- Konu Sahibi delimideli
bütün evi topladım yatağımı topladım
biber dolması yaptım pişiyo yaprak sardım dolaba koydum sabah pişircem
biber dolması yaptım pişiyo yaprak sardım dolaba koydum sabah pişircem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip olcam sanirim acayip yorgn hissediom kendimi ev idare eder cinsten toplu en azindan 3/5parca yikanmis camasirim var ama halim yok belki yarin yaparim yarin koye cikicaz kaynanamlara
aaa aynı benhem yapmıyorum hemde huzursuz oluyorum benim zorum ne acaba ...bu konuyu takip ediim bakalım faydası olcakmı
Sorma yaben camlari daha silmedim hava buz gibi zaten aslinda temiz tullerm ama yikamak istiom ama cesaretim yoj bu sogukta :)aynen bu mevsim geçişlerinde hastalıklar bi başladı mı... offff... ben de hafta içi arkadaşları kahvaltıya alınca bi gazla yaptımçok iyi oldu ama işte o camlar yok mu ahhh o camlar
![]()
ya benim yükseklik korkum var.. mesela elimdeki bez yanlışlıkla düştü mü hoooopp ben de düşüyorum iç tarafa korkudanSorma yaben camlari daha silmedim hava buz gibi zaten aslinda temiz tullerm ama yikamak istiom ama cesaretim yoj bu sogukta :)
asiri soguklar basladi kar zamanini dusunemiyorum
Aslinda bendede var bende yuksekte ituruyorum ama basa gelen cekilir :)ya benim yükseklik korkum var.. mesela elimdeki bez yanlışlıkla düştü mü hoooopp ben de düşüyorum iç tarafa korkudan![]()
Bu soguklarda camlarda kaliversin hasta olmaya davetiye resmen bu havalarda cam silmek :)neyse ki ben de bitirdim işlerimi zor da gelse bitti oh be :) camlarım leş gibi o ayrı![]()
Bu soguklarda camlarda kaliversin hasta olmaya davetiye resmen bu havalarda cam silmek :)