Benim sıcacık yuvama hoşgeldiniz:))))))

canım öncelikle şunu söyleyim eşyaların hiç 8 yıllık durmuyor çok temiz kullanmışın hepsi yepyeni maşallah:nazar: kuzucuklarının odasına da bayıldım lilayı çok severim zaten onlarda anneleri gibi temiz ve düzenli olacaklar belli mutfağın da pırıl pırıl hijyen kokusunu alır gibiyim yeni evinide artık ekleyince bakarız ağzının tadı hiç bozulmasın canım a.s.a.s.

sıcacık bir eviniz var bu arada o salonun kapısından bakan bıcırıkı öpün benim için şimdiki ve yeni taşınacağınız evde sağlık ve huzurla oturmanız dileğiyle

canimmm allah huzurla oturmayi nasip etsin insallahh..
topigimizde yorum yapmistim zaten :) buraya koydugunu bilseydim daha önce ugrardim
mucxx

canım çok güzel iyi günlerde otur dicem ama taşınıcakmışsın artık yeni evinide koyarsın dimi canıma.s.

bende 10 yıllık evliyim eşyaların benimkine çok benziyor.....güle güle otur allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin:nazar:

Güzel temennileriniz için çok telşekkürler kızlar...
Benim için ettiğiniz güzel duaların kat kat fazlasını bende sizin için diliyorum..
Sevgiler.....

a.sgayet sıcak bir ev ortamı,bu evindede yeni evindede mutluluk icinde oturmanız dileğiyle

canım güle güle otur evinde hayırlısıylada yeni evine geçip sağlıklı ve huzurlu durmak nasip olur inşallah

kıs çiğdem evini ekledinde nie söölemiyon kıs, tesadüf gördüm valla
çok güzelmiş evin canım, taşınana kadar güle güle otur
umarım gönlüne göre bi ev bulursunda hayırlısyla taşınırsın

kıs çiğdem evini ekledinde nie söölemiyon kıs, tesadüf gördüm valla
çok güzelmiş evin canım, taşınana kadar güle güle otur
umarım gönlüne göre bi ev bulursunda hayırlısyla taşınırsın

Saol canım benimŞeniz, inşallah canım beklemedyim şuan hayırlısıyla bi taşınsam..
Canım geyiğede eklemiştim aslında ama ertesi gün temizlik yapılmıştı(ilk temizlik) arada kaynadı yaniii

aa bende yeni göördümm
arkadasım Allah huzurla oturmayı nasip etsinnn

öpücüklerrr
sevgilerrr

Teşekkür ederim canım arkadaşım, bende seni çok öpüyorumŞeniz

çok güzel evin canım allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin sevgiller:1hug:

Back
X