benim sorunum ne?

fizikopat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
38
76
3
Bu durumu aslında çok uzun yıllar yaşıyorum ama şimdi fark ettim. hayatımdaki insanlar benim için ya siyah ya beyaz. yani çok iyi anlaştığım zaman çok fedakar, çok sevgi dolu çok verici oluyorum. hayatımdaki insanların özlerini görebiliyorum. gülüşlerine kadar seviyorum. yakın arkadaş ya da sevgilim olsun farketmez. ancak, küçük de olsa bir hata yapsalar, içimde fırtınalar kopuyor. sürekli olumsuz özellikleri önüme geliyor. içimde nefret ve öfke hissedip kontrolsüz çıkışlar yapıp ilişkilerimi bitiriyorum. sonra da pişman olup özlemeye başlıyorum.

bu sorunumun bi adı var mı? benimle aynı sorunu yaşayan var mı? bu krizleirm 2 ayda bir geliyor mesela. ne kadar yakınımdaysalar insanlar onlara o kadar büyük öfke hissediyorum. öfkem de 1 gün sürüyor. sonra sakinleşiyorum. farkına vardım sorunumun. narsist miyim? öfke kontrolüm mü yok ? yoksa bipolar mıyım ? basit bir duygu durum bozukluğu mu yoksa? lütfen cevap yazın ya da yönlendirin.

Ruhsal bi hastalık gibi gelmedi yazdıklarınızdan yapınız bu belki de otokontrolde sıkıntı var ama bunu dizginlemeniz lazım kendinizi kaybedecek duruma geldiğinizde ani kararlar vermeyin rahat bi nefes alın ve aklınıza ilk geleni yapmayın

Biraz kişisel gelişim kitabı okusanız düzelecek bir durum gibi duruyor bu duygu durumları törpülenir yani

Bence hasta değilsiniz sadece duygularınızda ani dalgalanmalar var psikiyatri desteği alabilirsiniz, günümüzde insanlar bu şekilde zaten o yüzden ilişkiler kopuk ve zor bu neslin insani genelde sabırsız, öfkeli, maalesef günümüzün getirdiği sorunlar bence , narsist olup olmadığınız konusunda uzmana danışın tabi

Vallağa sizinle ikiz olabiliriz bence ayni seyler bende de oluyor bir anda bakiyom sevdiklerime canimi veresim geliyor ama en ufak hatada onlari öldüresim geliyor evet belki birkac saate veya bir gunde geciyor ama maalesf ki ben onlarin kalplerini kirmis oluyom evet bende uzuluyom bu duruma ama elimden gelen bisey deil bi anda oluveriyor buyuk kucuk anne baba esim kayin valide kayin baba yani bazen benden nasibini aliyorlar yani bilmiyom neden boyle yapiyom piskopat felanmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…