• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim Pembeli Gelinliğimede yorum yaparmısınız?

birde tarlatanım provada daha kabarık galıba ben bır arayım
suanda ıkı resmı yan yana aldım baktım 9 sayfa kılerde ılk vıtrındekı modelde bende kı drape sag goguse gecerken ovallesmıs yatay olarak dogal gecıste yapmamıslar
gelınlık onemlı yaa
olurmu bo yle olmaz vallaaa

Arka ortada çok yoğun çiçekler var orijinalinde, sizinkinde daha seyrek. Etek bitimi de biraz daha seyrek gibi. Ancak ön genel itibariyle benziyor.

Duvağı daha kalın enli keserler o zaman, sorun o olsun...Kat yanlış bir ifade.

Eteğin duruşu farklı evet, şahsen ben sizin gelinlikte daha az kat tül kullandıklarından şüpheleniyorum. Bunu telefonda konuşursanız olmaz, gidip orijinal gelinliğe bakın bence.

Son düzenleme:
omuzundaki tek askının arkasınıda aynı şekilde devam ettirsinler ip gibi olmuş bu bir inceliyorum şu anda not al yavrum

o o anda denendı canım o sekılde cıcekle yapıcaklar not alıyorum cok tesekkurlerr

Senin gelinliğinin ilk denediğine göre kuyruğu daha kısa ve eteğindeki hareketler daha seyrek doğru
Neden tek gittin
ilk denediğine göre daha kabarık ama

Arka ortada çok yoğun çiçekler var orijinalinde, sizinkinde daha seyrek. Etek bitimi de biraz daha seyrek gibi. Ancak ön genel itibariyle benziyor.

bırde mıne bısey fark ettım koycuam sımdı resmı

ok ısaretlıyle koydugum ara ara yukarı butun cıkan lazerlerde ben de yok !
bu vıtrındekı model

axh06v.jpg

sımdı bı vıtrını bıde dunu yan yana koyucam

Son düzenleyen: Moderatör:
Ok işareti nerde kız ben mi anlamadım acaba??

Şimdi sen deyince farkettim ben yaa

Önü evet farklı olmuş il denediğine göre

29zcs5x.jpg

29g0sd4.jpg

2mfi35z.jpg

qmxqw8.jpg

bu vıtrındekı
---------------

ayakkabı yok ayagımda ama ona gore dusunun ayakkabım evdeydı ısyerım yesılkoyde eve gıdıp fatıhe gıtmem yetısemezdımmm

33a5fm8.jpg

2uonw2d.jpg

2ntlf6b.jpg

qp3qcm.jpg

28a8h7o.jpg

2jcbn5u.jpg

i1n1no.jpg

jai2jt.jpg

bırde mıne bısey fark ettım koycuam sımdı resmı

ok ısaretlıyle koydugum ara ara yukarı butun cıkan lazerlerde ben de yok !
bu vıtrındekı model

axh06v.jpg

sımdı bı vıtrını bıde dunu yan yana koyucam

evet bu ok ile gösterilen yerlerde yok
ne biçim gelinlikci bu böyle herşey yarım
Gidip görüş yada ara canım

Eteğin duruşu farklı evet, şahsen ben sizin gelinlikte daha az kat tül kullandıklarından şüpheleniyorum. Bunu telefonda konuşursanız olmaz, gidip orijinal gelinliğe bakın bence.

o kuleler bendede var hanı okla gosterdıgım ancakk cok tek sıra gıbıı sankı yada neden boyle oldu yaa sınırlerım gevsedı suanda resmen kıslar

orjınal gelınlıkte 2 kat tul var bıde ıc astar bunu saydık dun benımkınde halbukı 3 kat tul var ama bır gelınlıge gore oldukta hafıf
yaklasık 5.5 sene once prenses model gelınlık gıymıstım kat kat 7-8 kattı ve agırdı kıyaslıyormuyum bılmem neden oyle geldı acaba sıze?

takvım kımseyı alamadım yanıma ıs cıkısı gıttım kuzum

evet gıtmem lazım kızlar benımm yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte hazır modelde bile güven yok. Vitrindekini kim dikti, ne kadar zamanda dikti, göze hoş gelsin diye normalden bol malzeme mi kullandı. Hepsi etkiliyor. Gelinlik terzisinin birinin ağzından duymuştum, reyona gelinlik dikerken güzel görünsün diye 5 kat, müşteriye dikerken 3 kat tül kullanıyoruz demişti. Kafa bu işte. Sanki binlerce lira almıyorlarmış gibi malzemeden ve zamandan ne kadar çalabilirlerse kar sayıyorlar.

Pronovias'taki en belirgin fark buydu. Malzemeden hiç kaçmıyorlar...

Canım git bir an önce konuş olmaz yani bu

Benimde duvak farklı
aradım senin güpüründen kalmadı ondan öyle yaptık dediler
madem bana bunu orda söyle işte aptal kafam
düğüne 1 hafta kala yurt dışınan gelmemiş malzeme:47::47::47::47:

İşte hazır modelde bile güven yok. Vitrindekini kim dikti, ne kadar zamanda dikti, göze hoş gelsin diye normalden bol malzeme mi kullandı. Hepsi etkiliyor. Gelinlik terzisinin birinin ağzından duymuştum, reyona gelinlik dikerken güzel görünsün diye 5 kat, müşteriye dikerken 3 kat tül kullanıyoruz demişti. Kafa bu işte. Sanki binlerce lira almıyorlarmış gibi malzemeden ve zamandan ne kadar çalabilirlerse kar sayıyorlar.

Pronovias'taki en belirgin fark buydu. Malzemeden hiç kaçmıyorlar...

HAKLISIN cnaım kesınlıkle ben ılk gelınlıgımı buket moda dan almıstım ve o zaman prenses gelınlıkler cok yoktu ustu sırf tas ıkı parca altıda sırf tul ıdı fotograftan secmıstık ve hıc gormeden dıktıler hıc sorun yasamamıstım acıkcası boyle olması guvenımı kaybettırıyor ben pımpırıklı bırıyım onlarıda kendımıde bezdırırım gelınlıgı hazıran basında anlastık yanı zaman cok boldu yada mayısmı konunun acılıs tarıhınden bır gun onceydı sanıyorum yanı
annemı aradım baklava acıcaklarmıs benım oglan ateslıymıs bıraz eve gıtmek zorundayım yarın arıfe calısmazlar 30 teslım alıcaktım 5 gun sonra teslım alırım arayıp suanda bısey yapmayın dıyesım var
cıcek yogunlugunu hallederler
duvakta tamam o drapeler nasıl olacak yanıı :S

Canım git bir an önce konuş olmaz yani bu

Benimde duvak farklı
aradım senin güpüründen kalmadı ondan öyle yaptık dediler
madem bana bunu orda söyle işte aptal kafam
düğüne 1 hafta kala yurt dışınan gelmemiş malzeme:47::47::47::47:

cok bellı oluyor mu?
aldınmı gelınlıgını teslım sen ?

Back