- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
omuzundaki tek askının arkasınıda aynı şekilde devam ettirsinler ip gibi olmuş bu bir inceliyorum şu anda not al yavrum
Arka ortada çok yoğun çiçekler var orijinalinde, sizinkinde daha seyrek. Etek bitimi de biraz daha seyrek gibi. Ancak ön genel itibariyle benziyor.
Duvağı daha kalın enli keserler o zaman, sorun o olsun...Kat yanlış bir ifade.
bırde mıne bısey fark ettım koycuam sımdı resmı
ok ısaretlıyle koydugum ara ara yukarı butun cıkan lazerlerde ben de yok !
bu vıtrındekı model
sımdı bı vıtrını bıde dunu yan yana koyucam
Arka ortada çok yoğun çiçekler var orijinalinde, sizinkinde daha seyrek. Etek bitimi de biraz daha seyrek gibi. Ancak ön genel itibariyle benziyor.
Duvağı daha kalın enli keserler o zaman, sorun o olsun...Kat yanlış bir ifade.
Eteğin duruşu farklı evet, şahsen ben sizin gelinlikte daha az kat tül kullandıklarından şüpheleniyorum. Bunu telefonda konuşursanız olmaz, gidip orijinal gelinliğe bakın bence.
İşte hazır modelde bile güven yok. Vitrindekini kim dikti, ne kadar zamanda dikti, göze hoş gelsin diye normalden bol malzeme mi kullandı. Hepsi etkiliyor. Gelinlik terzisinin birinin ağzından duymuştum, reyona gelinlik dikerken güzel görünsün diye 5 kat, müşteriye dikerken 3 kat tül kullanıyoruz demişti. Kafa bu işte. Sanki binlerce lira almıyorlarmış gibi malzemeden ve zamandan ne kadar çalabilirlerse kar sayıyorlar.
Pronovias'taki en belirgin fark buydu. Malzemeden hiç kaçmıyorlar...
Canım git bir an önce konuş olmaz yani bu
Benimde duvak farklı
aradım senin güpüründen kalmadı ondan öyle yaptık dediler
madem bana bunu orda söyle işte aptal kafam
düğüne 1 hafta kala yurt dışınan gelmemiş malzeme
cok bellı oluyor mu?
aldınmı gelınlıgını teslım sen ?