Benim Salonum

işte bu hali çok hoş durmuş,değiştirmeyin sakın,güle güle oturun

eşyalar ayrı ayrı mükemmel ama bir arada karışık olmuş yinede siyah beyaz her zaman asil..

beyaz halı ile çok şık olmuş....evinizde huzurla mutlulukla oturun.....benden size küçük bir öneri beyaz halılı salonunuzu ilk resminizin altına mesaj düzenleme kısmından ekleyin... ara sayfalarda kaldığı için görünmeyebilir...sevgiyle kalın...

umarım beğenirsiniz ne demek tek kelimeyle harika bayıldım.iyi günlerde otur canım.evinin diğer fotolarınıda bekleriz:nazar::nazar::nazar::46::46:

Canım güle güle kullanın:) Halı düz olsaydı daha sakin olabilirdi sanki karışık gibi duruyo ama olsun yine de güzel:))mUTLULUKLARR:49:

hoş ve şık bir salon olmuş. nacizane önerim, sehpanın altıdaki halı düz süt krem(beyaz) olsaydı daha az karmaşıklık olurdu. karmaşıklık yaratan şey minderlerdeki desenlerle halının desenleri birlikte odaya kalabalık bir hava katmış. böyle olursa hem yalın gibi ama inanılmaz şık gözükür. eğer siyah beyaz dışında renk kullanmaya yönelik kısıtlaman yoksa ben olsam odaya biraz da renk katması açısından halımı düz koyu mor alırdım. çünkü duvardaki resim ve birkaç. aksesuar gördüm onlarla kombin yapardım.

Neticede güle güle kullan arkadaşım, bunlar farklı bakış açıları. ama seçimlerin gayet başarılı.

Son düzenleme:
çok teşekkürler..sayfa 4deki halıma bir göz at istersen..yoğun talep üzerine değiştirdim de :)

Evet orayı atlamışım:1: Gerçekten daha da güzel olmuş valla canım iyi yapmışsın halıyı değiştirmekle :34: Aşkla eskitin inşallah oh ne güzel ferah ferah :1:

Son düzenleme:
canım çok beğendim çok güzel olmuş bu koltukları merak ediyordum nasıl diye görünce hoşuma gitti sana sormak istiyorum temizlik bakımından nasıl siyah çok toz oluyormu nasıl kullanıyorsun ?:nazar:

Son düzenleme:
canım çok beğendim çok güzel olmuş bu koltukları merak ediyordum nasıl diye görünce hoşuma gitti sana sormak istiyorum temizlik bakımından nasıl siyah çok toz oluyormu nasıl kullanıyorsun ?:nazar:

teşekkürler canım..ben de almaya karar vermeden önce koltukların modelini çok beğenmiştim ama siyah olmasından dolayı biraz tereddüt etmiştim çabuk tozlanır diye.ancak şimdi hiçbir sorun yaşamıyorum.kumaşının da etkisi var galiba.temizlik bakımından da çok iyi çünkü siyah zaten hiç kir göstermiyor.ufak tefek şeyleri süpürge tutarak temizliyorum.kullanışlı yani canım.tavsiye edebilirim sana

Back
X