• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim testlerime de bakar mısınız lütfen

yesmakarna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
207
91
28
30
Herkese selamlar. Arkadaşlar bende sol tarafta 4.5 cm çikolata kisti var ve 1.5 senedir doğal yollarla hamile kalmaya çalışıyorum. Hiç tedavi görmedim. 4-5 gün önce kasık ağrısı, akıntı ve mide ekşimesinden şüphelenip test yaptım ve gözlerime inanamadım. Adet günüm hiç şaşmaz yarın olmam gerekiyor. Adet sancısı gibi ağrılarım da var günlerdir ama bilmiyorum olucam mı olmucam mı 😔 çok korkuyorum acaba kimyasal mı diye… Daha önce pek test yapmadım hiç adetim de gecikmedi o yüzden hiç kimyasal geçirdim mi geçirmedim mi onu da bilmiyorum… Normal yolla hamile kalamayacağıma o kadar inandırmışım ki kendimi bütün kötü senaryolar kafamda 😔 Sizce ben ne zaman kan vermeye gitmeliyim bana fikir verir misiniz 🙏🏼 Bir de testlerimi yorumlar mısınız?

Eklentiler

• IMG_1459.jpeg
    IMG_1459.jpeg
    186,4 KB · Görüntüleme: 90
Herkese selamlar. Arkadaşlar bende sol tarafta 4.5 cm çikolata kisti var ve 1.5 senedir doğal yollarla hamile kalmaya çalışıyorum. Hiç tedavi görmedim. 4-5 gün önce kasık ağrısı, akıntı ve mide ekşimesinden şüphelenip test yaptım ve gözlerime inanamadım. Adet günüm hiç şaşmaz yarın olmam gerekiyor. Adet sancısı gibi ağrılarım da var günlerdir ama bilmiyorum olucam mı olmucam mı 😔 çok korkuyorum acaba kimyasal mı diye… Daha önce pek test yapmadım hiç adetim de gecikmedi o yüzden hiç kimyasal geçirdim mi geçirmedim mi onu da bilmiyorum… Normal yolla hamile kalamayacağıma o kadar inandırmışım ki kendimi bütün kötü senaryolar kafamda 😔 Sizce ben ne zaman kan vermeye gitmeliyim bana fikir verir misiniz 🙏🏼 Bir de testlerimi yorumlar mısınız?
Bence gebelik var hemen şimdi gidip kan verin 🙋🏻‍♀️

Şuan ki test lere göre gebelik var gibi? Kan tahlili verin orda daha net sonuç alırsınız. Hayırlısı sağlıklısı olsun

Bence gebelik var hemen şimdi gidip kan verin 🙋🏻‍♀️
Çok korkuyorum daha önce 1 kere falan test yaptım o da tek çizgiydi zaten malum… sonra hiç umudum kalmadı kistten dolayı ama bu beni çok heyecanlandırdı 😊 yarın da olmazsam gidip kan vereyim bence. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏼

Bencede gebelik var ama kimyasal veya dış gebelik olur olmaz o burda belli olmuyor acilden kan verip iki saate sonuç alabilirsiniz

Yarın git hemen. Değerler 2 günde bir artarsa doktora git. Kese daha gözükmez. Daha çok yenidir.

Burda okudum hep acilde yapmıyorlarmış galiba. Sadece devlette mi öyle acaba..
Biz şehir hastanesinde yaptırmıştık hatta giderken bizde
Burda okudum hep acilde yapmıyorlarmış galiba. Sadece devlette mi öyle acaba..
Bi çekindik önce yapmazlar falan diye ama yaptılar özeller hayli yapar diye düşünüyorum veya sağlık ocaklarındanda yapılır

Back