sabırla bekle bence sessizliğini hanımlığını asla bozma yarın evlensinn tam aileden olsun da gör neler oluyorr bu aşureler hep haram ettcekler birbirilerinee fazla muhabbet ayrılık getiriruzak dur inan şanşlı olduğunu görceksinn
cnm ya ne kadar zor bi durum bide o kadar dibinde anliyorum zaten istedigin ot uzada istemediginse basinda bitermiss cnm bnm keske yasmasaydin bnce hic ama hiiic tinlama böle sen ben sinir olunca vala bayiliyolar ama hic takma ya görme duyma bilme kendine iyi gelicek onlarida görüssünnn hic bak bise y dediklerin aaa hadi oohh oh ne güzel anlamasanda sallaa kafan baska yerde olsun baska caresi yok
Aksine çok mutlu gözük eşinle programlar yap çık gez amaçları neyse ulaşamasınlar.Seni istemeyeni sen hiç isteme onlardan farklı olduğunu göster.
Evlenmeden önce eşin ailesi hep lokum gelir zaten sonra acısı çıkar:):)Elti adayıda anlar zamanı gelince:):)
ay dedikleriniz doğruysa gerçekten durum çok vahim çok fena hemde kaynından hamile kalıyor ve kaynının haberi yok sen neden böyle bir çirkinliğe alet oldun ben olsam asla muhattap olmazdım böyle biriyle.
sağol cnm, allahgtan çalışıyorum.. çogu zaman da aklıma gelmiyor zaten. ama böyle gözüme gözüme soktuklarında umursamaz davranmayı beceremiyorum.
çok haklısın,bu düşüncelerden kurtulmak zorundayım..hem ailesiyle kopmamam lazım,çünkü eşim üzülsün istemiyorum..cnm bnm ya seni nasil anliyoru bi bilsen vala bak yarani gösterdikce sen tuz basarlar kapat yaramiz felan yok bizim bizene yaa hic takma hasta olan sonra biziz yine
sabırla bekle bence sessizliğini hanımlığını asla bozma yarın evlensinn tam aileden olsun da gör neler oluyorr bu aşureler hep haram ettcekler birbirilerinee fazla muhabbet ayrılık getiriruzak dur inan şanşlı olduğunu görceksinn
kötü olsunlar gibi bir derdim yok aslında.ama ağırıma gidiyor. o kadar iyilik yaptım ki. o kadar iyi niyetli oldum ve sömürüldüm ki.. sindiremiyorum yaptıklarını..
ama bu aileyle hiçbir şekilde yakınlık kuramayacak kadar kötü geçmişi olan bir kızın bu denli kıymetli olmasını hazmedemiyorum.yanlış anlaşılmasın,kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. zaten aile bilmiyor bu kızın geçmişini.bana zamanında anlatmıştı..sonra,,yani bu onun sırrı buraya bunu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama kaynımdan hamile kaldı.kürtaj parasını bile benden aldı. biraz tutucudur eşimin ailesi.yani bu derece önemli bir sırrını bile söyledi bana zamanında.gerçi mecburdu para bulacağı başka kimse yoktu.ama burada da bir gariplik var.yani kaynım bulamadı mı sevgilisinin kürtaj parasını?? ama ben o zaman bunu düşünemedim. kaynıma parayı benden aldığını ve benim durumu bildiğimi söylemedi. bu konu da hep bir soru işareti olarak kaldı bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?