Benim uğraşlarım HOBİM...

çok güzeller bunlar. ellerine,emeğine sağlık canım. bu taçların altına direk fiyat yazamıyomusun?

çok güzeller bunlar. ellerine,emeğine sağlık canım. bu taçların altına direk fiyat yazamıyomusun?

Çok teşekkür ederim. Malesef yazamıyorum ceza veriyorlar :KK59: Ama istersen google a emadra yaz benim satış sitelerim çıkıyor. :KK71:

özellikle ilk sayfada ki takılar çok hoş emeğinize sağlık.yaptığınız takılarda fiyonk kullanmanız güzel bir detay, bu sene fiyonk ve danteller çok moda.

bayıldımmm :emir_bebek: keşke bende hemen sıkılmasamda yapabilsem o kadar heves ediyorum hep yarısına geldiğimde sıkılıyorum :KK30:

Muhteşem yüzyıl temalı Kına Tacı :KK42:

$96.jpg $96-1.jpg $96-2.jpg

Muhteşem Yüzyıl Taçları - Hatice Sultan Kına Tacı :KK69:

Eki Görüntüle 237577 Eki Görüntüle 237578 Eki Görüntüle 237579

Artık kınanız için sıradanlaşmış klasikleşmiş taçlardan veya feslerden kullanma devri kapandı ! :KK45:
Şimdi yepyeni ve farkı taç modelleriyle sizde farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi sultan gibi hissetmek için daha ne bekliyorsunuz.
Hatice sultan Kına tacı günler alan denemeler ve uğraşlar sonucu ortaya çıkmış özel bir taçtır. Yoğun emekle işlenmiş ve beğeninize sunulmuştur.
:KK71:

Muhteşem Yüzyıl Taçları - Hatice Sultan Tacı ( Turkuaz )

$100.jpg $100-1.jpg

Özel sipariş olarak turkuaz renkte tasarlanmıştır.
Özel sipariş alınır...

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl Taçları - Mahidevran Tacı

$104-1.jpg $104.jpg $mahidevran sultan tacı takıları kolyesi elbiseleri.jpg

Muhteşem Yüzyıldan esinlenerek, bazen birebir benzetmeye çalışarak taç tasarımlarımı oluşturmaya devam ediyorum.:KK69:

X