ayrılırsam da inanılmaz bocalarım gibi geliyor çünkü senelerdir birbirimizin hayatındayız. siz ne düşünüyorsunuz, objektif bir şekilde yorumlarsanız çok sevinirim
Arada çok sevgi varsa aşıksanız yinede ayrılır mısınızAyrılırım.
Siz doktor olacaksınız. Belli bir statünüz olacak. Çevrenizdeki arkadaşlarınız da o statüde olacak. Siz de tek hayali erken emekli olup üç kuruşa razı olacak bir işçiyi koca diye mi getireceksiniz?
Eninde sonunda rahatsızlıklarınız artacak.
Aileler uymuyorsa hele çifte kavrulmuş sorun. Ne gerek var.
Daha 2. Senen. Bin tane dengin adam çıkar. Düzgün biri çıkar.
Ben denkliğe önem veririm. Üniversite eğitimine önem vermeyen, daha 20li yaşlarda malülen emekli hayali kuran, yatışı seven bir tiple sevgili olmam. İşçi birine de aşık olmam zaten.Arada çok sevgi varsa aşıksanız yinede ayrılır mısınız
Evet doğru ama üniversite bitirdiği halde boş beleş kendine bir şey katamamış insanda çok, vizyon önemli ama tabikide çalışkan birisiyse taşı sıkar suyunu çıkarır kendini geliştirir.Benim bi abim var mesela tanıdıgım, tıp fak. basladı ve 1 sene sonra ona asla uygun olmadıgını ve mutlu olamayacagını anladı üniyi bıraktı kendini gelistirdi ileri duzeyde yazılım bilgiis var ve yurt dısına uzaktan sekılde calısıyor maası da çok dolgun mesela.İnsanda kapasite olmalı üniversite okumak tek ölcüt değil dag basında bile vizyonsuz insanlar yetisiyor veya parayı verıp okuyorlar.Diploma satn alınmasından bahsetmıyorum bile emek hırsızlıgı resmen.Zeka ve bilgi sırf üni okumayla olmuyor bence tamamen ama üniversite okumakta onemli .Diğer yandan eniştem avukat ama gidip üni okusa bile kafası gelişmemis cok gerı kafalı dusunuyor tamamen bagnaz kafası.Ben denkliğe önem veririm. Üniversite eğitimine önem vermeyen, daha 20li yaşlarda malülen emekli hayali kuran, yatışı seven bir tiple sevgili olmam. İşçi birine de aşık olmam zaten.
Beni bir erkekte zeka, bilgi, donanım, kültür ve eğitim durumu çeker.
Ben zaten sizinde ayrılmak istediğinizi ama yılların verdiği etki ile karar veremediğinizi düşündümbunca olumsuz faktörden sonra bence bir yerden sonra ayrılık çanları çalar, ipler kopar gibi geliyor. ayrıca siz de elinize mesleğinizi aldığınızda sosyal statünüz bir olmayacak, ki bu ilişkilerde özellikle erkeğin çok sıkıntı yaptığı bir durum. zaten anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız da çoktan aşağılık kompleksine girmiş, size utandığınızı sormasına buna en büyük kanıt zaten.
hepsinden öte bu ilişkinin yürümeyeceğini "çok aşık olarak başlamıştım ama eskisi gibi hissediyor muyum emin olamıyorum" cümlenizden kestirebiliyorum. böyle bir cümle kuruyorsanız çoktan aklınızda bitirmeye başlamışsınız demektir. bence de en sağlıklısı bu olacaktır çünkü hayatın sizi kesiştirebileceği bir nokta çok kalmamış gibi anladım ben. hayatta başarılar canım, umarım en doğru kararı verirsin.
İşte üniversite kazanıp kendini geliştiremeyen örneği veriliyor hep de, şu ortamda onu dahi yapamayan insan mı kendini geliştirecekEvet doğru ama üniversite bitirdiği halde boş beleş kendine bir şey katamamış insanda çok, vizyon önemli ama tabikide çalışkan birisiyse taşı sıkar suyunu çıkarır kendini geliştirir.Benim bi abim var mesela tanıdıgım, tıp fak. basladı ve 1 sene sonra ona asla uygun olmadıgını ve mutlu olamayacagını anladı üniyi bıraktı kendini gelistirdi ileri duzeyde yazılım bilgiis var ve yurt dısına uzaktan sekılde calısıyor maası da çok dolgun mesela.İnsanda kapasite olmalı üniversite okumak tek ölcüt değil dag basında bile vizyonsuz insanlar yetisiyor veya parayı verıp okuyorlar.Diploma satn alınmasından bahsetmıyorum bile emek hırsızlıgı resmen.Zeka ve bilgi sırf üni okumayla olmuyor bence tamamen ama üniversite okumakta onemli .Diğer yandan eniştem avukat ama gidip üni okusa bile kafası gelişmemis cok gerı kafalı dusunuyor tamamen bagnaz kafası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?