin mi kız dün noldu merak ettim :)

gittin mi kız dün noldu merak ettim :)

gittim gittim ama kaynanam beni sasirtti. Okadar iyi davrandi ki, kizim bundanda ye, sen cok az yedin bak zayiflamissinda yorulduysan ben yemegini koyarim, otur vs vs. gercekten cok sasirtti beni.
Ben haric bir eltimi daha davet etmis onunla beraber hallettik herseyi.

Ama esim geldikten sonra kaynana oldu rakip Ben mutfakta esime yemek hazirlarken geldi ve niye bukadar az koyuyosun, o sever benim yemeklerimi, belki eve az yiyodur ama ben sevdigi yemekleri yaptim vs. Esimde kendisini fazla yemek koymamami söyledigini söyleyince tamam diyip misafirlerin yanina gecti sonradanda basladi yine cocuk muamelesi neredeyse. Ha bide esimin zayiflamasinin nedeni olarak galiba beni görüyor.

hadi ya.şu annelerin oğullarına bebek muamelesi yapmasını sevmiyorum.gelin oğluma iyi bakmıyo olayını yani.kaç yaşına gelmiş kendi yemek yiyemiyo mu ne alaka.bak sinirlendim :)

Keşke bana da yemek göndereyim veya yemeğe gelin diyen kaynanam olsa isterse de ben doyuruyorum desin hiç gocunmam. Öğlene kadar çalışıyorum ama bildiğin yemek yapmaya vakit bulamıyorum ya

Keşke bana da yemek göndereyim veya yemeğe gelin diyen kaynanam olsa isterse de ben doyuruyorum desin hiç gocunmam. Öğlene kadar çalışıyorum ama bildiğin yemek yapmaya vakit bulamıyorum ya

Bende günde 8 Saat calisiyorum canim ama yinede kaynanamdan yemek almam. Biraz inatciyimdir bu konularda.
Almadigim halde kaynanam basklarinin yaninda bunlara yemek yapiyorum diyor Allah bilir artik yemek alsam neler der.
Hic birsey yetistiremessem makarna yaparim onu yeriz ama yinede gidip kaynanamdan yemek almam.
Esimde cok sükür hic sikayetci degil bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…