ayy ayy ne guzel bır yorummmm :)))Mankenin uzerindeyken begenmedim ama sizin ustunuzde cok guzel durdu...mankenin tasiyamadigini siz hakkiyla tasidiniz :)
valla o kadar alısverıs ısı karısıkkı 2200 anlastık dıye hatırlıyorum gelınlık fatıhten esra moda evı olması lazım 1 ay evvel provaya gıttım telefonla arıcam unuttunumuz benı dıye umarım modaevının adını dogru hatırlıyorumdurMerhaba,
Gelinliğinizi çok beğendim, size de çok yakışmış. Tam da gelinlik arayışına çıkmışken çok sevindim bunu gördüğüme :) Benim de kır düğünüm olacak inşallah, bu gelinlik gibi bir şey hayal ediyorum. Acaba nerden aldığınızı ve size maliyetini söyleyebilir misiniz? Özelden mesaj atmak isterdim ama ne yazık ki mesaj sayım yeterli değil henüz
2200 dıye hatırlıyorum canım fatıhı komple gezmedım ama vıtrınlere cok göz gezdırdım bu gelınlık ıse vıtrınde duran bır model aslında dıkkatınıcı cekmemıstırPembeli olan sizin için biçilmiş kaftan. Ben de fatihi gezdim ama böyle bir gelinlik görmemiştim hiç. Halbuki ben de pembe kemerli arıyordum. Ama 2600 inanılmaz pahalııııııı.. Hele bir de işlemesiz dantelsiz birşey içinnn.. Fathitekiler böyleee.. Açıyolar üst fiyattan. Ne kadar pazarlık yaparsanız o kadar iyi. Ben diktirmek istediğim gelinliği 3000 tl'den sordum. 2000'e kadar düştüler. Umarım 2600'e kiralamamışsınızdır. Yoksa yazık olur..
evet aynen onu almıstım canım ama o kemerındekı cıceklerı napsam karar veremedım artık kararlamam lazım bırde tek omuz ıstıyorum takılıp cıkarılabılenn
oylemı dıyorsun bayada olmadı gormedım gelınlıgı gıdıp gormem lazım yenıden
kuzum gelinliğin gayet güzel, duvağın böylede güzel olmuş ama hacim dersen iki duvak yaptır alttaki uzun üstteki kısa olsun benm bir arkadaşım yaptırdı süper oldu. sana da çok güzel olurama gelinliği çok güzel taşımışsın
Merhaba,
Duvağını duruşunu belirleyen şeyler tülün yumuşaklığı ve büzgünün miktarı. Eteğin yumuşak bir tülden yapılmış gibi. O yüzden duvakta başka tül kullanmıyorlar anladığım, ayrıca ensede kabarık olsa ne olacak ki.
Göğüsteki drapelerde evet hata var, sag göğsünüz üstündeki tutturma noktaları çok belli ayrıca potluk var. O kısmı ne yapıp edin düzelttirin. Böyle baştan savma işçilik olmaz. Denediğiniz model ne ise onu dikecekler size.
Ben beldeki kemere çok takıldım. Bir kere çok kalın. Yani eni kalın değil de kumaş çok kalın. Bence krep veya likra saten gibi ince saten türlerinin tersi kullanılarak yapılmalı idi, bu dupont saten filan galiba. Değiştirin derim.
Omuz askısı bence doğru duruyor.
evet eteklerı cok yumusak hafıf bır gelınlık duvakta aynı sekılde bıraz tok durması ıcın 3 kat duvak yapabılırlermı?
nısanda ensede topuz gıbı belkı dugundede oyle olur karar vermedım ama tepeden olursa veya ense ustu bu duvak hafıf duracak gıbı bılemedım
gogustekı drapelerdekı hatayı fotoları yuklerken fark ettım o potluk kısmı ıcı bos dıye olabılırmı ne sutyen ne dolgu cup koyuk suanda ıcıne budan sonra yaapcaklarmıs goguslerımde kucuk kaldıramadım dıye yorumladım ama ne yapmalı suanda ne yapayım gelınlıkcıye pat dıye gıdeyımmı ararsam olmaz
krep veya likra saten dedıgınız daha yumusak sanırım bunuda bır ıleteyım ama aynı gelınlıkten onlarca hazır var teslım edılmek uzere hepsı aynı kumas hatta lılasını ve sıyahını ve grısınıde gorudm yan cızerlermı boyle olaylar karsıında hıc dıslı olamıyorum aglamaklı oluyorum
omuz askısını sız dogru bulmussunuz ben resımlere bır dah abakayım
ben duvağı üstten seviyorum, aksi halde enseden sallanan manasız bir kumaş gibi oluyor. duvağın gelin yüzünün genel görünüşüne katkısı olması gerektiğini düşünüyorum. üstten olursa ise zaten kabarık değil aksine yumuşak olması makul ki. pronovias, rosa clara vb.de farklı duvaklar denedim, hepsi de yumuşak ötesiydi. su gibi dökülmesi lazım duvağın.
potluk iç kalıpla değil drapelerin özensiz tutturulmuş olmasıyla alakalı. aceleye gelmiş.
saten konusunda, metresi 5-10 lira olan bir kumaş için gönlünü kırmamaları lazım diye düşünüyorum.
Bir de vitrindeki denediğin gelinlikten daha mı az lazer kesim malzeme kullanmışlar sanki? Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?