Benim Salonum

Süper, Kırmızıyı Sadece Serpiştir Abartma.. :34:
Mesela Koltuğun Yastıkları v.s.:34:

Rica Ederim :42:
Olmaz Çünkü Yastıklar ve Sandalyenin Kumaşı Değişik Gözü Çok Yorar..
Hatta Şu An Kullandığın Halını Düz Siyah veya Beyaz Kullansaydın Daha Şık Olabilirdi..

mor yerine kirmizi yada fusya cok daha güzel olur bir sicaklik katmis olur salona...

Arkadasim düz siyah yada beyaz demissin ama cok kötülük ettin Salon sahibine :) cünkü iki renkde insanin baskislariyla kirleniyor resmen kullanimi cooooooooooooooook zor

çok hoş,kibar,asil duruyor ama halınız biraz abartı olmuş ,göz yoruyor,<çıkcası mobilyaları kapatıyor,düz halı koysanız daha güzel olurdu açıkcası

güle güle,huzurla oturun.

siyah bana çok koyu geliyor :26: kahverengi daha bi sıcak geliyor tabi herkesin kendi zevki ama ne yalan söyleyim uyumu çok beğendim özellikle halının modelini güle güle oturun insallah :34:

mor yerine kirmizi yada fusya cok daha güzel olur bir sicaklik katmis olur salona...

Arkadasim düz siyah yada beyaz demissin ama cok kötülük ettin Salon sahibine :) cünkü iki renkde insanin baskislariyla kirleniyor resmen kullanimi cooooooooooooooook zor

Hayır Aksine Çok Kolay..
Kirlendiğini Anlıyorsun..:34:

ben çok uyumlu buldum ve zevkli bir seçim olmuş
avizene bayıldım zevklerimiz bu kadarmı uyar benim avizemin aynısı:))

$11112011933.webpEki Görüntüle 287379 Eki Görüntüle 287380 $11112011928.webp

gule gule otur evin cok ferahmis..siyah beyaz haliyla,aslinda kirmizi yasliklar hic fena fikir degil..beyazda guzel olmus..

Çok göz yoruyor biraz daha sade ve ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Beyaz halıyla daha şık durmuş bu arada.

Son düzenleme:
allah ağız tadınla oturmayı nasip etsin odan çok güzel sadece halını biraz daha sade seçseyden keşke çok canlı duruyor.sandalyelerin hareketli, koltuk kırlentlerinde öyle .halında buna girince biraz göz yorucu geldi bana.

Back
X