- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
derdin su sevgili nomu birak artik su adami sal gitsin ister ölsün ister dirilsin evet ayrılık zor ama her yükü yuklenip durma vay niye sigara iciyor yok neden sunu yapti kocaman herif hemde arkadaşlarının icinde cirkinlesecek kadar da saygisiz sana karsi artik birak bosa su adami ve mutlu ol lütfen
Insaniz,insani degerlerimiz var.
Ayriliyor olmaniz insanliginizi yitirdiğiniz anlamina gelmez.
Elbette iyi olsun sagligi yerinde olsun.
Anladigim kadariyla.cok büyük kavgayla vs ayrilmiyorsunuz.
Belki de vicdan yapiyorsunuz hani hastaymis ya onu hastayken birakiyor olmanin acisi yureginize agir gelmis olabilir.
Aklı başında bir insanın sigarayı bu kadar huzursuzluk maddesi olarak görmesine şaşırıyorum.
Hayırlısı olsun hakkında, ayrı ayrı mutlu olursunuz inşallah.
Ben sizin boşansanız bile eşinize sevginizin biteceğini hiç sanmıyorum belki başkaları takıntı alışkanlık diyecek ama bence değil ve benim de başıma böyle bişey gelse benim de sevgim bitmez öyle hissediyorum
Sizinkisi varlığı bir dert,yokluğu yara olan evliliklerden nomu
Ne yaparsın bilmiyorum,ama onunla da olmuyordu,yapamıyordun
Başka konulara yaptığınız öfke dolu yorumlardan hatırlıyorum sizi :) kızgınsınız evet belkide çok haklısınız ama hala seviyorsunuz hepsi bundan..
Melankoliden hoşlanan bir taraf sezdim sizde. Acılı arabeski seven cinsten...
Fazla empatik ve vicdanlı olmak bence sebebi
Annem acı biber olmadan sofraya oturmaz. Biberin en az beş çeşit zehir gibi acı olanını ister. O kadar acıdır ki öksürme krizine girer büyük iştahla yemeye devam eder. Gözleri yaşarır yüzü kızarır. Yerken of of of ne acıymış diye de söylenir tabi. Sizin ilişkiniz tam da bu sanırım. Annem 50 yaşında. Şiddetli gastrit ve mide ülseri çekiyor. Çok sevdiği acı biberi midesini mahvetti ve yiyemiyor. Tabi sevdiği başka şeyleri de. Siz de ilerde seveceğiniz şeyleri yaşayabilecek gücü bulabilmek için size zarar veren ilişkilerden kopmali ya da en azından şiddetini azaltmalisiniz.
Bende de var da ordan biliyorum. Her şeye şairane bakmak, her konuda üzülecek bir şeyler bulmak. Evliliğine de bir ömür gitmez bu iş, çok isterdim yürümesini ama imkansız, yolumuz ayrı cümleleriyle her an sapaktan dönecekmiş gibi yaklaşmak... eşiniz büyük ihtimalle sıradan bir erkek. Size yaşattığı çok berbat şeyler YÖK aslında. Ama diyorum ya keyif alıyorsunuz üzülmektenİnşallah..
Zaten bana ne diyebilsem kolay olacak..
Vicdan terazisi çok hassas biriyim maalesef evet..
Bu beni çok zorluyor hayatta.
Belki 30'una kadar sigaraya gerek duymamış birine sonradan başlamayı yakıştıramıyorum.
İnsana fiziksel ya da ruhsal zarar veren her şeye karşı bakışım bu belki.
Bilmiyorum.. Amin. İnşallah teşekkür ederim.
Hayatımda hiç bir şeye karşı takıntı, bağımlılık oluşturmadığımdan adına böyle diyemedim.
Sevmekse elbette sevdim. Azalarak süren bir sevgi hala mevcut inkar edemem.
Biliyorum..
Bizden bir b.k olmaz.
İyi insanları benim geldiğim noktaya getiren herkese, her şeye karşı öfke doluyum.
Keşke iyiler hep gerçek iyileri, kötüler de tam kendilerine layık olanı bulsalar..
Onu da düşünmedim değil valla
Üzücü ama gerçek olabilir.
Böyle yaşamak yoruyor.
Bundan sonrasında olmamak, sadece kendimi düşünerek yaşayabilmek istiyorum.
Mazoşistsindir belki.
Bitmesini istiyorsan, ayrılmaya hazırsan senden sonrasını dert etmene gerek yok. İster sigara içer ister ot içer sana ne? Kontrol edemediğin müdahale edemediğin için herhalde dert olması. İçme diyemiyosun o zoruna gidiyodur. İçten içe hala hayatında söz sahibi olmak istiyosun onun
Bende de var da ordan biliyorum. Her şeye şairane bakmak, her konuda üzülecek bir şeyler bulmak. Evliliğine de bir ömür gitmez bu iş, çok isterdim yürümesini ama imkansız, yolumuz ayrı cümleleriyle her an sapaktan dönecekmiş gibi yaklaşmak... eşiniz büyük ihtimalle sıradan bir erkek. Size yaşattığı çok berbat şeyler YÖK aslında. Ama diyorum ya keyif alıyorsunuz üzülmekten
Gerçekten benim derdim ne?
Benden sonra iyi olup olmadığı neden umrumda?
Kafamda ondan sonraki onsuz hayatımın senaryosunu bile oturtmuşken..
Çokça ağladım vaktinde zaten bu gözyaşları neden..
Kendime çok kızıyorum..
Artık onun da kabullenmesini bekleyeceğim ayrılığı, elbet o da ikna olacak bittiğine diyerek..
Aynı ayni annem :) azalttı tabi mecbur. Kızartma, baharat hepsini azalttı. Umarım devam ediyordur. Uzakta oturuyorum ben tam takip edemiyorum. İnsana en çok koyan bilinçli çektiği acılar belki de. Bir o kadar da güzel geliyor belki. Az mazosizm de var galiba :)) hakkınızda hayırlısı olsun.Gülümsettiniz :)
Ben de bu tarz anlatımlar çok yaparım.
Esasında her şeyin farkındayım.
Bilinçli bilinçli yaşıyorum hayatı.
Bu bilinçle kendimi bir kenara bırakıp yine onun için üzülebiliyorum.
Annenize şifa diliyorum. Azalttı mı bari? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?