benim temizlik gunlugum herkes davetli

sadece cocuklu ailelerde olmuyoki bizde de ayni iki kisi olduguuz halde cnm ya bzm o kadr elbisemzde yok ki:-/ 2-4parca anca cikar esimle kiyafetlerim ama dagilir bzmkidr hemencecik anlamayiz nasl oldugunu

Bende misafirler gittikten sonra renkli vardi a bisi onlari yikuyip astim yarin toplicm yerlestircem
tarhana yogurdum
yarin koltuk ortulerimi yikicam bi onlar kaldi yemek derdim yok yarina temzlik derdimde bugun evm temz kaldi yarin dinlenme vaktim :)

bugun 7bucktan bri ayaktyim gunluk ve arksdslar :) yarin en azindan gunes odama vurup beni sicaktan bunaltincya kadar uyurum o da en fazla 8 Olur herhalde :)

bugun 7bucktan bri ayaktyim gunluk ve arksdslar :) yarin en azindan gunes odama vurup beni sicaktan bunaltincya kadar uyurum o da en fazla 8 Olur herhalde :)
Topigin hayırlı olsun,bende temizligi çok severim ama 3,5 aylık bebegim var biraz zor oluyor temizlik yapmak bende karar verdim topigini görünce daha düzenli olcam artık,en önce elbise dolabımdan başlıcam savaş çıkmış gibi çok dagıldıbi dünyada ütü birikti off,bebekten fırsat bulup yapamıyorumki

Sende yavas yavas yaparsin cnm cocuklu olmak kolaymi hergun bi oda yapsan gene karindir cnm

Merhaba canımmmm topiğin hayırlı olsun çok yararlı bi topik olacak bizim için =))

Ben çalışan bi kadınım + 2 aylık evliyim...

haftaiçi akşam işten ewe gittiğimde yemekti, bulaşıktı, çamaşırdı epey yoruyor benii...

Gerçi ewlendiğimin ilk gnleri, haftaları çok fena yoruluyordum alışmak çok zor geldi bana işleri yetiştiremiyordum... yeri geldi ağladım zırladım...

şimdi herşeyi düzene koydum... Haftaiçi akşam ewe gittiğimde pratik yemek yapmayı tercih ediyorum yeri geliyor kahvaltı bile yapıyoruz. Haftasonu yemek konusuna daha çok özeniyorum tabi...

H.içi 2 gnümü çamaşırlara ayırıyorum.. 1 gün beyazları, ertesi gün renklileri yıkıyorum.... sonraki gnde kuruyunca kaldırıp ütülüyorum.. ütüm uzun sürmez çok rahat yaparım bu birazda ütünün pratikliğinden kaynaklanıyor =))

weeee her cmtsi gününü temzliğe ayırırım... 1 cmtsi dip köşe yaparım tozlar vs herşeyi yaparm.. diğer haftaki cmtsi dip köşe yapmam toz al, sil, süpür banyoyu temzle vs yapıyorum... cmtsi çalışıyorum öğlene kadar 2 gbi ewde olup direkt işe koyuluyorum =))

bugünde o gnlerden biri... ewimi asla dağıtmayız h.içi çok dağıtmayız pisletmeyiz...

bugün yapacağım işler;

• önce mutfağı toparlıycam (buluşak makinasını boşatcam çamaşır suyuyla temizliycem çok abartmadan).
  • Yatak odasındaki bütün çekmecelerim çok düzgndür o yüzden onlara dokunmycam...
  • ortalığı toparlıycam, balkonum olmadığından halıları süpürüp bi kenara koycam...
  • tozları alcam..
  • Camların önünü arkasını alcam (Camları silmiycem zaten pis değil).
  • salondaki koltukları süpürcem saldayyeleri süpürcem..
  • sonra dip köşe koltukların altı vs her şeyi çekip süpürüp silcem...
  • halıları sercem... mutfak banyo ve antreyn yerleri çamaşır suyu ve kokulu deterjanla silcem....
  • Banyoyu bi güzel çamaşır suyu ve cifle temizliycem (klozet, duşakabin, lavoba)...
weee iş biteerrr çokk işim war yandıııımmm

maasallh cnm ya nazr degmesin hem yeni evlisin hem calisansin ne guzel duzeni oturtmussun :)

benimde bi mutfagi spurucem ama huy baslayinca her yeri supuruyyorum :) koltul ortulerini yikicM hatta hemen yapicam balkona gunes vurmadan 3parca camsr asili katliyim onuda :)

maasallh cnm ya nazr degmesin hem yeni evlisin hem calisansin ne guzel duzeni oturtmussun :)

ewet anım aynen öleee veee hiç ewime kendi ailem ve eşimin ailesinden başka kmseyi davet etmemiştim...

yarın ilk misafirimde gelecek inşallah... =)

ewimi bgn çok güzel temzleyip yarın da ikramlarımı hazrlycam =)

Ya simdi farkettim dun temizledigim ev buun yine temzlncek hale gelmis kizlar
Yani usten dagilmis gene gene toparlamak dustu basa yaa ama olsun bi saatimi bile almz :)

Evet bitirdim bile :) ama bu sicakta bende bittim :)
koltuk ortuleri yikandi asildi
Ev supuruldu
az bisi renkli camasir su anfa yikaniyor
mutfak toplandi ,b.makinesi calistirildi
kuruyan camasirlar katlandi ve yerini aldi :)

Eve t gunluk bugun 3 parca camasir asicm
evimi dyzenledim hersey yerinde yarin supurucem evim dyzgun :) temiz yani :)
Bugun rahatlikla oturuyorm yani :)

Evet dun dinlendik gunluk
bugun is vakti aksam ustu annsmlere gecicez
Dun cekirdek yedik oturma oda da cekirdek oldu evi tertemiz yapmam lazim

Evet gunluk isler bitti ne mi yaptim iste burda
odalar tozu alindi
Supuruldu
tuvalet banyo yikndi
mutfaktaki 2parca bulask makineye atildi
ve bittti :)

Evet bugun sadece. Camasir yiki ev duzgun fazla supurulcek halde de degil
icim rahat sadece cmaasir asilcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…