Gelinlik Modelleri Benim Pembeli Gelinliğimede yorum yaparmısınız?

Mankenin uzerindeyken begenmedim ama sizin ustunuzde cok guzel durdu...mankenin tasiyamadigini siz hakkiyla tasidiniz :)
ayy ayy ne guzel bır yorummmm :)))
valla o kadar alısverıs ısı karısıkkı 2200 anlastık dıye hatırlıyorum gelınlık fatıhten esra moda evı olması lazım 1 ay evvel provaya gıttım telefonla arıcam unuttunumuz benı dıye umarım modaevının adını dogru hatırlıyorumdur
2200 dıye hatırlıyorum canım fatıhı komple gezmedım ama vıtrınlere cok göz gezdırdım bu gelınlık ıse vıtrınde duran bır model aslında dıkkatınıcı cekmemıstır
bakalım ınsallah guzel olacak vakıt az kaldı 30 agustosta teslım alacagım

ben geçen gittiğimde gördüm senin gelinliği vitrindeydi hala ama üst katlarda olduğu için yakından bakamadım :) pembe kuşaklı ilk fotoğraftakinden bahsediyorum bu arada, onu almıştın di mi?

evet aynen onu almıstım canım ama o kemerındekı cıceklerı napsam karar veremedım artık kararlamam lazım bırde tek omuz ıstıyorum takılıp cıkarılabılenn

evet aynen onu almıstım canım ama o kemerındekı cıceklerı napsam karar veremedım artık kararlamam lazım bırde tek omuz ıstıyorum takılıp cıkarılabılenn

çiçekler kalsın bence güzel görünüyor, hatta gerçeği fotoğraftakinden daha da güzel o çiçekler de sevimli geldi gözüme normalde pek sevmem çiçek falan ama seninkinde hoşuma gitti :)

oylemı dıyorsun bayada olmadı gormedım gelınlıgı gıdıp gormem lazım yenıden

oylemı dıyorsun bayada olmadı gormedım gelınlıgı gıdıp gormem lazım yenıden

evet evet ben caddenin karşısındaydım hatta görünce senin gelinliği hemen eşime dedim "dur dur bu gelinliği ben biliyorum" baktım baya uzaktan da olsa yukarı katta olmasa modaevine de girerdim üşenmeden

Kızlar dun 2.provaya gıttım nıhayet
ama hersey yolundamı bılemıyorum
duvak bana ınce gelıyor hacımsız gıbı
ancak bunu onlara anlatamadım kalın deyınce onlar tepeden topuz yaparak rahıbe duvagı gıbı denıyor o sekılde ıstemıyorumd ıyınce bu duvak ıolmalı dıyor
anlamıyorlarmı bu ısten bı yorum ıstıyorummm

drapeside bozuk gıbı sankı ama suanda ıcınde sutyen veya destek yoktu oyle dusunerek bakın acab aıcıne destek cuplar gelınce dahamı sert durucak o gogustekı goruntu acabaa

ıste resımlerrr

8 senelık saclarımı rofleden kahveye cevırmıstım 2 ay oldu sımdı dugune20 gun kaldı
roflemı yaptırsam boyle duz renklemı gıtsem bılmıyorummm

birde tek omuz tyaptırıcam eger olmazsa kesıp atıcaz ancak ondada sankı acemı ısı oldu yanı bana gostermek ıcın orada ıgneyle tutturdular ancak sankı cıf askı seklınde oldu tek omuz bıraz daha yatay dusmezmı omuza ?????

kuzum gelinliğin gayet güzel, duvağın böylede güzel olmuş ama hacim dersen iki duvak yaptır alttaki uzun üstteki kısa olsun benm bir arkadaşım yaptırdı süper oldu. sana da çok güzel olur ama gelinliği çok güzel taşımışsın

merhaba yenidendoğdum dün orjinalmorjinal di nicki sanırım bir arkadaşın düğün albümü dikkatimi geçmişti bir bakın isterseniz, boncuk gibi ya da zincir gibi görünen çıkabilen askıları vardı gelinliğinin birkça sıra şeklinde. hoş duruyordu.

sizinki de hoş ama 2 tane olsa daha mı iyi durur acaba diye geçti içimden tek omuz elbiseler yatay geliyor normalde ama onların göğüs kısmı kapalı olup ortadan bir omuza gider ya hani, gelinliğinizin modeli bozulur öyle yapılırsa sanırım.

bu güzel ve ilginç bilgi için teşekkürler, ben daha gelinlik düşünmeye başlamasam da (nişanlanıyorum şimdi) olur da hacim istersem aklımın köşesinde olsun

aslında ben o sekılde zıncır kolları begenmıyorum bılmıyorum bu kolda hosuma gıtmezse kesık atıp cıkartıcaz aslında
yatay gelenlerın goguslerı kapalı oluyor dıyorusn aslında haklı oalbılırsın bır bakmam gerek gelınlık resımlerıne fılan
orjınalmorjınalmıydı onun resımlerı cıdden cok guzeldı bende dun baktım albumlere

bunlardagecer 2 taen duvakmı al dıyorsun bırı uzun bırı kısa
cunku buda ıkı kat bırı uzun dıgerıde yuzumu ortecek parca
anlamadımmı yokas lutfenn acıklaaa
moonlıght tesekkur ederım canımm duvagı halledersem kafam rahatlıcak

galıba altan takılan duvaklarda duvaklar ınce
rahıbe duvaklarında ıse yogun oluyor

Merhaba,

Duvağını duruşunu belirleyen şeyler tülün yumuşaklığı ve büzgünün miktarı. Eteğin yumuşak bir tülden yapılmış gibi. O yüzden duvakta başka tül kullanmıyorlar anladığım, ayrıca ensede kabarık olsa ne olacak ki.

Göğüsteki drapelerde evet hata var, sag göğsünüz üstündeki tutturma noktaları çok belli ayrıca potluk var. O kısmı ne yapıp edin düzelttirin. Böyle baştan savma işçilik olmaz. Denediğiniz model ne ise onu dikecekler size.

Ben beldeki kemere çok takıldım. Bir kere çok kalın. Yani eni kalın değil de kumaş çok kalın. Bence krep veya likra saten gibi ince saten türlerinin tersi kullanılarak yapılmalı idi, bu dupont saten filan galiba. Değiştirin derim.

Omuz askısı bence doğru duruyor.

evet eteklerı cok yumusak hafıf bır gelınlık duvakta aynı sekılde bıraz tok durması ıcın 3 kat duvak yapabılırlermı?
nısanda ensede topuz gıbı belkı dugundede oyle olur karar vermedım ama tepeden olursa veya ense ustu bu duvak hafıf duracak gıbı bılemedım

gogustekı drapelerdekı hatayı fotoları yuklerken fark ettım o potluk kısmı ıcı bos dıye olabılırmı ne sutyen ne dolgu cup koyuk suanda ıcıne budan sonra yaapcaklarmıs goguslerımde kucuk kaldıramadım dıye yorumladım ama ne yapmalı suanda ne yapayım gelınlıkcıye pat dıye gıdeyımmı ararsam olmaz

krep veya likra saten dedıgınız daha yumusak sanırım bunuda bır ıleteyım ama aynı gelınlıkten onlarca hazır var teslım edılmek uzere hepsı aynı kumas hatta lılasını ve sıyahını ve grısınıde gorudm yan cızerlermı boyle olaylar karsıında hıc dıslı olamıyorum aglamaklı oluyorum

omuz askısını sız dogru bulmussunuz ben resımlere bır dah abakayım

ben duvağı üstten seviyorum, aksi halde enseden sallanan manasız bir kumaş gibi oluyor. duvağın gelin yüzünün genel görünüşüne katkısı olması gerektiğini düşünüyorum. üstten olursa ise zaten kabarık değil aksine yumuşak olması makul ki. pronovias, rosa clara vb.de farklı duvaklar denedim, hepsi de yumuşak ötesiydi. su gibi dökülmesi lazım duvağın.

potluk iç kalıpla değil drapelerin özensiz tutturulmuş olmasıyla alakalı. aceleye gelmiş.

saten konusunda, metresi 5-10 lira olan bir kumaş için gönlünü kırmamaları lazım diye düşünüyorum.

Bir de vitrindeki denediğin gelinlikten daha mı az lazer kesim malzeme kullanmışlar sanki? Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

incelikten kastım herhalde bnım gelınlıkcımede ben bu sebebten anlatamadım en olarak dar buluyorum hanı kuması kalın olsun demıyorum aslında bır kat daha fazla olursa daha tok bır goruntu elde etmıs olurum

yuzume tepeden yakısırmı denemem lazım ama yakısanada ne guzel yakısıyor

ben bu drape ısını bu aksam gıdıp konusacagımm
kemerıde soylıyecegımm

cıceklerını az mı buldunuz ? dogru anladım dımı ay lutfen yardım edın sonra pısman olmuyum cok tesekkur ederım

of sımdı dıkkat ettımetek alt kısmında sıra olarak sanırım 3 sıra eksıkk
dagıtılmasından degıl oradan bahsedıyorsunuz sanırım ve o arka kısmı vıtrındekınde daha yogun benımkınde seyrek gıbı ? irdeledikce buluyorum 1.5 saat var cıkmama ısten ınsallah gorursunzu yazdıklarımı

buarada aykkabım yanımda degıldı ondan bırazda yerı suruyormus havası var ama kuyrugunun da uzun olcanı konusmustuk sankı oda kısa geldı bana sımdı

tek basına provayamı gıdılır ya kızdım sımdı kendıme

omuzundaki tek askının arkasınıda aynı şekilde devam ettirsinler ip gibi olmuş bu bir inceliyorum şu anda not al yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…