BENIM StickersLARIM

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
39
OTURMA ODAMDAKI
:hulya:

KORIDORDAKI ( GERCI ESIM PEK SEVMEDI KRES GIBI YAPTIN ORTALIGI DIO )kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2

SALONADA ISTIYORUM AMA KIRACI OLDUGUM ICIN ESIM ISTEMIO NASIL CIKCAK DIO

YAPIPDA CIKARTAN VARMI SORUN YASADIMImafoldumben

Son düzenleme:
ay bayildim
hele oturmaodandakine
cok romantik ya
kelebekleride cok seviyorum zaten
benim bildigim kadariyla rahatlikla ciktigi söyleniyo canim benim

canım çok güzeller.... çok begendimmmmkaydirigubbakcemile5

...kurutma makinasını tutunca sıcaktan gevşiyor onlar yerimseniben

çok kolay cekınce cıkıyo
bende kıracıyım 2 gun önce yapştırdım öle kuvvtlı bısey degıl kı... ama sennkıler degsık etıket gıbı duruyor..
benımkı sıyah süet gıbı ..

oturma odandaki çok şeker. güle güle kullan.
kolay çıkıyo bildiğim kadarıyla gerçi bizzat denemdim.

cok guzel olmus...hele oturma odasindaki cok romantik gozukuyor....gule gule kullan....

Bende aldım yapıştıramadım henüz,kızlar nasıl dengeliyosunuz,ölçerek filanmı..yani hepsinin hizalı olması için..şu kedili olandan bendeki..

sticker aldığım yerde bi kadına sormuştum kapış kapış alıyorlardı die:)
dediğine göre fön makinesi ile kolayca çıkıyormuş.
ben ce bir parçada dene sen çıkıp çıkmadığını test et sonra çıkıyorsa gönül ahatlığıyla yapıştır salona da bir tane:lep:
bunlar çok güzel olmuş ben beğendim

çok güzeller canım
Ama çıkarken sıvayıda beraberinde getiriyor haberin olsun

slm kızlar gecen korıdor ıcın yaptıgım stkr bıraz kalmıstı bende buzdolabına yapıstırdım sonra fon bakınası tuttum gercekten cok kolay cıktı ınsallah aynısı duvardada olur benım yaglı boya

Bende aldım yapıştıramadım henüz,kızlar nasıl dengeliyosunuz,ölçerek filanmı..yani hepsinin hizalı olması için..şu kedili olandan bendeki..

valla cnm genellıkle bu stıkerların arkasında nasıl yapıstrııldıgı yazıo bende ona gore yaptım ama hızalaması goz kararı oldugamyoncuiremsu

Güle güle kullan canım.Oturma odandaki bende de var.İnanılmaz bir anda değişik bir hava katıyor bulunduğun ortama.Güzel günlerde kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…