Arkadaslar benimde bir sorunum var ne yapmam gerektigini bilmiyorum lutfen banada yardim edin..
Ben eltimle altli ustlu oturuyorum. Ama kendisinden hic memnun degilim onu tanidim taniyali bana hep yalan konusuyor bir cok kez yalaninida yakaladim. Bana sozler veriyor ama hic sozunu tutmuyo. Bugun icin uzak bir sehire gidecektik abiye almak icin akrabamizin dugunu var birlikte gideriz dedi senin esinle tamam dedim esime soyledim kabul etti. Sabah yanina gittim gidelim diye, dediki ben hafta ici gittim sen yalniz git. Cok uzuldum acikcasi. Birkerede bana dediki spora yazilalim tmm dedim oda sen yazil bende yazilicam dedi kabul ettim ikimiz gideriz diye sonra yazildiktan sonra ben gitmiyom sen gidersin diyo. Simdi ben mecburen yalniz gidiyorum 1 yillik yazildim. Hergun bana gelip herkesi kotuluyor. Mesela evime akrabalarimg eliyo diger eltilerim geliyo onlar gidince hemen dedikoduya basliyo ve ben bundan nefret ediyorum anlatma diyorum hosuma gitmedigini anlatmaya calsiiyorum ama yine devam ediyor . Benim hakkimdada cok konsuyor onlarida diger eltilerimden duyuyorum. Esimle birlikte oturunca cok kiskaniyor. Kusura bakmayin ama isten eve gelince gelip oper sarilir yanimdan ayrilmaz bu onun hicmi hic hosuna gitmiyor. Esimede agir laflarda bulunuyor ornegin kari kopegi gibi. ama bunu esim sevdiginden yapiyor ve aramiz cok sukur cok iyi.
Ben eltime nasil davranabilirim?
Uzak duramam cunku hergun bende oturuyor mesafede koyamam aramizin bozulmasini istemiyorum.
Cok uzgunum cook..