Hayırlı geceler kızlar benim evimde 2 muhabbet 1 de kedim var kedimi çok ufak yavruyken sokakta buldum kıştı üşümüş yavrucum aldım bir güzel yıkadım temizledim ertesi gün veterinere götürdüm bakımını yaptırdım 6 .7 aydır beraberiz kuşlarımla beraber büyüyor olmaları beni baştan korkuttu ama şöyle bi durum var kuşlarımı çok sahiplendi bir kedi düşünün kuşlar kaçmasın diye patisiyle kapıları kapatsın benim canım sıkkın olduğunda yanıma gelsin yüzümü yalasın sırnaşsın ya ben bazen bu kediden korkuyorum bir ses duyuyor kapıda hemen tüyleri kabarıyor garip garip kızıyor burası apartman geçicekler diyorum hemen yanıma geliyor kuşlarımın yemlerini bana getiriyor inanın unutmuşum çalışmaktan yorgunluktan yem vermeyi kuşlara sen nasıl anladın yemlerinin olmadığını nasıl bir hissiyattır anlamadım gitti yemlerde biraz zor yerdeydi çık mutfak tezgahına kapalı bir kutuda pes dedim ben artık ve inanın bazen bu davranışlarından korkuyorum bilmiyorum ne yapmalıyım bu kadar hisli olabilirmi bi kedi böyle şeyler yaşayan varmı rahatlatın beni ben baya tırstım çünküü