Benim sorunum dudaklarımlaa...

ladymarmalade

Yavrum sen benim balımsın
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
794
0
Kızlar ben 6-7 aydır sürekli dudaklarımı ısırıyorum ve sürekli ellimle koparıyorum şu an bile ellerim orda :KK50:
Artık hastalık oldu bende bırakamıyorum dudaklarım o kdar kötü oldu ki paramparça çok kötü duruyo ruj falan da süremiyorum parça parça iğrenç oluyoo :KK43::KK43::KK43::KK43:
Ama kendime engel olamıyorum sizin aranızda da böyle bi takıntısı olan varmı? Sizce doktora gitmeli miyim yani bu psikolojik bir şey gibi normal doktor bi şey yapabilir mi psikoloğa mı gitsem acaba? yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum :KK69:

aynısı bendede var hatta okurken dudaklarımı yoluodum direk çektim elimi:KK70:ben bi ara baya kafayı takmıştım bu duruma hiç hoş durmuo çünkü.farketmiorum hep elimle dişlerimle falan koparıorum acaba hemen geçircek bi ilaç varmıddır die düşünüorum çünkü dudak kremi kalmıo ilaç olursa elimi sürmem heralde

aynısı bendede var hatta okurken dudaklarımı yoluodum direk çektim elimi:KK70:ben bi ara baya kafayı takmıştım bu duruma hiç hoş durmuo çünkü.farketmiorum hep elimle dişlerimle falan koparıorum acaba hemen geçircek bi ilaç varmıddır die düşünüorum çünkü dudak kremi kalmıo ilaç olursa elimi sürmem heralde

evet krem falan sürüyorum ama fayda etmiyo ki ben düzelmeden yine koparıyorum maksimum bir gün dayanabiliyorum bazen uykumda yapıyorum ablam söylüyo uyurken koparıyomuşum dudaklarımı öyle manyaklaştım :KK60:

aynı sorun bende de var..kanatıyorum koparırken,çok çirkin duruyor ve bunun sıkıntı stresle alakalı olduğna kanaat getirdim ama tabi doktora bunun için gitmedim.

aynı sorun bende de var..kanatıyorum koparırken,çok çirkin duruyor ve bunun sıkıntı stresle alakalı olduğna kanaat getirdim ama tabi doktora bunun için gitmedim.

Bende kanatıyorum hep.. :84: bende gitmedim ama vazgeçemiyorum bu alışkanlığımdan bi çözüm bulmak istiyorum ama :KK43:

ben bu olaya çözüm buldum gibi şimdi ilk olarak dişlerimi fırçaladıktan sonra dudaklarımıda fırçalıorm macunsuz tabi:) ondan sonra sebamed dudak kremi sürüorm iyileşmeye başladı gibi tabi başka dudak kremide olur ama sebamed tek kelimeyle iğrenç kokuo onun için yiyemiorm :KK70:

Canım yeni gördüm mesajını bende yapıyorum arada diş fırcasıyla görünümünü güzel pürüzsüz yapıyo bi süreliğine :KK1: o kadar igrencse bende alayım o zaman o kremden :KK62: dudaklarım suan yara bere içinde igrenc :KK43:

dudak kremleri meyveli falan olurya normalde bu çok değişik tadı geldiğinde midem bulanıo ondan yiyemiorm:KK70: dene bence canım bu dudak fırçalama olayıda kan dolaşımını hızlandırıo ondan o kopardığımız yerler daha çabuk düzelio:)

Bendede var gibi bazen oluyo bazen olmuyo :KK70: ama çok sinir bozucu gerçekten :KK47: bir de böyle işte yapmaktan sinir oldugum zamanlar yani niye yapiyorum yapmicam dediigim zamanlar bende söylerken bile bu konuyu,
yaptigimi farkediyorum.
Bence fazla düşünmemeye çalişin sizde belkide benimki gibi bir süre sonra kendiliginden geçer bu pis aliskanlik :)

Son düzenleme:
Bende de aynı alışkanlık var arkadaşlar. Ama bence stresle alakalı değil. Ben sanırım bu kötü alışkanlığı ortaokul sıralarında sıra arkadaşımdan kaptım. O yapardı bende göre göre başladım herhalde:) Bütün ailem engel olmaya çok çalıştılar ama işte bitmeyen birşey. Kabuk kabuk olup geriliyo ve onları koparmadan olmuyo ki:KK19:Benimde ara ara kopardığım yer kanar görüntü çok kötü hakikaten. Nu dudak lipstickleri de daha yumuşatıp soyulmasını kolaylaştırıyo size de oluyor mu öyle? Yok mu acaba çözümü bunun?

Bende de aynı alışkanlık var arkadaşlar. Ama bence stresle alakalı değil. Ben sanırım bu kötü alışkanlığı ortaokul sıralarında sıra arkadaşımdan kaptım. O yapardı bende göre göre başladım herhalde:) Bütün ailem engel olmaya çok çalıştılar ama işte bitmeyen birşey. Kabuk kabuk olup geriliyo ve onları koparmadan olmuyo ki:KK19:Benimde ara ara kopardığım yer kanar görüntü çok kötü hakikaten. Nu dudak lipstickleri de daha yumuşatıp soyulmasını kolaylaştırıyo size de oluyor mu öyle? Yok mu acaba çözümü bunun?

Cidden hastalık bu olay :KK50: arkadas tadı kötü bi krem önerdi ama tadı kötü olsa da yemiyorum elimle koparıyorum bu sefer :KK59: bi çözüm bulmak lazım hiç bi şekilde kendime engel olamıyorum sevgilim yapma sunu dudakların cok kötü seni bi daha öpmücem diyo ama yine engel olamıyorum :KK60:

dudak koruyucusu kullanabilrsn canım, bende cok yiyorum dudaklarımı yaklaşık 5 senedir düzenli olark dudak koruyucusu kullanıyorum artık alıskanlık oldu birkaç saatte bir sürüyorum:) sürmesem yiyorum kanatana kadar :KK43:
ama o koruyucular kayganlık yaptığından tutamıyosun deriyi :) bide ben yağ yiyomusum gibi hissedince daha dişimle filan dokunamıyorum dudaklarıma :))

ne derdin var dudaklarınla okurken bile midem bulandı erkek arkadaşın napsın görüyodur o dudaklarını parça parça et gibi.. bende tırnaklarımı yiyodum azmettim artık yemyorum birazda gerçekten istemek gerekiyor sanırım. gerçekten istesen bırakırdın diye düşünüyorum..

Erkek arkadasım benim için diyor midesi bulandıgı için degil kendime zarar vermemem için istiyo bunu.. ve gercekten istiyorum ama takıntı,hastalık gibi bir şey oldu bi gün iki gün yapmasam üçüncü gün ısırıp kanatıyorum daha dogrusu stresli oldugum zamanlar yapıyorum biriyle tartısıp kavga ettigim zamanlar.sigara gibi işte bagımlılık gibi :KK50:

X