Benim uğraşlarım HOBİM...

HÜRREM TACI

Muhteşem yüzyıl dizisi ile birlikte takıları da rağbet görüyor. Yüzüğü ve kolyesine çare bulan üretimciler saç aksesuarlarına çare bulamadılar. Hiçbir yerde eşi benzeri olmayan saç aksesuarlarının yapımıda devam ediyorum. Özel işçilik ve emekle birebir sayılacak kadar benzetilen bu taç özel günler nişanlar yada kınalar dışında da günlük kullanıma uygundur.

Eki Görüntüle 219013

İki ezeli düşmanın ortak kullandıkları aksesuar

Muhteşem yüzyıl aksesuarlarım - Hürrem & Mahidevran tacı

Hiçbir yerde eşi benzeri olmayan saç aksesuarlarının yapımına devam ediyorum. Özel işçilik ve emekle birebir benzetilmeye çalışılan bu taç özel günler nişanlar yada kınalar dışında da günlük kullanıma uygundur.
-Dizide iki şekilde kullanılmış iki şekilde toka ile sabitleyerek kullanılabilir.

Son düzenleme:
renk kombinlerin çok güzel. eline sağlık. ben de hobi olarak yapıyorum bişeyler. yanilikleri de içine katman harika olmuş. başarılar dilerim.

renk kombinlerin çok güzel. eline sağlık. ben de hobi olarak yapıyorum bişeyler. yanilikleri de içine katman harika olmuş. başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim evet birşey tasarlıyorsan moda olan trend olanlarıda araya katmak gerekiyor. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler.

merhaba arkadaşlarrr

emadra yaptıklarına bayıldım özellikle muhteşem yüzyıl taçlarına kına gecem için düşünüyorum böyle bişeyler
yapabilrimisn
özelden ayrıntıları konuşabilirz harikalar yaa elleine sağlık

Beğenmenize çok teşekkür ederim. Tabikii görüşebiliriz istenilen şekilde siparişleri oluşturup kişiye teslim ediyorum.

Gelin Topuz Aksesuarı

Düğününüzde şık olmak için milyonlar dökmenize artık gerek yok uygun fiyatla gelin başınızı süslemeniz için size iyi bir alternatifim var ! Özel işçilik ve emekle özel gününüzde özel olmanız için tasarlanmıştır.

Kemik rengi , inci detaylı yada işlemeli her gelinliğe uyacak şık bir toka. İsterseniz topuzunuzun arkasına isterseniz saç tepesine toka yardımı ile tutturulabilir.

Gelin saç aksesuarı

Eki Görüntüle 222327 Eki Görüntüle 222328

Düğünlerde yada özel günlerde şık olmak için özel işçilik ve emekle tasarlanmıştır.

Kemik rengi , inci detaylı yada işlemeli her gelinliğe yada kıyafete uyacak şık bir toka. İstenirse topuzun arkasına istenirse saç tepesine toka yardımı ile tutturulabilir.
Örnek resimde saçtaki duruşunu görebilirsiniz.

Herkese sevgiler

Muhteşem yüzyıl taçları - Mahidevran Tacı

Hiçbir yerde eşi benzeri olmayan saç aksesuarlarının yapımına devam ediyorum. Özel işçilik ve emekle birebir sayılacak kadar benzetilen bu taç özel günler nişanlar yada kınalar dışında da günlük kullanıma uygundur.

Son düzenleme:
Muhteşem yüzyıl taçları - Hürrem tacı

Sipariş üzerine özel emekle günler süren işçilikle ortaya çıkan özel tasarım tacım. Size özel sipariş ederek isterseniz renk değişiklikleri isterseniz detaylarda farklılık isteyebilirsiniz

Son düzenleme:
Muhteşem yüzyıl esintili Kına Tacı

Artık kınanız için sıradanlaşmış klasikleşmiş taçlardan veya feslerden kullanma devri kapandı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…