Emadra kendine küçükte olsa biyer açma gibi bir planın vardı
Merak ettim ne oldu o iş
Öncelikle ilgine teşekkür ederim Esracım.
Sonra o konuya gelince maalesef günümüzde bir işe giriş yapmak hiiiiiç kolay olmuyor. İş yapmaz yerlerde çok dükkan bulunuyor ama iş yapan yerlerde ya hiç bulunmuyor bulunuyorsada ateş pahasıbakalım zaman neler getirecek hala isteğim ufacıkta olsa kendi el emeklerimi kendi tasarımlarımı daha çok insana sergileyecek bir butiğimin olması.
Öncelikle ilgine teşekkür ederim Esracım.
Sonra o konuya gelince maalesef günümüzde bir işe giriş yapmak hiiiiiç kolay olmuyor. İş yapmaz yerlerde çok dükkan bulunuyor ama iş yapan yerlerde ya hiç bulunmuyor bulunuyorsada ateş pahasıbakalım zaman neler getirecek hala isteğim ufacıkta olsa kendi el emeklerimi kendi tasarımlarımı daha çok insana sergileyecek bir butiğimin olması.
Doğru diyorsun insanlar avmlere gidiyor ordaki kiralarda uçuk rakamlar oluyor
Hayırlısı ilerde ne olacağı belli olmaz
Umarım kendine ait biryerin olur
kendine bi site açıp satış yaparsan ilk alacaklardanım
gittigidiyor fılan oralardan bir dukkan ac bari :)) cok guzel fiyonklu kupelere bayıldım her renginden alabilirim
Teşekkür ederimDemekki sıkılmasanız ortayakim bilir neler çıkartacaksınız
Bu işler önce marifet beceri yetenek istiyor sonrada sabır ben daha göremedim becerim varmı bitiripte yoruma açamadım hiç
Çok fazla el emeği sitesi var bence hepsine koyun hatta şu bildiğimiz gg sitesine falanda koyun kapış kapış gider herşeyden önce el emeği göz nuru paha biçilemez
waoww bunların hepsi çok güzel bncede küçükte olsa kendine bi yer açmalısın
valla süpermiş apolet lerde guzel... bu sıtenın serı ılan bolumu varmıs orda mı satıyorsun
gercekten cok yaratıcısınız cok degısık seyler var blog adresı yada dıger satıs yerı varsa msj atabılırmısınız ıncelemek ısterım...
Muhteşem Yüzyıl Taçları - Hatice Sultan Tacı
Eki Görüntüle 252621 Eki Görüntüle 252648
Sayısız denemeler ve çalışmalarla Muhteşem yüzyıl dizisinde Hatice Sultanın kullandığı taca birebir benzetilmiştir.
Nişan törenlerinde , özel günlerde ve günlük kullanım için uygundur. :81: