• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim temizlik gunlugum herkes davetli

Hatta mekanizmali asla :( simdi geciremedim ipi arkadan bagladim en iisi duz tul yika as git

ben hep ipleri çıkarmadan bağlayıp yıkıyorum, yoksa tek tek bi de onun iplerini geçirmeye uğraşamam. benim mekanizmalı tül 6 metre. sadece kornişten çıkarıp, iplerini de mekanizmadan çıkarıp bağlıyorum yıkarken çıkmasın diye, atıyorum makinaya (makinaya bile zor sığıyo benimki), çıkınca düğmeleri kornişe sağdan soldan ipleri de mekanizmaya taktım mı tamamdır.

ben hep ipleri çıkarmadan bağlayıp yıkıyorum, yoksa tek tek bi de onun iplerini geçirmeye uğraşamam. benim mekanizmalı tül 6 metre. sadece kornişten çıkarıp, iplerini de mekanizmadan çıkarıp bağlıyorum yıkarken çıkmasın diye, atıyorum makinaya (makinaya bile zor sığıyo benimki), çıkınca düğmeleri kornişe sağdan soldan ipleri de mekanizmaya taktım mı tamamdır.
Ne biluim ya benm korniste yuksek zor uzaniyprum zaten :/ bu yontemde guzelmis ama deneyemem ya bana yuksek geliyo zatb duserum flan
aynen makineye zor sigiyor ya ah kafam alirkeb ne die dinledim sanki yeni gelinsin deip aldirttular :-/

Evet gunluk bugun cok sukur erken bitti temizligim hijyen oldu evim yaa oncedende temzlemstm ya dahafa ii oldu
ne yaptiimi merk ediosn diger temizlik topiginden oku zar zor yaziyorim zaten
Aksama koltuk ortulerini yikicam
brazdan camasirlari yikicam asicam
makinedeki tul asilcak (askim asicak )

Evet gunluk bugun cok sukur erken bitti temizligim hijyen oldu evim yaa oncedende temzlemstm ya dahafa ii oldu
ne yaptiimi merk ediosn diger temizlik topiginden oku zar zor yaziyorim zaten
Aksama koltuk ortulerini yikicam
brazdan camasirlari yikicam asicam
makinedeki tul asilcak (askim asicak )

selam topiğin hayırlı olsun. bende açtım bi ara böyle bi konu herkes konuyu okuyor ama coğu cevap yazmadan geçior. bende gördüğüm her konuya hayırlı olsun die dalıorum. :D bende tül yıkmaktan çok asma derdine düşüryorum. boyum yetmio kornişe. eşimde canı isterse asıo ama tül bu yıkanınca beklemz buruşur sonra. kravuze tül yatak odamda var benimde güzel olmasına güzelde. ah bide şu storlar yokmu. şimdiki aklım olsaydı normal güneşlik ve tül yaptırırdım her yere:mad:.

bugünlük rapor vereyim bari
ev toplandı
dünden kalma bulaşık vardı :KK47: önce makinayı boşalttım kirlileri yerleştridim
lavoboyu çamaşır suyuyla güzel ovdum.
tezgah ocak silindi.
mutfak bzeleri çamaşır çamaşır suyunda bi saat dinlenip yıkandı asıldı.:KK15:

banyo üstünkörü temizlendi zaten temizdi duşakabini falan bikaç gün önce çok güzel temizlemiştim yani:KK45:

kurumuş çamaşırlar katkanıp yerleştirildi beyazlar yıkanıp asıldı

ütü yapcam işte inşallah yani.

eşim gelincede kahvaltı yapcaz sonra yıkanan bulaşıkları boşaltıp kahvaltı bulaşığını hallederim.

bugünlük bu kadar

süpürüp silmedim yarn yaparım heralde
hadi bayyyyyyyyEn Büyük KK

selam topiğin hayırlı olsun. bende açtım bi ara böyle bi konu herkes konuyu okuyor ama coğu cevap yazmadan geçior. bende gördüğüm her konuya hayırlı olsun die dalıorum. :D bende tül yıkmaktan çok asma derdine düşüryorum. boyum yetmio kornişe. eşimde canı isterse asıo ama tül bu yıkanınca beklemz buruşur sonra. kravuze tül yatak odamda var benimde güzel olmasına güzelde. ah bide şu storlar yokmu. şimdiki aklım olsaydı normal güneşlik ve tül yaptırırdım her yere:mad:.

bugünlük rapor vereyim bari
ev toplandı
dünden kalma bulaşık vardı :KK47: önce makinayı boşalttım kirlileri yerleştridim
lavoboyu çamaşır suyuyla güzel ovdum.
tezgah ocak silindi.
mutfak bzeleri çamaşır çamaşır suyunda bi saat dinlenip yıkandı asıldı.:KK15:

banyo üstünkörü temizlendi zaten temizdi duşakabini falan bikaç gün önce çok güzel temizlemiştim yani:KK45:

kurumuş çamaşırlar katkanıp yerleştirildi beyazlar yıkanıp asıldı

ütü yapcam işte inşallah yani.

eşim gelincede kahvaltı yapcaz sonra yıkanan bulaşıkları boşaltıp kahvaltı bulaşığını hallederim.

bugünlük bu kadar

süpürüp silmedim yarn yaparım heralde
hadi bayyyyyyyyEn Büyük KK
Cnm teskr ederm yazin icin
kornslere benimde boy yetmio sandalye yastik butunlemesiyle asiom:)
Bende beyazlari yikiorm smdi renkliler asildi
ben de yemek yapmadim esim disardan lajmacun aldi onu yedik sagilsun esimde yardim etti cabucak bitti
yarina camasir katlicam ve yemek yapcan sadece ev temiz oldugu icin rahatim
Aynen canm aklim vardi ben kiraciyim hemde ama yeni gelinsn yeni modeller al dediler aldirttilar bi tek salon kruvarze ama iki cam cok zorluyor
her yer stor bnmkide daha hic yikamadim
1,5senedir ikinci kez zebrayi yikadim bi tek
yerde fazla yok ama apartmanin kapi onunde yikarim artik ama seneye yikarim ancak simdi hic dermanim yok cunku :-/
Elimde olsa ful guneslik tul ama iste elde yok elde olsada kaynanamlar aldigi icin laf ederler hic bulasmiyorum o yuzden
degisik bnm kaynamamlar malesef aldiklari sey nerdeyse omur boyu kullanilcak laf ediorlar yoksa :-/
Benden 2ay sonra arkadasim evlendi hemde kendi eviydi hc stor flan yok du tul perde ondan rahati yok simdi
bosa para tuzagi bunlar cnm ya
bazen dua ediorum keske tullere bisi olsada degistirsek die :)

Cnm teskr ederm yazin icin
kornslere benimde boy yetmio sandalye yastik butunlemesiyle asiom:KK66:
Bende beyazlari yikiorm smdi renkliler asildi
ben de yemek yapmadim esim disardan lajmacun aldi onu yedik sagilsun esimde yardim etti cabucak bitti
yarina camasir katlicam ve yemek yapcan sadece ev temiz oldugu icin rahatim
Aynen canm aklim vardi ben kiraciyim hemde ama yeni gelinsn yeni modeller al dediler aldirttilar bi tek salon kruvarze ama iki cam cok zorluyor
her yer stor bnmkide daha hic yikamadim
1,5senedir ikinci kez zebrayi yikadim bi tek
yerde fazla yok ama apartmanin kapi onunde yikarim artik ama seneye yikarim ancak simdi hic dermanim yok cunku :-/
Elimde olsa ful guneslik tul ama iste elde yok elde olsada kaynanamlar aldigi icin laf ederler hic bulasmiyorum o yuzden
degisik bnm kaynamamlar malesef aldiklari sey nerdeyse omur boyu kullanilcak laf ediorlar yoksa :-/
Benden 2ay sonra arkadasim evlendi hemde kendi eviydi hc stor flan yok du tul perde ondan rahati yok simdi
bosa para tuzagi bunlar cnm ya
bazen dua ediorum keske tullere bisi olsada degistirsek die :KK66:

aynen benimde bi arkadaşım normal tül ve güneşilik yaptırdı hem daha ucuz hemde istediği zaman yıkayıp takıo oh mis.

ütü yaptım çok şükür.
şimdi bulaşık makinasını boşaltıcam

Ilk önce kolay gelsin. Ben temizliği cok seviyorum. Size bi kac tüyo vermek istiyorum. Eger evin surekli derli toplu ve temiz kalmasini istiyorsaniz kirlileri aninda toplamalisiniz. Tuvaleti ya her gun ya da 2 gunde bir yikayin. Banyo yaptiktan sonra cikarken banyonuzu yikayin. Elbiseler her zaman katli ve utulu olsun. Asla utuyu bekletmeyin. Aa dur biraz cok olsun utuleyeyim yapmayin. Ve sabah erken saatlerde yapin ki gununuz bitmesin. Her gun makina acin eve ve toz alin. Dagilan seyleri aninda kaldirin ki hep toplu olsun eviniz. Ayrica geceden bulasik bekletmeyin hemen yerlestirin makinaya ya da yikayin. 15 gunde bir mutfak dolaplari ve camlari silebilirsiniz. Boylece eviniz hep temiz olur ;-)

Ilk önce kolay gelsin. Ben temizliği cok seviyorum. Size bi kac tüyo vermek istiyorum. Eger evin surekli derli toplu ve temiz kalmasini istiyorsaniz kirlileri aninda toplamalisiniz. Tuvaleti ya her gun ya da 2 gunde bir yikayin. Banyo yaptiktan sonra cikarken banyonuzu yikayin. Elbiseler her zaman katli ve utulu olsun. Asla utuyu bekletmeyin. Aa dur biraz cok olsun utuleyeyim yapmayin. Ve sabah erken saatlerde yapin ki gununuz bitmesin. Her gun makina acin eve ve toz alin. Dagilan seyleri aninda kaldirin ki hep toplu olsun eviniz. Ayrica geceden bulasik bekletmeyin hemen yerlestirin makinaya ya da yikayin. 15 gunde bir mutfak dolaplari ve camlari silebilirsiniz. Boylece eviniz hep temiz olur ;-)

tamamen doğru tesbit

bide asla evinizde fazlalık bulundurmayın sade bi ev daha güzel derli toplu görünür ve temizliği kloaydır

tamamen doğru tesbit

bide asla evinizde fazlalık bulundurmayın sade bi ev daha güzel derli toplu görünür ve temizliği kloaydır

Evet evet, fazlaliklardan ben de nefret ediyorum. Kalabalik evler ne kadar temiz olurlarsa olsunlar bana cok itici ve boğucu geliyor..

yukarda valizin bir kısmını gardroba astım yarısı duruyor
aşağı katı dün süpürüp silmiştik bugün yine süpürdüm silmedim oğlanın odasını süpürdüm dolabını yerleştirdim
3 çaydanlığım yanmaktan bakılmaz hale gelmişlerdi alt kısımlarını parlatmaya verdim üst demliklerini kaynatıp temizledim
güzel topic
komşularımıda titiz seçicem temiz ev görünce benimde yapasım geliyor

Evet hanimlar bugun dinlenmek yok
sabh 7bucuktan beri ayaktayim
bugun misafirim gelcek temizlige devam :)
Yaptiklarim
-odalar toz alindi ,supuruldu
-biskuvi pastasi yapildi
-tuvalet banyo yikandi
-balkon yikandi
Kuruyan camasirlar yerlestirildi
aksama tarhana yogurucam Belki bi ara kalkip yemegi yapcam ama dinlenmem lazim cok terledim yaaaa

kahvaltıdan sonra mutfak süpürüldü bulaşıklar yerleşti
küçük kız banyo yaptırım sabah kendimde yapmıştım makinadan çamaşır çıkarıp asıldı bunu büyük kız yaptı
verilecek birkaç çamaşır ayarlandı elime geçtikce çantaya atıyorum
küçükkız dolabını yerleştirdi akşam saatlerinde dışarı çıktık
öğleden sonra dışardaydık pek iş miş yapamadık bugün cumaları genelde banyo işleri
5 gibi arkadaşla dışardan dönüşte kahve içtik

çocuklar çok dağınıklar hiçbişe yapmasalar küçük küçük kağıt kesiyolar hep yerlere atılcak küçük parça sinir bozucu şeyler sadece bizdemi var acabaaa
evde okadar dolap olmasına rağmen bizim evde neden herşey yerde arkadaşlar
yazarken bile etim kemiğimden ayrılıyor sinirden dolapların içi karmakarışık oluyor hep
bu konuda fikri olan varmı

Back